Şimdi Ara

Need for Speed: Most Wanted #2 (2012) [ANA KONU] (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.007
Cevap
10
Favori
172.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• deneme (mesajım gitmiyor)
  • bunların modifiyeden kastettikleri şey bumuydu hadi onu geçtim aracı zar zor kontrol ediyorum sanki benden bağımsız şekilde gidiyor. canım nfs serisi ne hale geldi be yazık nerde ilk most wanted ve carbon ruhu
  • fx 6100 + geforce 9500 gt + MSI 760GM-P21 anakart ile kasma yaşarmıyım ?
  • arkadaşlar merhaba. ben yarışları geçtikten sonra oyunların verdiği modifiyeleri arabaya ekleyemiyorum. nitroyu bir türlü ekleyemedim mesela
  • Ekran kartı olarak HD6950 yerine GTX560 Ti almaya karar verdim. Sizce nasıl? Most Wanted ve BF3 gibi oyunları 1920x1080 çözünürlükte en yüksek ayarlarda oynayabilecek miyim?

Nvidia kararım, senelerdik AMD kullanmaktan sıkılmış olmam.

İşlemcim Intel 2500k ve ramim 4 GB 1333 Mhz. Yani sadece ekran kartı olarak GTX560 Ti alacağım. HD4850 yetmiyor. Bana "neden daha yüksek kart tercih etmedin" diye sorarsanız şöyle derim; "bütçem buna müsait (özellikle 2. el)". Yani ekran kartına 450 TL Max. verebilirim.
  • Ekran kartı olarak HD6950 yerine GTX560 Ti almaya karar verdim. Sizce nasıl? Most Wanted ve BF3 gibi oyunları 1920x1080 çözünürlükte en yüksek ayarlarda oynayabilecek miyim?

Nvidia kararım, senelerdik AMD kullanmaktan sıkılmış olmam.

İşlemcim Intel 2500k ve ramim 4 GB 1333 Mhz. Yani sadece ekran kartı olarak GTX560 Ti alacağım. HD4850 yetmiyor. Bana "neden daha yüksek kart tercih etmedin" diye sorarsanız şöyle derim; "bütçem buna müsait (özellikle 2. el)". Yani ekran kartına 450 TL Max. verebilirim.
  • oyuna patch/driver falan gelirmi hd5750 ile mediumda 30 fps çok az
  • oyuna patch falan gelir mi? hd5750 ile medium da 30 fps çok az
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL -TR

quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan_woLky

quote:

Orijinalden alıntı: lawyerzzz

quote:

Herkese merhaba,

Benim oyun ile ilgili değişik bir sorunum var:)Klavyem mini klavye ve klavye'nin sağ tarafında her klavyede bulunan numara tuşları yok.
    Oyun ilk açıldığında Aston Martin ile başlayıp yolda Porsche'ye ''E'' tuşu ile geçtikten sonra sağ tarafta bulunan ''6'' tuşuna basmamı istiyor.Klavyemde sağ tarafta ''6'' tuşu bulunmadığından burayı geçemiyorum:)Üstte bulunan ''6'' tuşunu da oyun kabul etmiyor.Bu soruna bulabileceğim bir çözüm var mı?Yoksa yeni bir klavye mi almam gerekiyor?:)))

Soruna halen bir çözüm bulamadım

oyunun klavye kontrollerinden 6 tuşunu değiştirmeyi denedin mi?

benimde donmadan kasmadan oynarken 15-20 dk sonra oyundan atıyo kafayı yicem

Crackde sorun olabilir. Farklı crack dene.

başka crack bulamıyorum skdrowdan başka varmı?

• ilk bölümü nasıl geçicez peki pors u alıyoz az ilerliyoz tablonun altına geliyorum hangi tuşa bassamda bi tepki yok boş boş geziyorum şehirde yardım
  • hikayeden oyun olmuş yine optimizasyon sorunlu araç kontrolü sorunlu bişiler yapmaya çalıştıkca batırıyorlar iyice
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeyat

ilk bölümü nasıl geçicez peki pors u alıyoz az ilerliyoz tablonun altına geliyorum hangi tuşa bassamda bi tepki yok boş boş geziyorum şehirde yardım

gaz ile fren e aynı anda basılı tut
  • Arkadaşlar bu konuya mesaj atınca şu hatayı alıyorum:

quote:

Bu mesaj ya silindi ya da taşındı bu yüzden artık burda değil.
    Eğer bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız tarayıcınızın yenile tuşuna basarak sayfayı yenileyiniz.
    Geri git ?

