Şimdi Ara

Need for Speed: Most Wanted #2 (2012) [ANA KONU] (83. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.007
Cevap
10
Favori
172.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu oynayan oynadı , sildi adamlar daha yeni patch üstünde çalışıyorlar ...
  • Oyunu geçen günlerde bitirdim gayet zevk vericiydi hayalimdeki araçla şimdi ortalığın tozunu artırıyorum (AVENTADOR)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™

Oyunu oynayan oynadı , sildi adamlar daha yeni patch üstünde çalışıyorlar ...

+1

2. NFS The Run olayı gerçekleşiyor.
  • Normalde herhangi bir oyunu sevmezsem siler geçerim. Ama bu oyun için olumsuz yazmaktan gerçekten zevk alacağım. Oyun olmamış, şu eksik, falan değil. Ortada bir oyun bile yok.
    Efsane Need4Speed adını bitirmeye yemin edip başaran bu insanları tebrik ediyorum.
    İlk denemelerimde klavye ile oynamanın imkansız olduğunu anlayınca gamepad ile biraz daha denedim. Ama yok. Kontrol falan bir şekilde idare ediyorsunuz ama araba buldum kimindir, sahibi yoksa benimdir mantığı nedir? Yol kenarında milyon tane çıkıntı, 20 defa çarpıp 1. olmak, pist yok, yol kenarında ışık hızında tamirhane, ekranın her yerinde kayan, beliren-kaybolan yazılar, yarış bitti neredeyim ne yapıyorum, kendini "Blacklist" zanneden bir liste, ... Eksileri yazmakla bitmez. Neyse aklıma gelirse editler yazarım.
    İsmi kopyala yapıştır, gerisini üfür, millete kakala. Oyunu alıp keyif alan ya da sevenlere saygı duyuyorum. Ama hala almamış olan varsa SAKIN diyorum. Vereceğiniz parayı yakın daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Genserico

Normalde herhangi bir oyunu sevmezsem siler geçerim. Ama bu oyun için olumsuz yazmaktan gerçekten zevk alacağım. Oyun olmamış, şu eksik, falan değil. Ortada bir oyun bile yok.
    Efsane Need4Speed adını bitirmeye yemin edip başaran bu insanları tebrik ediyorum.
    İlk denemelerimde klavye ile oynamanın imkansız olduğunu anlayınca gamepad ile biraz daha denedim. Ama yok. Kontrol falan bir şekilde idare ediyorsunuz ama araba buldum kimindir, sahibi yoksa benimdir mantığı nedir? Yol kenarında milyon tane çıkıntı, 20 defa çarpıp 1. olmak, pist yok, yol kenarında ışık hızında tamirhane, ekranın her yerinde kayan, beliren-kaybolan yazılar, yarış bitti neredeyim ne yapıyorum, kendini "Blacklist" zanneden bir liste, ... Eksileri yazmakla bitmez. Neyse aklıma gelirse editler yazarım.
    İsmi kopyala yapıştır, gerisini üfür, millete kakala. Oyunu alıp keyif alan ya da sevenlere saygı duyuyorum. Ama hala almamış olan varsa SAKIN diyorum. Vereceğiniz parayı yakın daha iyi.

Satın alma olayına bende karşıyım, satın almakta tereddüt edenlere, içlerini rahatlatması açısından en azından korsanını denemelerini öneririm. Her kesime hitap eden bir oyun değil zaten. 12-16 yaş arasına hitap ediyor.

• Oyunu yeni oynama fırsatım oldu PC'de(X360 gamepad ile).
    Kontrolü ilk kez elime aldığımda,oyunu hiç beğenmemiştim.Verdiğim dvd parasına acımıştım.Ancak,oyuna biraz daha şans verip oynadıktan sonra,diğer oynayanların da dediği kadar KÖTÜ bir oyun olmadığı kanısına vardım.Bu benim kendi görüşüm tabiki.Beğenen olur,beğenmeyen olur.Ancak ben o kadar da kötü bir oyun olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
    Sadece araç kontrollerine biraz alışmak gerektiğini düşünüyorum.

