Şimdi Ara

NEDİR BU JAPONCA YAZI SAÇMALIĞI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BAZI ARABALARDA GÖRÜYORUM JAPONCA YAZILAR ÖN KAPILARIN ÜZERİNDE SAÇMA SAPAN KAREKTERLER KÜFÜRMÜ YOKSA BAŞKA BİŞEYMİ ?? ARABANIN İÇİNDEN İNEN TİPLERE BAKIYORUM JAPONCANIN J SİNİ BİLMEYECEK TİPLER , ARABASININ KAPISINA BOYDAN BOYA JAPONCA YAZILAR ACEBA MİLLET OLARAK JAPONCAYAMI MERAK SALDIK ???? YADA JAPON HAYRANLIĞIMI BAŞLIYOR ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendel50 -- 9 Şubat 2009; 16:01:44 >

• Konunun yeri burası degil. Sanki motorlu araclar konu dısına acmalıydın.
  • Merak edecek ne var bir ton denyo var piyasada anlamını bilmediği birçok kelime
    ve cümleyi arabasının arkasına yazan. anlaması zor olan şu insanlar araçların arkasına
    neden yazı yazdırır. Nasıl bir ruh halindeler çok merak ediyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: mendel50

BAZI ARABALARDA GÖRÜYORUM JAPONCA YAZILAR ÖN KAPILARIN ÜZERİNDE SAÇMA SAPAN KAREKTERLER KÜFÜRMÜ YOKSA BAŞKA BİŞEYMİ ?? ARABANIN İÇİNDEN İNEN TİPLERE BAKIYORUM JAPONCANIN J SİNİ BİLMEYECEK TİPLER , ARABASININ KAPISINA BOYDAN BOYA JAPONCA YAZILAR ACEBA MİLLET OLARAK JAPONCAYAMI MERAK SALDIK ???? YADA JAPON HAYRANLIĞIMI BAŞLIYOR ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafacec -- 8 Şubat 2009; 23:15:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mendel50

BAZI ARABALARDA GÖRÜYORUM JAPONCA YAZILAR ÖN KAPILARIN ÜZERİNDE SAÇMA SAPAN KAREKTERLER KÜFÜRMÜ YOKSA BAŞKA BİŞEYMİ ?? ARABANIN İÇİNDEN İNEN TİPLERE BAKIYORUM JAPONCANIN J SİNİ BİLMEYECEK TİPLER , ARABASININ KAPISINA BOYDAN BOYA JAPONCA YAZILAR ACEBA MİLLET OLARAK JAPONCAYAMI MERAK SALDIK ???? YADA JAPON HAYRANLIĞIMI BAŞLIYOR ???

siz sanattan anlamıyorsanız vatandaş ne yapsın(?)
  • O yazıları yazınca aracın gücü %5 artıyor. Heleki araç japon değilse o zaman %10 garantisi var
  • quote:

Orjinalden alıntı: hi-jackers

O yazıları yazınca aracın gücü %5 artıyor. Heleki araç japon değilse o zaman %10 garantisi var

SABAH SABAH GÜLDÜRDÜN BENİ ALLAHTA SENİ GÜLDÜRSÜN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.