< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Nedir Bu Türk Gençliğinin Çektiği
-
-
Akli olan bu saatten sonra universiteyi sadece vizyon kazanip yurt disina kapak atmak icin kullanir
Suan Türkiye'de en az 20 milyon insan fazlasi var is sektörü adina
Nufus 20 milyon azalmadan insan emegi kiymetlenmez bu da olamayacagina gore Türkiye'de kalanlar 3 kurusa çalışacak demektir
Ama diyorum ya kafasi calisanlar kullanip bir sekilde yurtdisina kapagi atiyor ve ömür boyu siyasi kavgalar aptalca polemikler orta dogu sorunlari fakirlik vs olmadan mutlu mesut yasayip gidiyor avrupada amerikada
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yurtdışı yurtdışı yurtdışı
Başka yolu yok, bende gidemem diyodum ama 4 yıl oldu çokta mutluyum paramı kazanıyorum evim arabam var işim var kafam rahat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ya kardeşim sen az maaş almakdan bahsetmişsin ama zaten iş yok haha iş bulabilmek mucize
“Türkiye hiçbir devirde gençlerine kendinden başka bir şeyle meşgul olma fırsatını vermedi”
Ahmet Hamdi Tanpınar
Bu söz hala daha geçerlidir.
-
Üniversiteye neredeyse herkes iş bulmak bir yere kapak atmak için gidiyor. Gençlerin %99u memur kafasında özellikle tıp vs yazanlar böyle.
Üniversiteye gittiği bölümü öğrenmek ve kendisini geliştirmek önünü açmak için gitmeyenler çok yanlış bir yol izliyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
imkanı olan 1 dakika durmasın.
-
kafayı birine çalışmaya maaş almaya yorarsanız dediğiniz normal
bir üniversiteli kardeşimizi görmedim duymadımki okul bittikten sonra iş kuracğaım dediğini hayaller kurduğunu
mantıken bir yerde çalışmak isterseniz kurulmş bir iş olması lazım, bir kişinin 10 kişiye iş vermesi gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyc -- 31 Ağustos 2020; 17:16:16 > -
cvp
sahin 30 bin tl olsa
japonyada luks bmw 20 bin tl olsa
1 dolar 1 tl olsun..burada 7 tl o zaman 140 bin tl ediyor
bide otv ekle 280 bin tl oduyoruz galiba
maaslarda 20 kat dusuk,her sene herseye zam maasa 20 tl zam
-
Türkiye de tek ucuzlayan insanın değeri ve yanında günden güne yok olan ahlak seviyesi.
Nasıl çıktınız. Şuan ne iş yapıyorsunuz ve hangi ülke. Bir de ordaki yaşam koşullarından izlenimlerinizi açıklarsanız sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: Viper_35
Nasıl çıktınız. Şuan ne iş yapıyorsunuz ve hangi ülke. Bir de ordaki yaşam koşullarından izlenimlerinizi açıklarsanız sevinirim.Abd deyim az çok yaşamı biliyosundur IT uzmanıyım işim iyi yaşam güzel para güzel nasıl geldim sorma knk uzun hikaye ama bi yolunu bulursan sende gidersin istediğin ülkeye
not: Atestim dinle minle işim yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thermodynamics23 -- 31 Ağustos 2020; 20:58:44 >
Green cardla değil sanırım öyle dediğinize göre.
quote:
Orijinalden alıntı: Viper_35
Green cardla değil sanırım öyle dediğinize göre.H1B vizesi
Kimse üniversiteye gitmek zorunda değil. Sanayide inanılmaz para var ve çırak arıyorlar. Ekonomi ve paranın değeri sıkıntılı haklısın, ama bu ülkenin geleceğini bizler değil de kim inşa edecek? Geçmiş nesiller bu ülkeye ihanet etti, biz iyi bir hayat sürmek istiyorsak etmemeliyiz.
Hocam yapmayın gözünüzü seveyim herkes tutturmuş bir yurtdışına kapağı atmak diye. Çok araştırdım. GİDİLMİYOR. Tek çare evlilik. Onun dışında nasıl gideceksin zengin değilsen söyler misin?
Bana biri anlatsın aga nasıl gidilir yurtdışına?
Giden gidiyo ben ne bilimquote:
Orijinalden alıntı: TheLordManHocam yapmayın gözünüzü seveyim herkes tutturmuş bir yurtdışına kapağı atmak diye. Çok araştırdım. GİDİLMİYOR. Tek çare evlilik. Onun dışında nasıl gideceksin zengin değilsen söyler misin?
Bana biri anlatsın aga nasıl gidilir yurtdışına?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
31
Sabah 8 akşam 5 çalışıyosun ay sonunda kazandığınla ne alabiliyosun : oturma grubu koltuk
-
Gerçekten udemy nin birçok üniversite eğitiminden daha kaliteli olduğunu düşünüyorum 4 sene üni yerine udemy deki kurslara çalışsam bilgim ve başarım çok farklı yerlerde olurdu
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Akli olan bu saatten sonra universiteyi sadece vizyon kazanip yurt disina kapak atmak icin kullanir
Suan Türkiye'de en az 20 milyon insan fazlasi var is sektörü adina Nufus 20 milyon azalmadan insan emegi kiymetlenmez bu da olamayacagina gore Türkiye'de kalanlar 3 kurusa çalışacak demektir Ama diyorum ya kafasi calisanlar kullanip bir sekilde yurtdisina kapagi atiyor ve ömür boyu siyasi kavgalar aptalca polemikler orta dogu sorunlari fakirlik vs olmadan mutlu mesut yasayip gidiyor avrupada amerikada |
“Türkiye hiçbir devirde gençlerine kendinden başka bir şeyle meşgul olma fırsatını vermedi” Ahmet Hamdi Tanpınar Bu söz hala daha geçerlidir. |
Yurtdışı yurtdışı yurtdışı
Başka yolu yok, bende gidemem diyodum ama 4 yıl oldu çokta mutluyum paramı kazanıyorum evim arabam var işim var kafam rahat |
ya kardeşim sen az maaş almakdan bahsetmişsin ama zaten iş yok haha iş bulabilmek mucize
|
Üniversiteye neredeyse herkes iş bulmak bir yere kapak atmak için gidiyor. Gençlerin %99u memur kafasında özellikle tıp vs yazanlar böyle.
Üniversiteye gittiği bölümü öğrenmek ve kendisini geliştirmek önünü açmak için gitmeyenler çok yanlış bir yol izliyor. |
Benzer içerikler
- kızdan numara isteme
- sabri bayraktar
- tc no kime ait
- haftada 3 gün spor yeterli mi
- yerden ısıtma kaç bar olmalı
- prompt mühendisliği
- türk çay emojisi
- telegram indirim kanalları
- para sayma makinesi bim
- elektrikli bebek arabası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X