Şimdi Ara

Need for Speed: Most Wanted #2 (2012) [ANA KONU] (81. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.007
Cevap
10
Favori
172.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

quote:

Orijinalden alıntı: B.S.S.

Arkadaş nerde o Golfê, Ibıza'ya Şahin görünümlü Doğan yaptığımız Undergroundlar...

Kullanış çok berbat, araba harap oluyor ama tamircinin aradan geçince araba yenileniyor. Yol kenarlarında arabalar var hoop değiştir hemen.. Ula biz o arabaları alacaz diye ne yarışlar yapıyorduk... Berbat olmuş..

Şimdi adı Most Wanted olduğu için şu kıyaslamayı da yapınca oyunun ne kadar alakasız yapıldığı ortaya çıkıyor: Eski MW'da Black List'teki adamlarla en az 2 yarış yapardık. Razorla 5 yarış yapardık hem onları yenmek hem de arabalarını almak için. Razor hariç diğerlerinin arabalarını almak yine öyle kolay değildi. Yarışlar bittiğinde 3 seçenekten 2 sini seçiyorduk, arabayı alamama ihtimalimiz bile vardı.

Ama şimdiki MW alakasız ve özürlü. Başka bir oyun olarak düşünsem hiç oynamam. Yeni oyun yok diye oynamak zorundayım.

Şöyle düşün;

Eski MW' nin üzerinden 7 sene geçmiş... Bu süre zarfında sokak yarışı kuralları, sürücüler vs. değişmiş olabilir ve oyunu EA yapmadı... çalışanlar fikirler çok farklı idi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Burnout'a sadece polis eklenmiş ve birde araçlar lisanslı. Şimdiye kadar motorsiklete rastlamadım, Burnout'un motorsikletsiz hali. Bu oyun %90 Burnout Paradise %10 Most Wanted.
  • Büyük umutlarla indirdim fakat kötü olmuş bence. Eski Most Wanted gibi değil. Bozmuşlar
  • Oyunu oynamıyor kimse anlaşılan ama canım sıkıldı öyle paylaşayım HD izleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Oyunu oynamıyor kimse anlaşılan ama canım sıkıldı öyle paylaşayım HD izleyebilirsiniz.

1) Ekran kartı garantide, laptopta süründürüyor fpsler
    2) Oyunun grafik optimizasyonu berbat

Oynayasım gelmiyor

Edit: Powershot Nitro almışsın, bunun bir üst versiyonu daha var, onu da aldın mı kimse seni tutamaz ama yarışta kalmazsa araba değişmek zorunda kalacaksın Güzel sürüyorsun, sürüş tarzını beğendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkangunes04 -- 1 Aralık 2012; 20:40:12 >

• quote:

quote:

Oyunu oynamıyor kimse anlaşılan ama canım sıkıldı öyle paylaşayım HD izleyebilirsiniz.

1) Ekran kartı garantide, laptopta süründürüyor fpsler
    2) Oyunun grafik optimizasyonu berbat

Oynayasım gelmiyor

Edit: Powershot Nitro almışsın, bunun bir üst versiyonu daha var, onu da aldın mı kimse seni tutamaz ama yarışta kalmazsa araba değişmek zorunda kalacaksın Güzel sürüyorsun, sürüş tarzını beğendim.

Powershot Pro kullandım. Açmıştım onu. Burn Nitrous Pro ile denemedim ama bunla daha yüksek hızlara çıkabilir gibi birden vurduğu için. O sebeple Powershot kullandım. Corvette'in sürüşü çok keyifli. Daha hızlı arabalar vardır da sevdiğimden onun videosu koydum. Diğer arabalardan daha iyi drift yapıyor, yol tututuşu kötü olduğundan heralde.
    Benim kart da daha 2 hafta önce garantideydi, biliyorum neler çektiğini Allah sabır versin Optimizasyon kötü, evet. Videonun altına da yazdım zaten 20'li FPSlerde geziyordu tünel içinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 1 Aralık 2012; 20:48:42 >

• Bugün şöyle şehir turu yapayım diye oynadım biraz yeni aldığım 680 Lightning kartımıda denemiş olurum dedim. Sorun şu oyun ekran kartımın yarısını bile zorlamıyor %45 lerde falan hep ben %90-100 bekliyordum açıkçası şaşırdım bu kadarınada pes.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ArchLord

@adilazimdegilx
    Hocam benim de favori arabamdır Corvette, özellikle kırmızısıyla Red Shift'te yardırmak epey keyifli oluyor

@ArchLord
    Hocam senin MSI Lightning fps değerlerin nedir? Çözünürlük ve oyun ayarlarını da yazarsan sevinirim. Bu arada EA forumlarında optimizasyon sorunlarının farkında olduklarını söylemiş bir moderatör ve yakında bununla ilgili gelişmeler olabileceğini belirtmiş.
  • Her ne kadar kötü de olsa pcde bu tadı veren başka oyun bilmiyorum ben...
  • S.a

