Şimdi Ara

Need for Speed: Most Wanted #1 (2005) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.263
Cevap
3
Favori
806.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Faruk-MC

Evet bendede 9800pro var Catalyst5.11 yüklü arada sırada takılmalar oluyo...Birde ayrıca şu mph nerden km çevircez bilen birisi varsa?

Ya evet ben de shadowları kapattım gerisi full oynuyorum. Bir de ati catalyst control center den 2x AA açtım. Frapsla baktım eh fena değil fps. (Bu ss yi alırken kaza yaptım) Ama oyun harika giderken bi bakıyorum bi takılma oluyor ,donma gibi sanki fps düşüyor 19-20 ye sonra pat toparlanıp tekrar 30 -35 fps ye. Anlayamadım vallahi. Ben de son sürücüleri kullanıyorum (Catalyst 5.11)

• ya zaten oyundaki bence tek sorunda bu şuan sistemden değil demodada aynısı vardı anlaşılmaz donmalar var oyunda virajlara girerken falan inşallah ati yeni driver çıkarırda düzelir bu sorun veya oyunun bir pacthı çıkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTaLL

quote:

Orjinalden alıntı: burak08

quote:

Orjinalden alıntı: resrous

yaw kimse anlatmicakmi nasil kuruldugunu ben rar lari aciom mds formatinda cikıo

.mds leri sırayla 1 den başlayarak daemona goster kur oyunu daemonun üzerine gelip sag klik yap virtual dc/dvd rom de ordan device 0 ın uzerine gelir muont image deyip oyunun 1. cdsinin oldugu .mds göster programa zaten outorun başlıcak.gerisinide halledersin

burada bahsettigin daemona ne demek oluyor ..galiba sorun orada ben daha indirmedim ama indirince banada lazım olacak.

goglede arat 500 KB lik kucuk bi program

• Bencede bir an önce önce patch çıkarmaları lazım yada Ati'nin yeni bir sürücü!
    Nvidia kullananlarda böyle takılmalar oluyomu acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Faruk-MC

Bencede bir an önce önce patch çıkarmaları lazım yada Ati'nin yeni bir sürücü!
    Nvidia kullananlarda böyle takılmalar oluyomu acaba?

5.11 sürücülerini yüklediğimde bendeki sorun birazda olsa azaldı fakat hala takılmalar oluyor arada inşallah en kısa sürede yeni sürücü çıkar
  • evet 5.11 gerçekten iyi fear dada farketti donmalar azaldı ama gene var tamamen yok olması lazım hadi ati bekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: selbal

evet 5.11 gerçekten iyi fear dada farketti donmalar azaldı ama gene var tamamen yok olması lazım hadi ati bekliyoruz

Yeni sürücüleri sürekli takip ediyorum ama en az 2 haftası daha var çıkmasına
  • nvidiada o gölge sorunu olmuyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibrahim_TURKEY

kardeş aynı sorunu bende de yaptı yaklaşık 2 saat önce makineye format aTTIM.şimdi kendine geldi.oyunu yukledim.gayet iyi bi oyun.sende format at.hatta bu direct x9.c sorununu bende call of duty 2 dede yapmıştı düzeltememiştim.sen kesinlikle fomat atman lazım.onu söliyiyim.direct x i tekrar yuklemekle düzelmeyecek bir problem o.....FORMAT AT!!!!

Format filan atmaniza gerek yok. eger DX9 hatasi veriyorsa image 1. cd'de autorun klasorunun altindaki "autorun.cfg" dosyasini degistirmeniz yeterli..
    yapilmasi gereken degisiklik;

DirectXVersion=9.0c

yerine

DirectXVersion=0

yazmak ve bu haliyle yeni bir image dosyasi olusturmak.. bu kadar basit..
  • http://forums.easports.com/mboards/thread.jspa?messageID=153989&sls=2&threadID=19095

Ea forumlarında da bu donma ve sanki fps düşük hissi problemini yaşayanlar varmış bu arada.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

http://forums.easports.com/mboards/thread.jspa?messageID=153989&sls=2&threadID=19095

Ea forumlarında da bu donma ve sanki fps düşük hissi problemini yaşayanlar varmış bu arada.

