Şimdi Ara

Need For Speed Pro Street %100 Save Game

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Need For Speed Pro Street %100 Save Game

DOWNLOAD

NFS_Pro_Street_Save.rar" dosyasinin içinde iki adet klasör bulunmaktadir. Bu klasörleri oyunun save dosyalarini tuttugu dizine atmaniz ve oyunu baslatmaniz yeterli olacaktir. Bu islemi yapmadan önce, eski save dosyalarinizi yedeklemeniz önerilmektedir.

Oyunun save dosyalarini sakladigi dizin "Belgelerim -> NFS ProStreet" klasörü altindadir. Burada iki adet klasör bulunmaktadir. (Örn: ALIAS_XXX - CAREER_01).

1. "Belgelerim -> NFS ProStreet" klasörü içinde bulunan (Örn: ALIAS_XXX - CAREER_01) 2 klasörü yedekleyiniz. (Bu islemi yapmak istemiyorsaniz, bu klasörün içindeki dosyalari silebilirsiniz)
    2. Daha sonra indirdiginiz .rar dosyasi içindeki 2 klasörü (Örn: ALIAS_XXX - CAREER_01) "Belgelerim -> NFS ProStreet" dizini içine atiniz ve oyunu açiniz. Save Game Sayesinde Oyunun %100 tamamlanmis haliTüm AraçlarTüm Pistler99.999.999 para

• Öyle ne zevk kalırki kardeş.Yinede sağol.
  • SENDE SAOL
  • saolasın
  • sende saol
  • saol
  • rica ederim arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Need for Speed Underground 2
    17 yıl önce açıldı
    NEED FOR SPEED UNDERGROUND 2 DYNO
    18 yıl önce açıldı
    Need For Speed: Underground 3
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler.
  • Kim oynar bu oyunu ya, bitirmeye değer bulmadım. ilk bölümden sonra açmadım bidaha carier i
  • Bana most wanted ı bulabilirmisiniz
  • Bu oyunu sevmiyorum 2-3 kere oynadım ve hiç beğenmedim. Birde saveli deniyelim bakalım sevecekmiyim.
  • Saol.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.