Şimdi Ara

Need for Speed: Most Wanted #2 (2012) [ANA KONU] (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.007
Cevap
10
Favori
172.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HeLLoNeLy

quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Allah rızası için birisi BMW M3 'ün yerini söylesin bana .. Şehiri alt üst ettim bulamadım ..

Buyur :D
    Önerim BMWyi adamlarla kapışırken kullanma çok ağır kalıyor

Eyvallaaaaah... Çok sağooll.. Tamam artık sadece bununla oynarım ben... Şükür kavuşturana :D

• -İntel Core 2 Duo 2.0 GHz
    -Atı Radeon Hd 4650
    -3 Gb Ram

Notebook Kaldırırmı yüklüyorum oyunu ama ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kowalski941 -- 31 Ekim 2012; 21:51:33 >
  • quote:

Bu aracı böyle görmeyi çok isterdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

quote:

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

atahan seni ea mi yolladi ne bu oyunu koruma cabalari?

ne EA'sı. beni ea yollasa şu salak gruba salak dermiydim. ben oyunun benim için en önemli olan kısım yani serbest gezintisini beğendim. dediğim gibi daha oyunu tam olarak oynayamadım. oynayınca yazarım. ben yorumlarımı okumamışsın anlaşılan. oyunu savunuyorum evet ama daha çok yeni tarz ve eski tarz oyunları karşılaştırmak istedim. yanlış anladınız her halde. OYUNUN SERBEST GEZİNTİSİ SÜPER DURUYOR. HARİTA PLANI FİLAN. ATLAMA ZIPLAMA UÇMA YERLERİ VE ŞEHİRDE GEZEREK ARABA ARIYORUZ. AKSİYON SÜPER. bence oyuna yavaş yavaş alışılacak. kontrollere falan. oyunu oynayayım. sonra daha ayrıntılı mesajlar atarım
    BANA GÖRE oyun güzel. zevkler değişir kişiden kişiye

• quote:

quote:

• Oyundaki sürüş zevki özellikle de yüksek hızlarda eski mw'nin yanından bile geçemez.

Karşıma araba çıktığında arabayı istediğim gibi yönlendiremiyorum. Geç ve saçma tepkiler veriyor araba ..

Zaten carbondan sonra çıkan tüm nfslerdeki sürüş özelliklerini hiç sevemedim.

Kendine bağlıyan bir senaryosu da yok.

Üzgünüm ama gene olmamış. Bundan sonrada olmaz zaten.
  • quote:

quote:

O modifiye hali çok iyi. Ama performans konusunda Bugatti Veyron ile hiçbir araç yarışamaz.
    [video]http://www.youtube.com/watch?v=DaF_K1R6PoI&feature=youtube_gdata_player[/video]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun kimine göre iyi kimine göre kötü olabilir. Ben grafiklerini beğendim ama bu kadar kastırmaya gerek yoktu diye düşünüyorum. Cihazımda burnout paradise da kurulu, onun grafikleri de bundan çok çok aşağa değil, tek farkı dx9 olmasıdır. Yani isteseler çok daha akıcı bir oyun yapabilirlerdi. Yine split seconds oyununu bilen bilir. Onunda grafikleri mükemmeldi, hasar modellemesi keza öyle. Bunda hasar diye bişey yok, 40 la giderken biryere çarpıyorsun, 200 le çarpmış gibi efekt koymuşlar bakıyorsun aracın anca kaputu yamulmuş. 200 le giderken de çarpsan yine aynı hasar oluyor zaten :)

Bu oyun motoru her ne ise çok saçma bir motor. Ekran kartından çok işlemci bağımlı bir motor bence. İşlemciniz iyi ise oyun hızlanıyor. Tamamen aynı konfigürasyona sahip 2 pc de denedim, tek fark birinin i7 diğerinin i5 işlemcisi vardı. Aynı ekran kartı aynı anakart vs.vs.. i7 olan nerdeyse 15-20fps fazla veriyor oyunda.