Grafikler çok iyi gerçekten(bazı yerlerdeki fazla ışıklandırma vs. saymazsak)
    Sesler de aynı şekilde dolu dolu.
    Araç sayısı yeterli.
    Ayrıca ben sadece single player modu için konuşuyorum.

Ama KEŞKE

Adam akılı bir senaryosu olsaydı,
    Keşke polisler bu kadar acımasız olmasaydı
    Keşke adam akıllı MODİFİYE olsaydı.

Ama bu haliyle de her türlü oynatıyor kendini.Ancak bu kadar düşük satış rakamları ve düşük Metacritic User Rating'leri de haketmiyor bence.

• Aslında insanların sevmediği oyunların forumlarına girip kötü şeyler yazması hoş değil bence. Oynamazsın olur biter. Ama burada çok ciddi bir sıkıntı var. Dev bir oyun serisi yok olmanın eşiğinde. Oyunu sevenlere saygım sonsuz.
    AMA
    Düşük satış rakamlarını, düşük notları bırakın bence firma batmayı hakediyor.
    N4S serisi benim için GERÇEK Most Wanted'ta kaldı aslında. Sonradan yapılanlara hep ismi için şans verdim. Ama olmadı. O efsane Underground'lar, N4S 2, N4S 3, N4S 4 High Stakes, oyunlarının yanına yaklaşamadılar bence. Hatta git gide uzaklaştılar.
    Bu oyunuda ilk kurma sebebim grafikler ve isminin "Most Wanted" olması idi. Oyuna girdiğimde, Black List'i ve listede birisinde Shelby Cobra'yı görünce bomba bir oyun mu geliyor yoksa dedim. Ama birkaç yarış sonra o listenin Black List değil alış-veriş listesi olduğunu gördüm. Neyse ben hiç beğenmedim. Forumda 1-2 sayfaya göz gezdirdim ve gördüğüm kadarıyla beğenenler çok çok az. Yazık oldu DEV bir yarış serisine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genserico -- 9 Aralık 2012; 22:37:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™

Oyunu oynayan oynadı , sildi adamlar daha yeni patch üstünde çalışıyorlar ...

+1

2. NFS The Run olayı gerçekleşiyor.

aynen aynen
  • senelik seriyi yapmış olmak için yapılan oyun mw2 1 ,mohw 2,bu senenin aceleye gelen, yapmış gibi gorunmek için yapılan oyunları ea sıvazladı beter etti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl olacak diye video çekmeye çalışırken çılgın bir yarış çıkardık, uçarak polis indirdik bir değil iki kere Red Shift'te yarışmak iyi keyif veriyor

HD izleyebilirsiniz

• Yarış oyunlarına özel ilgim olmasına rağmen NFS:MW bu tarz oyunları oynamayan birine dahi oynatsınız bu MW değil diyecektir.Burnout'u PS2'de zamanında severek hatta Split screen arkadaşlar ile party oyunumuzdu.

Beğenerek son oynadığım yarış oyunu Split/Second oldu..onda'da belli 1 senaryo yok ama farklı yapısı tuzaklar finish çizgsine kadar kimin 1. olduğu belli olmuyor ve heyacanlanıyorsunuz.Adrenalin yükseltiyor 1 ara yarış esnasında baktım ellerim titiriyor Online yarışdığımı 1 yarışı kayıt ettim

• Bu rezil oyunda ki tek iyi şeyler şu iki şarkı:
    Flux Pavilion feat. Sway Double Edge
    Muse Butterflies and Hurricanes
  • arkadaşlar bu oyundan mı yoksa ekran kartından mi ati 7850 ekran kartında 1920 x 1080 bu oyunda 30 ile 40 fps arası alıyorum. sizcede bu değer düşük değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

quote:

Oyunu oynamıyor kimse anlaşılan ama canım sıkıldı öyle paylaşayım HD izleyebilirsiniz.

