Arkadaşlar arkadaşımdada bendede Need for Speed™ Most Wanted yüklü internet üzerinden yerel ağ oluşturduk ancak Need for Speed™ Most Wanted'a LAN bölümünden girip arkadaşımın oluşturmuş olduğu serveri görüyorum. Ama bir türlü bağlantı kuramıyoruz. Bunu nasıl hallaederiz. LAN üzerinden nasıl bağlantıyı sağlayıp nasıl oynarım birisi ayrıntılı bir şekilde anlatabilirmi.
Bunu sanırım hamachi ile yaptınız.Eğer böle yaptıysanız hamachinin son sürümünü 2.nizde yükleyin ve tekrar deneyin
evet hamachiyle yaptık zaten son sürümünüde güncelledi hamachi yani son sürüm bizim hamachiler. Server bölümünde görüyoruz bağlantıyı ama connect diyo daha da bişi olmuor. Sonra bağlantının yapılamadıyla ilgili uyarı veriyor. Başka bir önerin varmı.
Yardım bekliyorum arkadaşlar.
hamachi ile oynamak için birsürü zımbırtı ister most wantedı oynamak için 1.iki bilgisayarda da 1.3 yaması kurulu olması lazım 2.program filesın içindeki most wanted dosyasından server yazan dosyayı not ped ile açıp en alttaki ıp noyu hamachi ile aynı ıp no yazıp kaydetmenin lazım (oyunu kuracak için geçerli) 3.oyunu kuracak kişi kendi bağlantısı kesip hamachiden oyunu kurup tekrar kendi bağlantısını açması gerekir
bu kadar
ama daha kısa yolu var bunun.Hiçbir yama ayar felan gerektirmez aşağıdaki plan programını çalışıtırın sol alttan tıklayın interneti seçin sonra pyuna girin ordan joe list serverından isteyen kişi oyununu kursun oynayın
ayrıca bu programı sürekli ruslar kullanıyor yani günün her saati oyuncu bulabilirsiniz
Dsotum çok sağol, v1.3 yamasını indirdim, türkçe yamada indirdim, akşam deneyecem bi akslik olmazsa saol yardımların için. Bu arada yama gerektirmeyen için verdiğin program bende resimdeki gibi çıkıyo nedendir.
her iki bilgisayardada güvenlik duvarlarını kapamayı unutma
Dsotum çok sağol, v1.3 yamasını indirdim, türkçe yamada indirdim, akşam deneyecem bi akslik olmazsa saol yardımların için. Bu arada yama gerektirmeyen için verdiğin program bende resimdeki gibi çıkıyo nedendir.
boşver o yazıylar öyle çıkar rusların yaptığı ufak bişey zaten senin tek yapman gereken ters tıklayıp interneti seçmen olacak
Hocam ben bu işe kafayı taktım. Ama hala beceremedim şimdi bu programı açtım dediğin gibi internet i seçtim. Ben oyunu açtım yerel ağ a girdim server oluşturdum. Ama arkadaşım beni göremiyor. Tam olarak nasıl kullanmam gerekiyor bu programı ayrıntılı bi şekilde anlatırmısın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme