Şimdi Ara

Need for Speed: Most Wanted #2 (2012) [ANA KONU] (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.007
Cevap
10
Favori
172.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grafiklere diyeceğim laf yok ama kontroller en azından the run'daki gibi olsa çok iyi olurdu..tam ekrana nasıl alıyoruz display settings ve graphics'de bulamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurcan91

Grafiklere diyeceğim laf yok ama kontroller en azından the run'daki gibi olsa çok iyi olurdu..tam ekrana nasıl alıyoruz display settings ve graphics'de bulamadım..

Alt+Enter.
  • Arkadaşlar, aranızda "siz neden eski MW'ı bekliyorsunuz, neden eskisine bakarak yorum yapıyorsunuz?" diyenleriniz vardı. Alın size Need For Speed Most Wanted 2012'nin Mobil sürümünden bir görüntü (bizzat kendileri paylaşmış Google Play'de):

Need for Speed: Most Wanted #2 (2012) [ANA KONU]

Adamların eski MW'dan haberi yokmuş gibi yaptıklarını hiç zannetmiyorum. Gördüğünüz gibi BMW M3 GTR birebir eski MW'daki haliyle gösteriliyor. Demek ki herşeyi biliyorlar yine de eskisine yaklaştıramamışlar bile oyunu. Burdan anlıyoruz ki, adamlar eski bir oyunu tekrar kendileri yapmak istemişler ama becerememişler.

Bu arada oyunun mobil versiyonu PC versiyonuna göre mükemmel. Kasma yok, grafikler dehşet. Asphalt 7'de bile bu grafikler yok (Asphalt 6'da dahil). Sürüş bilgisayardakine göre kat kat iyi. Mobil versiyondaki aksiyon PC versiyonundakine çok benziyor. Sony Ericsson Xperia Pro'da bile zerre kasma yok. Düşünün ki 2011 model bir telefon. 512 MB RAM'i var. Ancak PC versiyonunda über sistemde olsa oyunda kasma oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkangunes04 -- 1 Kasım 2012; 9:42:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HeLLoNeLy

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimcan34

quote:

Orijinalden alıntı: kadir26

hd6950 ekran kartım var fps 22-30 arası değişiyor böyle olmaz patch gelmesi lazım

aynen bendede 6850 var 22-30 arasi anlamadim gitti

Windows mode yapıp oyna.FPS 45 / 60 arası olmaya başlıyor.

sizdedemi 6850 var
  • Basimiza birde telefoncular cikti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bişey soracağım bu polisleri nasıl atlatacağım ?
  • zaten oyunun boyutundan daha ne mal olduğu belli...Teknoloji demosundan başka bir şey değil bu oyun.Grafik dışında her şey saçma ve boş.İnsana bir amaç hissi vermiyor.Kontroller berbat,sunum berbat,koyulan ergen müzikleri berbat oğlu berbat.Açıkçası ben pek üzülmedim çünkü oyunu orijinal almayacağım ama şimdiden alanlara geçmiş olsun bu arada oyunda fps limit var vsync otomatik açık geliyor öncelikle bunu kaldırmak gerekiyor patchten önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaSsErDoDo -- 1 Kasım 2012; 10:40:57 >
  • Sen yıllarca bekle bekle, önümüze gelen saçmalığa bak sonra

İyiki PCde hali hazırda NFS Underground ve Most Wanted' ı tutuyorum.Yoksa yarış oyunu da oynayamayacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaSsErDoDo

zaten oyunun boyutundan daha ne mal olduğu belli...Teknoloji demosundan başka bir şey değil bu oyun.Grafik dışında her şey saçma ve boş.İnsana bir amaç hissi vermiyor.Kontroller berbat,sunum berbat,koyulan ergen müzikleri berbat oğlu berbat.Açıkçası ben pek üzülmedim çünkü oyunu orijinal almayacağım ama şimdiden alanlara geçmiş olsun bu arada oyunda fps limit var vsync otomatik açık geliyor öncelikle bunu kaldırmak gerekiyor patchten önce

Oyun boyutuyla kalitenin doğru orantılı olduğunu söyleyeni ilk defa görüyorum :)))
    Oyun boyutunu grafiker arttırıyor. Peki bu oyunda 'grafiklere diyecek bir şey yok, çok süper oldu' diyenleri de katarsak o zaman tam tersi bir görüntü oluşyor. Bu kadar iyi grafikleri Criterion kendi motoruyla bu kadar az yere sığdırdı diye

• optimize sorunu var deniyorda dün baktımda 52 - 55 arası gidip geliyor.. 50 ye düştüğünü görmedim diyebilirim.. bu arada 1080 de herşey full..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

quote:

