Şimdi Ara

Need For Speed: No Limits Oynuyoruz Türkçe - Bölüm1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bugün mobil Need For Speed: No Limits Oynuyoruz :) önümüzdeki günlerde sadece NFS serisinin devam videolarını izleyeceksiniz ve ilk defa burada iseniz abone olmayı ihmal etmeyinizizizizz =)

Oyunda öne çıkan ilk şey kuşkusuz şahane grafikleri, geriye kalan kısımda ise animasyonlar var, arabanın kontrolünü telefonu hareket ettirerek değil, sağa veya sola kaydırarak yapıyoruz, belki de ayarlardan değiştiriyordur kurcalamak gerek =)

Yaptığı oyunlar (ve ek paketler) ile oldukça tanınan Elektronic Arts, ünlü araba yarış oyunu Need For Speed'in mobil cihazlara uyumlu bir serisinin yayınlandığını duyurdu.

Yayınlanan oyunun adı Need For Speed: No Limits. Oyun Firemonkey tarafından mobil cihazlar için geliştirildi ve aynı oyun stüdyosu Real Racing 3 adlı yarış oyunuyla da ismini duyurmuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İch hab keine lust -- 13 Ekim 2015; 21:29:49 >

• Video izlediğimi unutup oyun oynadığımı sandim, teli hareket ettirerek yön vermeye çalıştım grafikler nasıl hocam, betası çok dandikti videodan grafiği pek anlamadım...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhnkrts7

Video izlediğimi unutup oyun oynadığımı sandim, teli hareket ettirerek yön vermeye çalıştım grafikler nasıl hocam, betası çok dandikti videodan grafiği pek anlamadım...

Ben beğendim hocam grafikleri yeterli görüyorm yani boyutu da öyle çok uçuk değil 700 küsür mb

• Oyun rezalet.Denedim.Resmen çöp.Gragikler berbat.Yani ekran 720p ama oyun 480p sanki.Gerçekten çok kötü.Asphalt 8 akar.
    Oyun balon çıktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haydaa.. kararsız kaldım şimdi, indirip deniyim mi yoksa yeni bi guncelleme geliştirme vs gelir onu mu bekliyim.. su an Nfs MW var telde görseli grafiği oynanışı iyi.. onu araticaksa hiç bulaşmiyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modifiye var mı modifiye

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhnkrts7

Haydaa.. kararsız kaldım şimdi, indirip deniyim mi yoksa yeni bi guncelleme geliştirme vs gelir onu mu bekliyim.. su an Nfs MW var telde görseli grafiği oynanışı iyi.. onu araticaksa hiç bulaşmiyim.

Denemeye değer boyutu da fazla sayılmaz zaten =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Need for Speed Underground 2
    17 yıl önce açıldı
    Need For Speed: Underground 3
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dün indiremedim bir türlü grafikler için kötü diyorlar daha oynayamadim denemeye değer mi

• quote:

Orijinalden alıntı: AlliedSL

Modifiye var mı modifiye

Var var 2. vidoda gösterdım o olayı da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giresunlufuk

Oyun rezalet.Denedim.Resmen çöp.Gragikler berbat.Yani ekran 720p ama oyun 480p sanki.Gerçekten çok kötü.Asphalt 8 akar.
    Oyun balon çıktı.

Tabi oyunun pc versiyonu için sunulan grafiklerden kesitler gösterilince mobil versiyondan da beklenti büyük oldu ama ben gene de beğendim oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rzgrklc

Dün indiremedim bir türlü grafikler için kötü diyorlar daha oynayamadim denemeye değer mi

Videoları izleyip sen karar ver dostum bence değer
  • quote:

Orijinalden alıntı: İch hab keine lust

quote:

Orijinalden alıntı: Rzgrklc

Dün indiremedim bir türlü grafikler için kötü diyorlar daha oynayamadim denemeye değer mi

Videoları izleyip sen karar ver dostum bence değer

Eyvallah hocam wi-fi bulunca indiririm artık

• quote:

Orijinalden alıntı: İch hab keine lust

quote:

Orijinalden alıntı: Giresunlufuk

Oyun rezalet.Denedim.Resmen çöp.Gragikler berbat.Yani ekran 720p ama oyun 480p sanki.Gerçekten çok kötü.Asphalt 8 akar.
    Oyun balon çıktı.

Tabi oyunun pc versiyonu için sunulan grafiklerden kesitler gösterilince mobil versiyondan da beklenti büyük oldu ama ben gene de beğendim oyunu

Hayır.PC ile alakam olmaz.Telefon 720p destekliyor ama oyun 480p gibi.Gercekten grafikler kötü.

• bölüm3 geldi arkadaşlar

• Ben oyunu indirdim fakat oyun sürekli internet bağlantısı istiyor. Oyun internetsiz oynanmıyor mu?
  • oyun esnasındaki küçük harita kalkmış, görüntü sanki karanlık ilerliyor
  • bölüm4 geldi arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKTC

Ben oyunu indirdim fakat oyun sürekli internet bağlantısı istiyor. Oyun internetsiz oynanmıyor mu?

OYnanmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoman984

oyun esnasındaki küçük harita kalkmış, görüntü sanki karanlık ilerliyor

Farketmedım hocam o detayı
  • Hocam visual points nasil kazaniliyor ne yaparsam yapayim artmiyor butun araclarin kasalari sade kaldi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.