1) Ekran kartı garantide, laptopta süründürüyor fpsler
    2) Oyunun grafik optimizasyonu berbat

Oynayasım gelmiyor

Edit: Powershot Nitro almışsın, bunun bir üst versiyonu daha var, onu da aldın mı kimse seni tutamaz ama yarışta kalmazsa araba değişmek zorunda kalacaksın Güzel sürüyorsun, sürüş tarzını beğendim.

Powershot Pro kullandım. Açmıştım onu. Burn Nitrous Pro ile denemedim ama bunla daha yüksek hızlara çıkabilir gibi birden vurduğu için. O sebeple Powershot kullandım. Corvette'in sürüşü çok keyifli. Daha hızlı arabalar vardır da sevdiğimden onun videosu koydum. Diğer arabalardan daha iyi drift yapıyor, yol tututuşu kötü olduğundan heralde.
    Benim kart da daha 2 hafta önce garantideydi, biliyorum neler çektiğini Allah sabır versin Optimizasyon kötü, evet. Videonun altına da yazdım zaten 20'li FPSlerde geziyordu tünel içinde.

300 km/h küsürle giderken zınk diye durmak da çok gerçekçi olmuş :) Oyunu kurmamıştım, bir deneyelim. Paylaşımı olanlara teşekkürler.

• N4S'te gerçekçilik olmaz zaten (Shift hariç). N4S aksiyondur. 300-400 le yılan gibi gidersin yollarda. Gerçekçilik arıyorsan burada işin yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genserico

N4S'te gerçekçilik olmaz zaten (Shift hariç). N4S aksiyondur. 300-400 le yılan gibi gidersin yollarda. Gerçekçilik arıyorsan burada işin yok.

Gerçekçilik aradığımı mı söyledim? Anlamıyorum forumda bazı arkadaşlar yanlış anlama çabasındalar. Oyunu indiriyorum şu anda zaten, NFS'nin tüm serilerini oynamış biriyim ve herkes b.k atarken ben sadece tadına varmak için seriden herhangi birini oynamışımdır. Gerçeklik isteyen kendi arabasını kullansın. Burada işim olmasaydı oyunu da indirmezdim, bilmem anlatabildim mi bu sefer?
  • oyuna girdim laptobum 720p kaldırmadı bir dahada girmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 11 Aralık 2012; 12:41:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JUSTIN

quote:

Orijinalden alıntı: srknbyz

hiçbir bilgisayarda doğru düzgün çalışmıyor oyun yapmadığımız ayar kalmadı hala ara ara lag giriyormuş gibi birşey oluyor çıkana kadar çok sükse yaptılar ama ne kadar update yama cart curt gelirse gelsin oyundan soğuyan bunca kişiyi geri oyuna bağlamaya yetmez,nefret ettirdi arkadaş böyle oyun olur mu ya

Hocam bu laptopla nfs most wanted'ı 1600x900 çözünürlükte tüm ayarlar high'ta akıcı şekilde oynatıyor mu?Oynatıyorsa ortalama kaç fps alıyosunuz?

kardeş oyun otomatik olarak high ayarlarda açıldı ilk açtığımda,v1 kürek sorunluydu v2 denedim gayet akıcıydı beğenseydim orjinal alacaktım fakat beğenmek yerine oyunun yapısından nefret ettim direk kaldırdım hiç fps bile bakmadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rogue Agent -- 11 Aralık 2012; 13:04:38 >

• oyunu bitireli 1 ay oldu yamasını bekliyorum
  • quote:

Nasıl olacak diye video çekmeye çalışırken çılgın bir yarış çıkardık, uçarak polis indirdik bir değil iki kere Red Shift'te yarışmak iyi keyif veriyor

HD izleyebilirsiniz

Oda bişey mi? 100.000$ Hasar

Üzgünüm, tüm ayarlar low da. :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.