Sizde de oluyor mu?

Edit: Bu sefer olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkangunes04 -- 7 Kasım 2012; 20:48:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Arkadaşlar bu konuya mesaj atınca şu hatayı alıyorum:

quote:

Bu mesaj ya silindi ya da taşındı bu yüzden artık burda değil.
    Eğer bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız tarayıcınızın yenile tuşuna basarak sayfayı yenileyiniz.
    Geri git ?

Sizde de oluyor mu?

Edit: Bu sefer olmadı

Bende de konun son sayfalarını göstermiyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL -TR

quote:

quote:

quote:

Herkese merhaba,

Benim oyun ile ilgili değişik bir sorunum var:)Klavyem mini klavye ve klavye'nin sağ tarafında her klavyede bulunan numara tuşları yok.
    Oyun ilk açıldığında Aston Martin ile başlayıp yolda Porsche'ye ''E'' tuşu ile geçtikten sonra sağ tarafta bulunan ''6'' tuşuna basmamı istiyor.Klavyemde sağ tarafta ''6'' tuşu bulunmadığından burayı geçemiyorum:)Üstte bulunan ''6'' tuşunu da oyun kabul etmiyor.Bu soruna bulabileceğim bir çözüm var mı?Yoksa yeni bir klavye mi almam gerekiyor?:)))

Soruna halen bir çözüm bulamadım

oyunun klavye kontrollerinden 6 tuşunu değiştirmeyi denedin mi?

benimde donmadan kasmadan oynarken 15-20 dk sonra oyundan atıyo kafayı yicem

Crackde sorun olabilir. Farklı crack dene.

başka crack bulamıyorum skdrowdan başka varmı?

SKIDROW v2.0
    http://www.2shared.com/file/IuW5MMiP/skr-NFS13.html

• Oyuna patch gelirse (mutlaka gelir) orjinal .exe nin yedeğini alın. Güncelleme sırasında editlenmiş .exe leri fark ederse patch kurulamayabilir.

• bu oyunu hala oynayanlar var mı læ
  • Konu bende tamamen düzeldi. Son mesajları artık görüyorum.

2. versiyonu deniyelim bakalım c.rackin. Bu arada Marjinal, verdiğin videoyu baştan sona izledim. İzlerken son çıkan oyunlar geçmeye başladığında acayip duygulara kapıldım. Bi sokak yarışı bi resmi yarış sanki iki farklı firmanın oyunlarını karışık sıralamayla izliyormuşum gibi hissettim

NFS'nin mantığını bu videoda çok iyi anladım. Adamlar daha ilk oyundan itibaren sokak yarışı sunmuşlar. Shift'ler, Pro Street'ler ne oluyor

Ayrıca videoda grafiğinden midem bulanan tek oyun NFS Undercover oldu. Eski siyah beyaz Türk filmlerinin sonradan renklendirilmiş hali gibi duruyor

• NFS serisi gerçekten Pro Street ile beraber batışa geçti.Aslında Shift 1-2 güzel oyundu ama onları NFS serisinden ayrı tutmak lazım.NFS ile hiç bir alakası olmayan tamamen satış stratejisi amaçlı üzerine NFS adı basılmış PC de bulabileceğiniz güzel grafikli ender yarış simülasyonlarındandı.Simülasyon olarak güzellerdi ama NFS nin arcade ruhundan çok uzaktılar ve herkese hitap etmiyordular.Son Most Wanted ile ben iyicene NFS den umudu kestim.Artık NFS serisi adam olmaz.Ferrari olayına gelince Hot Pursuit 2 den sonra Ferrari,EA den lisans haklarını aldı.Ondan sonra sadece NFS Shift'in X-box versiyonuna Ferrarileri içeren bir DLC çıktı onun dışında 2002 den bu yana NFS lerde Ferrari'ye rastlayamazsınız.
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.