quote:Orijinalden alıntı: Roach3558 Arkadaşlar gelin beraber NFS HP alalım psnden kişi başı 25 TL, bende kredi kartı yok Bende var satayım sana
quote:Orijinalden alıntı: olizvel quote:Orijinalden alıntı: Roach3558 Arkadaşlar gelin beraber NFS HP alalım psnden kişi başı 25 TL, bende kredi kartı yok Bende var satayım sana Nasıl atacan acaba
quote:Orijinalden alıntı: Roach3558 quote:Orijinalden alıntı: olizvel quote:Orijinalden alıntı: Roach3558 Arkadaşlar gelin beraber NFS HP alalım psnden kişi başı 25 TL, bende kredi kartı yok Bende var satayım sana Nasıl atacan acaba Sen cama çık ben söyleyince
quote:Orijinalden alıntı: olizvel quote:Orijinalden alıntı: Roach3558 quote:Orijinalden alıntı: olizvel quote:Orijinalden alıntı: Roach3558 Arkadaşlar gelin beraber NFS HP alalım psnden kişi başı 25 TL, bende kredi kartı yok Bende var satayım sana Nasıl atacan acaba Sen cama çık ben söyleyince Gidin şurdan yav burası konu dışı değil
quote:Orijinalden alıntı: Roach3558 quote:Orijinalden alıntı: olizvel quote:Orijinalden alıntı: Roach3558 quote:Orijinalden alıntı: olizvel quote:Orijinalden alıntı: Roach3558 Arkadaşlar gelin beraber NFS HP alalım psnden kişi başı 25 TL, bende kredi kartı yok Bende var satayım sana Nasıl atacan acaba Sen cama çık ben söyleyince Gidin şurdan yav burası konu dışı değil Off off Ben ne dedim sana satayım dedim demi senin cevabın ne nasıl atacan bana off off
quote:Orijinalden alıntı: olizvel quote:Orijinalden alıntı: Roach3558 Arkadaşlar gelin beraber NFS HP alalım psnden kişi başı 25 TL, bende kredi kartı yok Bende var satayım sana arkadaşım ben alabilirim fiyat ne kadar?
quote:Orijinalden alıntı: yzy. quote:Orijinalden alıntı: olizvel quote:Orijinalden alıntı: Roach3558 Arkadaşlar gelin beraber NFS HP alalım psnden kişi başı 25 TL, bende kredi kartı yok Bende var satayım sana arkadaşım ben alabilirim fiyat ne kadar? 25 lira