Orijinalden alıntı: CaSsErDoDo

zaten oyunun boyutundan daha ne mal olduğu belli...Teknoloji demosundan başka bir şey değil bu oyun.Grafik dışında her şey saçma ve boş.İnsana bir amaç hissi vermiyor.Kontroller berbat,sunum berbat,koyulan ergen müzikleri berbat oğlu berbat.Açıkçası ben pek üzülmedim çünkü oyunu orijinal almayacağım ama şimdiden alanlara geçmiş olsun bu arada oyunda fps limit var vsync otomatik açık geliyor öncelikle bunu kaldırmak gerekiyor patchten önce

Oyun boyutuyla kalitenin doğru orantılı olduğunu söyleyeni ilk defa görüyorum :)))
    Oyun boyutunu grafiker arttırıyor. Peki bu oyunda 'grafiklere diyecek bir şey yok, çok süper oldu' diyenleri de katarsak o zaman tam tersi bir görüntü oluşyor. Bu kadar iyi grafikleri Criterion kendi motoruyla bu kadar az yere sığdırdı diye

kendi motoru? neyin kafasını yaşıyor bu eleman biri bana anlatsın yav.ayrıca oyun boyutu kaliteyi arttırır diye bir şey demedim.diğer fb2 oyunlarının boyutuna bakarsan ne demek istediğimi anlarsın.adamlar sadece oyun motorunu oyun diye sunmuşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Templar

optimize sorunu var deniyorda dün baktımda 52 - 55 arası gidip geliyor.. 50 ye düştüğünü görmedim diyebilirim.. bu arada 1080 de herşey full..

ne var sende quad 690 sli mi var 6850 ile 40 görmedim daha :S
  • Oyunu beğenmeyen herkese iki tavsiyem var.
    1. Madem orijinal almadınız bari düzgün kırılmış versiyon bekleyip (tabi çıkarsa) öyle yorum yapın. Yok renkler birbirine girmesi yok performans sorunu büyük ölçüde değişicektir eminim.
    2. Arabalar sürüşü dandik diyenler birkaç araba bulup, lastik şanzıman uprade filan kazanın yarışlardan. Bakın o zaman kolaylaşıyor mu kolaylaşmıyor mu da öyle konuşun.

ve bonus olarak 3. eski MW ile kıyaslamayı bırakın. Kimse devamını yapacağız demedi. MW2 değil bu oyun MW'nin yeniden düzenlenmiş hali. Yeni tarz yeni alışkanlıklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 1 Kasım 2012; 11:44:41 >
  • orjinal aldım, dün bir saat kadar oynadım, pek bi şey anlamadım.. konuyu baştan okuyacağım, sorularım daha sonra gelebilir :)
  • Neyse bu konu iyice oyunu b.klama konusuna döndü.
    NFS MOST WANTED (2012) Orijinal Oynayanlar Buraya Gelsin
    http://forum.donanimhaber.com/m_67570936/tm.htm
    Bari aramızda daha faydalı şeyler konuşalım, paylaşalım
  • NFS:MW değil zati Burnout:Paradise 2 niyetine oynuyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HeLLoNeLy

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kadir26

hd6950 ekran kartım var fps 22-30 arası değişiyor böyle olmaz patch gelmesi lazım

aynen bendede 6850 var 22-30 arasi anlamadim gitti

Windows mode yapıp oyna.FPS 45 / 60 arası olmaya başlıyor.

sizdedemi 6850 var

Evet 900/1100 hızlarında kullanıyorum.
    Belli bir süre sonra eliniz alışıyor eskisi kadar kaza yapmıyorum , eğlenmeye başladım biraz ilerleyin

• mobil sürümü çok iyi birde pcyi deneyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: flow

müzikler dışında geri kalan herşey tırt yine,gece gündüz neden farlar açık ve yollar sürekli ıslak anlamadım,20 takla attı araç benim farlarda çizik yok, adı nfs ama oyun içeriği burnout çakması olmuş

gündüzde farların açık olması trafikte iyi bişeydir. . Oyun sanırım sonbahar aylarında geçiyor. Yapraklar filan dökülüyor hep. NFS de hiç birzaman hasar modellemesi olmadı zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RISC64 -- 1 Kasım 2012; 12:37:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

sanayi mahallesinde bir sürü araç var.. Orayı didik didik edin.. Nissan GT-R a başlıycam şimdi önümdeki most wanted racer dan da McLaren MP4-12C yi hacıladık mı tamam uzun süre araç sıkıntım yok.

dostum sürekli araç değiştirmek zorunda kalıyoruz 5-6 yarış var her arabada bitirince yeni yarış açılmıyor o araçda

ben tüm yarışları altın madalya ile kapatmaya kastığım için sadece her bir most wanted driver ı geçtiğimde araba değiştiriyorum.. Puan olarak gayet rahat yetiyor.

bende öyle yapıcam

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.