Normaldir burda da baya kişi aynı sorunu yaşıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

http://forums.easports.com/mboards/thread.jspa?messageID=153989&sls=2&threadID=19095

Normaldir burda da baya kişi aynı sorunu yaşıyor

Baya kişi aynı sorunu yaşıyorsa buna nvidiacılarda dahil ozaman sorun oyunda patch çıkarsınlar kardeşim!2haftaya ben oyunu bitiririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 19 Kasım 2005, 12:07:51 >

• Okuldan indirmek lazım bunu. 512 sınırsız ve boşa duruyor Durmamalı:)
    Takılmaların da hddnin defrag. edilmesi sonucunda gideceği söylenmiş ea forumunda. Ne kadar doğrudur bilemem, oyun kodundaki sorunu sisteme atmak gibi bir eziklik içinde değildir umarım ea. HDDlerin hızı yetmiyor artık ama oyunlara, bu da bir gerçek. Ya hyperdrive alınacak, ya da HDD teknolojisinde köklü bir değişime gidilecek. 2.'nin meyveleri gelmek üzere.. Bekliyoruz bakalım dikey kayıt'lı hddleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 19 Kasım 2005, 12:28:01 >
  • hmmm

http://boards.gamefaqs.com/gfaqs/genmessage.php?board=927142&topic=24636903

Burdaki arkadaşlar da sorunun tamamiyle Ati Den kaynaklandığını (Catalyst 5.7 den itibaren) , ve 5.6 ya da daha eski catalyst versiyonunu yüklersek sorunun kalmadığını belirtmiş. Ne kadar doğru bilmiyorum ama söylediği problem bizimkiyle aynı. Denesek mi acaba? Ben de 5.11 yüklü şu an. Most wanted hariç diğer tüm oyunlarda performans artışı hissettim doğrusu. Ne yapmalı acaba?

• Arkadaşlar ben bu oyunu kurdum çalışıyor fakat makineye restart attıktan sonra tekrar oyuna girebilmem için cd hide gibi acayip bir ismi olan o programı tekrar kurmam gerekiyor bunun nedeni ne olabilir ilk sorum bu ikincisi bir istek internet cafede tek eleman olarak çalışıyorum ve 40 makine var ortalama 25-30 makine aynı anda bu oyunu oynayacağına göre bana bir kolaylık düşnebilecek bir arkadaş varmı acaba bu oyunu makine açılır açılmaz çalıştırmam gerekli ve beceremedim ilk defa bir oyunda kurum aşamasında takıldım kaldımm HELP HELP HELP
  • Nvidia cılar sakın yeni die Forceware 82.04 yüklemeyin.Yoksa benim gibisinirden parçalarsınız pc yiBaya bi driver denedim en iyisi şu an 81.94
  • arkadaşlar bir el atın şu benim arabaya oyunu bir türlü kuramadım oyunu winrarla çıkardım deman toolsla install ediyorum fakat benden 2. cd yi istiyor cd yi takıyorum tamam diyorum ama bir türlü kuruluma devam etmiyor yardım dosyasında ekrana gelen mesajı ignore edin diye bir yazı var ama nasıl yapıcam bu iğnore olayını

• quote:

Orjinalden alıntı: burak08

nvidiada o gölge sorunu olmuyor mu?

Bende grafik sorunu yok. NVidia benimki de.
  • yaa sonny nin ilk yarısında polis tam karsımda oyuna başlıyorum haritada üçgenler war yıkmam gereken yerler sanırım yıkıyorum polis kayboluyo sonra cooldown yazıyo we oyun bitiyo.yapmam gerekini bulamadım bi turlu.ne yapmalıyım orda?

• arkadaşlar.. bir arkadaşımın doğum günü ...

acaba istanbul avrupa yakasında nerede bulurum..

v e ne fiyatı ne kadar.. (orjinal)

çok acil bu gün gönderricem ..

yardımlarınız için teşşekür ederim
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.