Şimdi Ara

Need for Speed: Most Wanted #2 (2012) [ANA KONU] (89. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.007
Cevap
10
Favori
172.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Yeni NFS Most Wanted için önceden hazırladığım videoyu tekrar sunuyorum. Maksat izlemeyenler de izlesin, oyunun ne kadar dandik olduğunu görsün:

bsc incelemesınden guzel olmus

Teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: mylord92

Ben oyunda doğru düzgün fps alamıyorum arkadaşlar sizler nasıl oynuyorsunuz ? Bazen 60 oluyor sonra birden 30 ve altına düşüyor filan grafikleri kısmama rağmen...
    Q9400 @3.6 Ghz, GTX660, 4 GB sistem belleği, win 7 ultimate x64 var.

Oyunun yeni yamasını kullan belki düzelir. Korsan kullanıyorsan: (aşağıdaki alıntı)

quote:

455 MB'lık yamanın (v1.3 + dlc paketi) korsanlara özel versiyonu :http://skidrowcrack.com/need-for-speed-most-wanted-v1-3-ultimate-speed-pack-dlc-skidrow/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkangunes04 -- 30 Aralık 2012; 18:32:41 >

• Teker yakma olayı için video çektim.

• evet,lastik yakma olayı güzel olmuş.

AUDI A1 clubsport quattro da ayrıca müthiş bir araç.
  • Bu ea games ne zaman güzel bir nfs oyunu çıkaracak diye ümitle bekliyorum carbon'dan sonrası felaket hala underground 2,most wanted,carbon oynanıyorsa ve millet oynamaktan zevk alıyorsa bu firmanın plan ve stratejisinde problem var demektir.
  • Beyler hangi arabayı nerde bulabilceğimin bi tarifini nerden bulurum?

MCLaren ve Bi sonraki araç olan Concept Porche'yi kazandım ama yerlerini bulamadığımdan dolayı alamıyorum.

Tarif etme imkanınız varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

Bu ea games ne zaman güzel bir nfs oyunu çıkaracak diye ümitle bekliyorum carbon'dan sonrası felaket hala underground 2,most wanted,carbon oynanıyorsa ve millet oynamaktan zevk alıyorsa bu firmanın plan ve stratejisinde problem var demektir.

Aynen dostum ya hayali haritayla olmaz bu iş yap düzgün gerçek hayattaki haritayı ve hikaye koy ondan kaybediyorlar hep grafiği basıyo gerisini burakıyor
  • Son çıkan yamayı burada yorum yapan bir arkadaş yüzünden (sözde fps düşüşleri büyük ölçüde giderilmiş diye yazmıştı) bir şans daha vermek için yükledim denedim. Son karar oyun hala çöp. Ya oyun çıkalı bu kadar zaman geçti ilk yapacakları oynun en büyük sorunu olan fps düşüşlerini ortadan kaldıracak bir yama yerine birde dlc çıkarıyorlar. Bu nasıl mantıktır anlamadım gitti yada belkide düzeltemeyecekleri kadar büyük bir sorundur yadaaaaaa Run gibi 1 yıl sonra çıkartırlar bu yamayı o zamanda kim yüzüne bakacaksa artık. Gülüyorum ya alıkoyamıyorum kendimi oyunla kendini mutlu hissedenlerede başarılar.
  • Bu oyun olmamış. Acımadan silerim gibi gözüküyor.
  • oyunda oyuncuyu zorlamayalım. herşeyi baside indirgeyelim mantığıyla yapılmış. tamam easydrive iyi güzelde. ya arkadaş araçlar beleş, görev yok. yarışlarda amaç yok. kazandığın bi şeyi neye harcayacan zaten. polis desen etkisiz eleman. yakalansan dert değil. eee oyunu yaptınızda kardeşim hiç mi düşünmediniz bu oyuncular neyden keyif alacak ? afedersinizde, ea resmen t..şş...k geçmiş.
  • oyunu ben de bir süre oynadım huayrayı aldım en son sürüş olarak pek beğenmedim. bana göre en güzel hot pursuit di
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

Need for Speed: Most Wanted #2 (2012) [ANA KONU]
    MAX 363(İstatistiklerde var onun ssni almayı unuttum) yapıyo Bmw benim Carrera 388 heheheheh...