Oynanış a gelirsek bence gülzel ama eksikleri de yok değil. Bir kere harita çok dandik, özellikle MW yarışlarında aracı almak için adamı kovaladığımızda kazaylan kaybetsek, öldür allah bulamıyoruza bidaha. Eski oyunlarda adam uzaklaştıkça harita görünür ama soluklaşırdı. Bunda hiç bir ibare yok. Ters yöne bile gidebiliyorsunuz.

Numpad olayı da çok kullanışsız olmuş bence. Ya da ben kullananamdım. Yarış öncesi animasyonlar müthiş. Çok hoşuma gitti. Polisler çok akıllı, ben hemen yakalanıyorum. Uğraşmıyorum kaçmaya.

Genel olrak budur.

• kurdum,girdim,şok olup kapadım

birazdan nefesimi toplayıp tekrar gireceğim
  • kontrolleri default yapma seçeneği yokmu ya ??
  • Bu oyunu oynayıpta beğenen yorum atsın :) (Facebook gibi oldu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL -TR

quote:

quote:

O modifiye hali çok iyi. Ama performans konusunda Bugatti Veyron ile hiçbir araç yarışamaz.
    [video]http://www.youtube.com/watch?v=DaF_K1R6PoI&feature=youtube_gdata_player[/video]

Videoyu DH Tube butonuyla ekleyeceksin. Hızlı arabayı konuşmuyoruz, BMW M3'leri karşılaştırdım sadece

• Siz hala bu oyunumu oynuyorsunuz yaws.ben sileli çok oldu .euro truck sımulator 2 oynamaya devammm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Most Wanted oynadığım en iyi yarış oyunu. Seriye hayran olmamı sağlayan oyun. Hot Pursuit ve The Run'a kadar aradığım tadı pek bulamadım. Ama şimdi bu yeni Most Wanted geldi ya, ilk defa bu kadar heyecanlıyım bir oyun için. Az önce biraz oynadım ve evet bu oyun olmuş. İşte yıllardır istediğim şey, Most Wanted 2. İsminde 2 yok ama benim hayal ettiğim şekliyle öyle. İlk oyun çıktığı zamandan beri bunu istiyordum. Doyamamıştım Most Wanted'a. Seri bence eski efsane seri oldu tekrar. Oyun tek kelimeyle muhteşem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persistent Stability -- 31 Ekim 2012; 22:55:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçeli Chipset

Most Wanted oynadığım en iyi yarış oyunu. Seriye hayran olmamı sağlayan oyun. Hot Pursuit ve The Run'a kadar aradığım tadı pek bulamadım. Ama şimdi bu yeni Most Wanted geldi ya, ilk defa bu kadar heyecanlıyım bir oyun için. Az önce biraz oynadım ve evet bu oyun olmuş. İşte yıllardır istediğim şey, Most Wanted 2. İsminde 2 yok ama benim hayal ettiğim şekliyle öyle. İlk oyun çıktığı zamandan beri bunu istiyordum. Doyamamıştım Most Wanted'a. Seri bence eski efsane seri oldu tekrar. Oyun tek kelimeyle muhteşem.

oyun çok güzel. bende anlatamadım millete. bence de mükemmel. daha oyun çıkmadı bile. bir orijinal versiyonu çıksın. oyundaki bütün sorunlar gidicektir.
    OYUN SÜPER

• sanayi mahallesinde bir sürü araç var.. Orayı didik didik edin.. Nissan GT-R a başlıycam şimdi önümdeki most wanted racer dan da McLaren MP4-12C yi hacıladık mı tamam uzun süre araç sıkıntım yok.
  • yok arkadaş yok,hot pursuit ve the run a kötü diyenler buna ne diyorlar acaba,oyun berbat olmuş
  • Ariel Atom V8 ile ısınma turları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 31 Ekim 2012; 23:53:40 >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.