Şimdi Ara

Nedir Bu Saayicilerin Motoru Açıp Bakmak Lazım Sevdası ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Usta adı altında sanayilerde bir çok yolucu,karakter yoksunu insanlar mevcut özel servisler dahil ve müşterilerden yoldukları paraları ile nasıl ailelerini haram para ile geçindiriyorlar aklım almıyor...

Arkadaş adı üstünde motor ustası ama motordan gelen sesi ayırt edemeyip abi motoru açıp bakmamız lazım demeleri yokmu.Gerçek usta pistondan mı geliyor-subaptan mı geliyor-kayışlardan mı geliyor nereden geldiğini anlar derki kardeşim ses bu parçadan geliyor masrafı bu kadar olur.Ben henüz öyle bir ustaya denk gelmedim siz geldiniz mi ?

Size tavsiyem motor açılcak diyenlerden kaçın.En son çare her yeri gezin ancak öyle.Ne çok gördük motor açılıp yapılıpta sesi kesilmeyenleri.Belki 200 tl'lik iş ama 800 1000 tl masraf çıkartıyorlar.

En son yaşadığım problemi anlatayım.Aracımın motorundan ses geliyor özel servise gidiyorum.Yağ bakımı yapılıyor sonrasında subap ayarı yapılıyor ses kesilmiyor.Zaten bu sesin nereden geldiğini bilseler subap ayarınıda yapmazlar.Neyse ses gene devam ediyor derken 4 kez subap ayarı yapıldı.Eeee motor açılması lazımmış.Kardeş tabelaya neden honda özel servis yazdırdın ki sesin neyden geldiğini anlamayacaksan.İşinin eğli bir usta olsa can feda.Ankara Başkent sanayi-Şaşmaz sanayi için söyleyim çoğunun kanı bozuktur yaklaşmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 30 Nisan 2018; 12:24:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de aksine, dediğiniz gibi bir ustaya hiç denk gelmedim. Yetkili servis ne kadar tokatçı, üçkağıtçı, namussuz ise, benim gittiğim servisler o kadar iyi ve işinin ehli.

Sübap sesini duyup da ayıramayacak usta usta değildir zaten. Sübap sesini ben anlarım.
  • Motordan gelebilme potansiyeli olan sesler belli zaten ;

Yatak, Sübap, Lifter ( Fincan ) , Sente

Bu dördünden başka ayırt edilemeyen bir ses varsa zaten yetkili servise gidin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

Ben de aksine, dediğiniz gibi bir ustaya hiç denk gelmedim. Yetkili servis ne kadar tokatçı, üçkağıtçı, namussuz ise, benim gittiğim servisler o kadar iyi ve işinin ehli.

Sübap sesini duyup da ayıramayacak usta usta değildir zaten. Sübap sesini ben anlarım.
    Bende onu diyorum işte.Subap sesi ile başka arıza sesini ayıramayıp 4 kez subap ayarı yapıp halen sesin devam etmesi. Birde hemen motor kapak sökülmesi lazım cevabı yokmu.Arkadaş sen daha bu sesi ayıramıyorsan ben sana motor mu açtırırım.Herşey bir yana asla sanayicilere güvenmem.
  • Yalnız senin araçtan gelen ses pek hayırlı gelmedi bana, geçen videosunu koymuştun sanıyorum. Yatak sesine çok benziyor, rolantide çektiğin için emin olmak zor ama çoğu usta büyük ihtimal nasılsa motor açılacağı için açıp bakmamız gerekli demiştir. Yamyam da çok tabi şaşmazda o ayrı konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcohol06

Yalnız senin araçtan gelen ses pek hayırlı gelmedi bana, geçen videosunu koymuştun sanıyorum. Yatak sesine çok benziyor, rolantide çektiğin için emin olmak zor ama çoğu usta büyük ihtimal nasılsa motor açılacağı için açıp bakmamız gerekli demiştir. Yamyam da çok tabi şaşmazda o ayrı konu.
    Hocam yatak sesi olsa zaten usta söylerdi.Adamın servis'e günde 100 tane honda civic girip çıkıyor.Bu ses olan araba hiçmi yıllar boyunca birine gelmedi.Zaten yatak sesi olsa adamlar 4 kez subap ayarı yapmazlar ayırt ederler illaki...Duman atma bile yok, performansıda iyi.Dediğim gibi zaten usta dediğin sesin nereden geldiğini anlar söyler.Benim vermek istediğim mesaj sanayideki ustaların çoğunun paragöz olması.Motor açılıp 500 tl ile kurtaracakken 1.500 tl ile yapanlar var sanki bilmiyormuyuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 30 Nisan 2018; 12:40:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.