Şimdi Ara

Nedir bu ITÜ düsmanligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes yok odtu tokatlar yok bilkent tokatlar biraz kedi ciger iliskisi gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilkent yavaş tokatlasın

• Nedir ben de merak ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harbi neden ??

• sıralaması düşük diye herhalde.

• lenene L kullanıcısına yanıt
    Ahaha düşük derken odtüyle çok mu farklari var sadece türkçe bölümleri odtuden 2 3 k geride

• Eğer birisi yorum yaparken tokatlar ezer gibi ifadeler kullanıyorsa direkt bir sonraki yoruma geçin o üniversiteler hakkında hiç bir bilgisi yok demektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İTÜ kötü değil de dediğin ünilerden bir tık daha aşağıda.Böyle olunca bu İTÜ düşmanlığını yaratanlar İTÜ fan boyları oluyor aslında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya üniversite kıyaslamayı bırakın, istanbuldaki adam itüye gitsin ankaradaki adam odtüye hacettepeye, millet tü kaka diyince itü kötü olmuyor.
  • lan çok mu düşük dedim bana niye atarlaniyon iq.

• lenene L kullanıcısına yanıt
    Atarlanmadim :D olani söyledim

• kahkaha falan atmışın öyle bi anlam çıkarttım

• itü mü orasıda neresi kine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wizza -- 9 Temmuz 2017; 16:44:8 >
  • Cook kalabalik dandirik dandirik bolumleri var birsuru o yuzden itu mezunuyum diyince bi agirligi olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: teslaa34

Ahaha düşük derken odtüyle çok mu farklari var sadece türkçe bölümleri odtuden 2 3 k geride

Sıralamalarının yakın olduğu duruma özellikle bak derim ikisinin kontenjanlarına özellikle, İTÜ'nün kontenjanları az olursa yaklaşabiliyor. Şu bir gerçektir ki ODTÜ ve Bilkent bir gömlek üstündür İTÜ'den.

• Tamamda İstanbul avantajıyla eşitler

• quote:

Orijinalden alıntı: johnbackus

İTÜ kötü değil de dediğin ünilerden bir tık daha aşağıda.Böyle olunca bu İTÜ düşmanlığını yaratanlar İTÜ fan boyları oluyor aslında.

O kadar doğru bir cümle kullanmışsın ki. Hatta şöyle bir şey daha var ODTÜ'lüler kendini İTÜ'lülerle hiç karşılaştırmaz, ama İTÜ'lülerde böyle bir şey gerçekten var sürekli bir karşılaştırma çabası içindeler bu da aksine okulu daha çok gömüyor.

• BloodOnMyName B kullanıcısına yanıt
    Odtüde yok mu öyle bölümler

• Bilmem vardir da o kadar yoktur

Bide odtunun siralamalari cook daha yüksek aslında

Mesela makine sirasina bakarsan zirvedekiler hep 60 20 15 kontenjani var odtunun 200 ona rağmen yarisiyor digerleriyle

40 kontenjani olsa ilk binden alacak neredeyse

• İTÜ'de okuyorum (inşaat müh.). Kesinlikle Bilkent ve ODTÜ tokatlar İTÜ'yü. Çünkü İTÜ eskisi gibi akademik anlamda yeniliğe açık bir üniversite değil (sözde olduğu gibi.) Devlet üniversitesi fakat ticarethane gibi yönetiliyor, hocalarının birçoğu ukala ve öğrencileri de sadece harf notu peşinde. Kampüsü güzeldir, binaları hoştur ama yönetimi gerçekten berbat. Bunların dışında, yurt dışı hayaliniz varsa erasmus vb. gibi hayatınızı okula adamanız gerekiyor. Zor bir üniversite belki de en zoru olabilir. Fakat karşılığını alamıyorsunuz (mezun birçok arkadaşım var onlardan da biliyorum.) Tek ve en önemli avantajı çok köklü bir üniversite olduğu için piyasada çok fazla İTÜ mezunu var. Kontenjanları da yüksek bunun da avantajı tabii piyasada İTÜ'lü kaynaması. Nicelik çok yüksek olunca illa ki aralarından iyi yerlere gelen oluyor fakat ''elit üniversiteler'' kategorisine bakacaksak bence en alt sıralarda kalır. Kulaktan duyma bilgilerle İTÜ çok güzel diye dolaşıp okula gelince hayal kırıklığına uğrayan rahat 100-200 kişi sayarım tanıdığım arkadaşlarımdan. Bence çok çok iyi araştırmadan gelmeyin. Mümkünse de özel üniversitelere yönelin, her anlamda size çok fazla şey katacaktır. Hocaları genelde daha mutlu olur, narsist olanı bile ''para var huzur var'' modunda takılır sizden çıkarmaz hıncını. Öğrencileri daha elit olur özellerin ve her şeyi geçtim not sıkıntınız olmayacağı için yurt dışına çıkma avantajınız daha yüksek olur. İTÜ'de not sıkıntısı çok var, dediğim gibi inekleyip 300-500 öğrenci arasından ilk 20-30 a girmezseniz okulu pek kullanamazsınız.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.