Arkadaşlar, i7 960 işlemci, 6gb 1666 ram, 6790 ekran kartı var, ama sanki oyun biraz donuk gibi oynuyor yan, yön tuşlarına basıyorum, sanki bastıktan 1sn sonra felan dönüyor, bazen dönmüyor. Oyunun grafiklerini en üst seviyede 1920x1080 de de oynasam aynı şekilde gidiyor, bütün özellikleri sıfırlasam hepsini en düşüğe getirsem de aynı şeyi yapıyor. Anlatamıyorum ki aslında belki 1 saniye abartılı olacak ama o kadar geç tepki veriyor gibi. Grafik ayarları haricinde farklı bir ayar da bulamadım.Bu arada oyunda öyle kasma felan gibi birşey olmuyor gayet akıcı oynuyor ama işte ararbayı çok zor kontrol ediyorum easy yarışlar bile çok zor geliyor. Oyunu oynarken keyif alacağıma siirlerim tepeme çıkıyor. Herkesdemi böyle yoksa benim pcde bi problem mi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wilcomme

S.a

Arkadaşlar, i7 960 işlemci, 6gb 1666 ram, 6790 ekran kartı var, ama sanki oyun biraz donuk gibi oynuyor yan, yön tuşlarına basıyorum, sanki bastıktan 1sn sonra felan dönüyor, bazen dönmüyor. Oyunun grafiklerini en üst seviyede 1920x1080 de de oynasam aynı şekilde gidiyor, bütün özellikleri sıfırlasam hepsini en düşüğe getirsem de aynı şeyi yapıyor. Anlatamıyorum ki aslında belki 1 saniye abartılı olacak ama o kadar geç tepki veriyor gibi. Grafik ayarları haricinde farklı bir ayar da bulamadım.Bu arada oyunda öyle kasma felan gibi birşey olmuyor gayet akıcı oynuyor ama işte ararbayı çok zor kontrol ediyorum easy yarışlar bile çok zor geliyor. Oyunu oynarken keyif alacağıma siirlerim tepeme çıkıyor. Herkesdemi böyle yoksa benim pcde bi problem mi var?

Herkeste sorun var. Bende kontrollerde şöyle birşey keşfettim: Yön tuşuna bastığım anda araba yön almıyor, hafif gecikmeli aşırı tepki veriyor. Yani örneğin sol yön tuşuna basıyorum, araba ilk anda dönmüyor, sonradan aşırı dönüş yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ArchLord

@adilazimdegilx
    Hocam benim de favori arabamdır Corvette, özellikle kırmızısıyla Red Shift'te yardırmak epey keyifli oluyor

@ArchLord
    Hocam senin MSI Lightning fps değerlerin nedir? Çözünürlük ve oyun ayarlarını da yazarsan sevinirim. Bu arada EA forumlarında optimizasyon sorunlarının farkında olduklarını söylemiş bir moderatör ve yakında bununla ilgili gelişmeler olabileceğini belirtmiş.

Çözünürlük 1080p ve bütün ayarlar high da 60 fps de oynuyorum zaten sanırım oyunda 60 fps sınırı var ama ara ara 45 fps lere düşüyor ama sanki 30 fps nin altına düşmüş gibi hissediyorum anlamadım gitti. E bakıyorum oyun ekran kartının gücünü tam anlamı ile kullanmıyor ki en fazla %45 lere kadar dayanıyor kullanımı oyun esnasında.

• Arkadaşlar bu oyunu ağdan nasıl oynarım. Ev de kardeşim ile birlikte farklı pc lerden oynayacağız ?
  • Oyun bana gore grafik harici çöp.

• 2012 mw' nin grafik motorunu eski mw' ye port edilse nasıl olurdu?

bkz: R.A.G.E gta: vc ye port edilmişti...

• quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL -TR

2012 mw' nin grafik motorunu eski mw' ye port edilse nasıl olurdu?

EA yapmaz artık bence. Fikir çok iyi.
  • quote:

quote:

Rage portunu da Rockstar yapmadı. :D bkz: c6 portları

Yapılabilir aslında... Sadece oyunun sistemini tamamen çözmek gerekiyor... Bkz: GTA (Rockstar gta3 den bu güne kadar serinin sistemini hiç değiştirmedi ve oyun tamamen çözüldüğü için çok rahat oynama yapılabiliyor.)

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

Ufff be ! Düşüncesi bile güzel. Öyle bişi olsaydı oyun rekor kırardı satın alınmada.

EA' nın profesyonel çalışanları bunu 1 kişi 1 günde yapabilir...

• @Rambo_FT, nfs mw nin grafik motorunu biz değiştiremeye biliriz ama kaplamaları değiştirebiliriz... Tabi mw için yazılmış map editör varsa.

• quote:

quote:

Böyle bir proje var!! NFS most wanted on RAGE engine

http://www.nfscars.net/forum/showthread.php?t=35695

Sanırım geliştiriciler türk ve bir çok oyuna port etmişler.
    http://www.projectrage.net/index_tr.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarjinaL -TR -- 2 Aralık 2012; 20:45:29 >

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.