Şimdi Ara

Need for Speed (2016) [PC ANA KONU] (93. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.103
Cevap
25
Favori
75.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende ultradada acsam lowdada acsam hep 30 fps nasil arttirabilirim fpsyi olabilecek en dusuk ayarlari actim 32nin ustune cikmiyor ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkada?lar GT 650M Sli ve intel i7 ile oynatyr my ?
  • Prestige modu açılınca free ride'da haritada çıkan bütün eventlar kayboldu. Bunlar geri gelmeyecek mi ? Prestige'ler hariç yarış kalmadı haritada yahu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMRT

Prestige modu açılınca free ride'da haritada çıkan bütün eventlar kayboldu. Bunlar geri gelmeyecek mi ? Prestige'ler hariç yarış kalmadı haritada yahu...

Telefondaki prestij menüsünden (aşağıdaki görüntüdeki "Prestige Off" şeklinde yazan yerden) kapatabilirsin. Kapatınca diğer normal yarışlar haritada gözükecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 31 Ocak 2020; 18:12:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Çok makbule geçti.
  • İ5 3.3ghz İşlemci
    760Gtx
    8ramde

Yüksek ayarlarda oynayabilirmiyim ?@

• güncel en uyguna oyunu nerden alabılırız
    sımdıden tesekkurler
  • Ulan indirimi de bilmiyorduk, kaçırmışız. Ayrıca oyun nasıl sağlamsa halen crack çıkmamış
  • Oyun 2 gun sonra ea access e gelıyor aylık 13 lira verip oynayabılırsınız

• Trial'i yeni bitirdim tadı damağımda kaldı.Enfes olmuş oyun cidden.60-70 lira bandında bulsam alacaktım ama kinguin-g2a'da bile 111 lira maalesef.Ea Access'e gelmesi güzel fakat gelen sürüm tam sürüm mü olacak yoksa bir 10 saatlik trial daha mı gelecek acaba ? Eğer tam sürümse Access almayı düşünüyorum.
  • Wallcroft kullanıcısına yanıt
    Tam sürüm hatta yüksek ihtimalle Deluxe Edition olarak oynayabileceğiz EA Access sahipleri olarak. Bunu şuan Vaultta olan oyunların hemen hepsinde Deluxe ve Premium sürümleri kullanabilmemize bağlıyorum. Simcity hariç galiba en dolu sürümleri oynayabiliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Tam sürüm hatta yüksek ihtimalle Deluxe Edition olarak oynayabileceğiz EA Access sahipleri olarak. Bunu şuan Vaultta olan oyunların hemen hepsinde Deluxe ve Premium sürümleri kullanabilmemize bağlıyorum. Simcity hariç galiba en dolu sürümleri oynayabiliyoruz.

bu ea access i daha geçen ay keşfettim ama gerçekten çok süper bir şey bence oyunları 4-5 ay geç oynuyorsun ama ayda 13 liraya bu kadar oyun gerçekten çok iyi bundan sonra oyun almam böyle giderse
  • Trial sürümünü dün 6 saat kadar oynadım oyun çok güzel, kendine bağlıyor.Plakalığa kadar özelleştirme var.

• hd 7750 ile mediumda 1440x900 gerisi kapalı oyun akıyor hiç ummuyordum akıcı oynayacağımı
  • Benim ilk araba bu
    Bu mesaja eklenen görseller:

Need for Speed (2016) [PC ANA KONU]

• OzanSRC kullanıcısına yanıt
    Ben de tam sürüm diye tahmin ediyorum.Yarın geliyormuş oyun bakalım deluxe olursa tadından yenmez.
  • Deluxe oldu, 13 TL'ye iyi de oldu :)
  • ozan_26 kullanıcısına yanıt
    Origin Access değil mi? Çok mantıklı ancak.. AKK ile boşa gidecek bir servis olmasından korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCapedCrusader

Origin Access değil mi? Çok mantıklı ancak.. AKK ile boşa gidecek bir servis olmasından korkuyorum

evet Origin Access, bende AKK olmadığından sıkıntı yok :)

oyun 11 GB ama online da kaç yer bilinmez
  • ozan_26 kullanıcısına yanıt
    Bende satın almak istiyorum ama kartı kabul etmiyor.Steam g2a vb sorunsuz alışveriş yapabiliyorum.

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.