Bi ara onunda koycam (koydum)

Şimdilik görünütüsü yeter

BUDA Bmw nin

EWT CARRERA GT NİN DE SS Nİ aldım

İnan bana eski Most Wanted çok daha güzel görünüyor gözüme :) Sanırım oyunun kalitesi kendini belli ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Bu oyun olmamış. Acımadan silerim gibi gözüküyor.

Aynen, most wanted adına saygımızdan dolayı elim bir türlü gitmiyor benim; duruyor köşede...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechanicstorm

quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Bu oyun olmamış. Acımadan silerim gibi gözüküyor.

Aynen, most wanted adına saygımızdan dolayı elim bir türlü gitmiyor benim; duruyor köşede...

+1
  • eski most wanted ı yenisinin grafikleriyle mod yapacak bir hayırsever çıkar mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

İnan bana eski Most Wanted çok daha güzel görünüyor gözüme :) Sanırım oyunun kalitesi kendini belli ediyor

Aynen kalite tavan yapmış Nfs Carbon un hikayesi ne biliyomusunordaki amç ne?

Carbon'da ilk başta yine BMW M3 GTR var yine bizim adam var. Başka bir şehre gidiyor ve orada Cross'a yakalanıyor, daha sonra sanırım bir anlaşma ile serbest kalıyor bizim adam ve anlaşmada şehirdeki diğer rakipleri yenmek var galiba. Bir türlü Carbon'u bitiremedim. Oynadığım tüm carbon sürümleri bozuk. Hem masaüstünde hem laptopta, farklı carbon sürümleriyle aynı hatayla karşılaştım. Oyunun bozukluğu şu: Diyelim ki ara video çıkacak. Ara video çıkmaz ya da çıkıpta sesi olmazsa oyundan atıyor. Sırf bu yüzden 3 yarışlık son bölüm rakibini bir türlü geçemeyip silmiştim

• 1.3 yamasını kurdum hala düzelmedi. Açıkçası sinirimi bozuyor acımadan silerim arkadaş, becerememişler olmamış
  • ana menü var mı bu oyunda???
    bir de msaa falan vsync nerden ayarlayabiliriz menüde yok ???
    araba kontrolüü siz nasıl sağlıyorsunuz çok zor sürekli crashed deyip duruyor crashed demeden oyuna devam etmenin imkanı var mı kaza yapınca crashed göstermesin direk devam etsin ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creav

eski most wanted ı yenisinin grafikleriyle mod yapacak bir hayırsever çıkar mı acaba

enb grafik modu yeni most wanted grafiği kadar olmasada güzel grafikle derdimize derman bulmuş gibi

http://www.youtube.com/watch?v=LruqojPu4B4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknomnyk -- 6 Ocak 2013; 18:43:24 >
  • 2-3 yarış yaptım ama pek sarmadı yarışlar hep turlu mu gidiyor. Öyleyse çekilmez bu oyun.
  • Intel i7 Q720 1.6-2.8GHz islemci - Radeon 5650 HD 1 GB paylasimsiz 2 GB paylasimli ekran karti - 6 GB RAM ve Catalyst den ve oyunun kendi ayarlarindan herseyi minimuma almis olmama ragmen oyunu akici bir sekilde oynayamiyorum. Ara sira ince donmalar oluyor. Benim donme, hizlanma vs. gibi komutlari vermemle arabanin uygulamasi arasinda gecikme var.

Oyunun 1.3 yamasi ve ekran karti surucusunun son versiyonu yuklu. Gorunurde hicbir problem yok. Acaba ben mi sorunu bulamiyorum yoksa bu oyun gercekten boyle bir sistemle minimum grafiklerde oynanamiyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.