Şimdi Ara

need for speed cd si

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar internetten Need for Speed Underground 2 (2 CDs + Crack).rar isimli bi dosya indirdim 1.5 gb buyuklugunda. rar dosyasını açtım .cue ve .bin uzantılı 2 şer tane dosya cıktı. ben bu oyunu nasıl oynayacagım? yada cd haline nasıl getiricem?

• yok mu bi yardım edecek ??
  • Daemon tools,alcohol 120% vb. programlarla açacaksın
  • .cue dosyasıyla daemon toolsu kullanarak sanal sürücü oluşturup yükleyebilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMEGALUL -- 15 Eylül 2007; 0:30:02 >
  • deamon toolsu yukledim cue dosyalarını sırasıyla göstererek pc ye yukledim ama açmıyor. oyun acılıp playe basınca dogru CD romu takın mesajı cıkıyor. acaba nerde yanlış yapıorum bi kaç defa denedim kaldırıp tekrar kurmayı. I ve J oalrak 2 disk yarattım cue a yı I cue b yi J diskine attım. ama çalışıtıramıyorum oyunu.
  • cd'yi takın mesajı crack mesajı olmasın sakın..
  • aynen ilaç bulcan.www.gamecopyworld.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    need for speed modifiye
    12 yıl önce açıldı
    Need For Speed Carbon arıyorum.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • deamon toolsu yükleyip o dosyaları mount image yap sonra bilgisayarıdman simgelerei çıkcak zaten tıkla oyunu yüklesin sonra halledersin artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: tatianass

deamon toolsu yükleyip o dosyaları mount image yap sonra bilgisayarıdman simgelerei çıkcak zaten tıkla oyunu yüklesin sonra halledersin artık

zaten öyle yaptım yukledim oyunları. ve masaüstünde ikon cıktı. ama ne ikona tıkladıgımda nede deamon toolstan oyunu acıyo. dogru cd rom u tak ok e tıkla mesajı cıkıyo. şifre mi yanlış diosunuz?
  • www.gameburnworld.com
    buradan crack indirceksin
  • sende doğru CD yi tak oynaa1 allah allah anlatıyoruz anlamıyosun
    quote:

Orjinalden alıntı: Ratt

quote:

Orjinalden alıntı: tatianass

deamon toolsu yükleyip o dosyaları mount image yap sonra bilgisayarıdman simgelerei çıkcak zaten tıkla oyunu yüklesin sonra halledersin artık

zaten öyle yaptım yukledim oyunları. ve masaüstünde ikon cıktı. ama ne ikona tıkladıgımda nede deamon toolstan oyunu acıyo. dogru cd rom u tak ok e tıkla mesajı cıkıyo. şifre mi yanlış diosunuz?

• Ya arkadaş crack istiyor belli. Daemon toolsla image aldığın sürücünün içine bak crack varsa onu kopyala. Yoksa internette no cd dolu. Nasıl yapıldığını mı bilmiyorsun??
  • quote:

Orjinalden alıntı: chatty_boy

Ya arkadaş crack istiyor belli. Daemon toolsla image aldığın sürücünün içine bak crack varsa onu kopyala. Yoksa internette no cd dolu. Nasıl yapıldığını mı bilmiyorsun??

evet crack gerekiyormus. hallettim arkadaslar sagolun. kkratoss sana da teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.