Şimdi Ara

Nedir Bu iPhone 5'den Cektigim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, iphone 5'i ilk cikis gununden beri kullaniyorum ve lanet okuyorum hergun. Telefon cizik icinde hic yere dusmemesine ragmen. En sonunda durduk yere kamerasindada lekeler basladi. Aksam sorunsuz calisiyordu, ertesi gun bi baktim resim cekerken leke dolu. Cihaza yeniden sifirdan yazilim attim yine caresi yok. Bu nasil istir, cihaz yurt disi oldugundan garantiside yok. Ornek bi resim cektim beyaz arkaplanda;

Nedir Bu iPhone 5'den Cektigim

• Bu tur sorunlar bir benim basima gelmiyor heralde. Madem sikayetcisiniz satin telefonunuzu arkadasim, Apple bir musteriyle zengin veya fakir olcak bir firma degil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallla hocam bu soylediklerinin dusmeden vurmadan carpmadan olma olasiligi yok gibi... CiZikler dusmeden olabilir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agrasivve

Vallla hocam bu soylediklerinin dusmeden vurmadan carpmadan olma olasiligi yok gibi... CiZikler dusmeden olabilir...

Dusmedi telefon, dedigim gibi bi onceki gun normal calisiyordu. Ertesi gun kamera ile isim oldu, actim sonuc bu.

• iphone 5'de bu sorun çok belirdi sizlik bir durum yok lenste sıkıntı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: RRRRRRRRR

Bu tur sorunlar bir benim basima gelmiyor heralde. Madem sikayetcisiniz satin telefonunuzu arkadasim, Apple bir musteriyle zengin veya fakir olcak bir firma degil.

Senin de basina gelsin de goreyim. Sanki mesele applein batmasi. Sanki adam bana kotu telefon satti diye apple batsin diyor. Bir sorun yasamis ve paylasiyor, sitem ediyor. Hey allahim..

• quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

quote:

Bu tur sorunlar bir benim basima gelmiyor heralde. Madem sikayetcisiniz satin telefonunuzu arkadasim, Apple bir musteriyle zengin veya fakir olcak bir firma degil.

Senin de basina gelsin de goreyim. Sanki mesele applein batmasi. Sanki adam bana kotu telefon satti diye apple batsin diyor. Bir sorun yasamis ve paylasiyor, sitem ediyor. Hey allahim..

Eyvallah sagolasin

Cevap bile vermedim sahisa, kendi kiymetli iphone'unu ile takilsin o :) telefonu satmak icin alsaydik satardik, kullanmak icin aldik ve sorun cikiyor. Yukaridada arkadas yazmis lenslerde sorun varmis.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hazir Apple calisina bulmusken sormak istiyorum magazayi ne zaman aciyorsunuz? Ne bicim bir mesaj bu kusura bakmayin.2000 milyar veriyoruz bu telefonlara tabili rahatsiz olucaz.Belki baska marka kullanmak istemiyoruz.Telefonum ufak ufak cizik oldu bi kac yeri ilk gunden beri kilifla kullaniyorum.Niye oluyor en ufak birseyde boya atiyor tabi rahatsiz olucam.Savunmayin su firmalari o kadar para verip cihaz aliyorsunuz birde firmayi savunuyorsunuz.

• quote:

Allah akıl vermiş, düşünme yeteneği vermiş. Neden kullanmıyorsun?
  • 3GS,4 ve 4S kullandım.. En sorunsuzları 3GS ve 4S'ti.. Anladım ki S serisi alacaksın şu apple şirketinin ürettiği telefonları.. İmkanım vardı 5 almaya fakat iyi ki 4S almışım diyorum. 5S gelsin,4S'i satıp 5S'e geçip 2 sene kullanırım artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

3GS,4 ve 4S kullandım.. En sorunsuzları 3GS ve 4S'ti.. Anladım ki S serisi alacaksın şu apple şirketinin ürettiği telefonları.. İmkanım vardı 5 almaya fakat iyi ki 4S almışım diyorum. 5S gelsin,4S'i satıp 5S'e geçip 2 sene kullanırım artık..

Katiliyorum

• Tam alma arefesindeyim çok kararsız kaldım açıkcası herkes bir sorundan bahsediyor bu telefonu sorunsuz kullanan yokmu hiç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Tam alma arefesindeyim çok kararsız kaldım açıkcası herkes bir sorundan bahsediyor bu telefonu sorunsuz kullanan yokmu hiç ?

Ben 1 ay oldu alalı hiç bir sorun yok şuana kadar bence daha fazla forumda gezerseniz alamazsınız bu foruma 2000 kişiden 1 kişi konu açsa telefon sorunlu oluyor ama yine karar sizindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AttentioN_05

quote:

Tam alma arefesindeyim çok kararsız kaldım açıkcası herkes bir sorundan bahsediyor bu telefonu sorunsuz kullanan yokmu hiç ?

Ben 1 ay oldu alalı hiç bir sorun yok şuana kadar bence daha fazla forumda gezerseniz alamazsınız bu foruma 2000 kişiden 1 kişi konu açsa telefon sorunlu oluyor ama yine karar sizindir.

Bilmiyorum hem almak istiyorum ama az aşım dertsiz başım diyerek 4S'mi alsam ?
  • quote:

siz böyle dünmeye devam ettikçe hayattan fazla bişey beklemeyin. Apple 1 müşteriye önem vermeseydi nedeni bile olmayan iadeleri kabul etmezdi appstore'lardaki
  • Hocam saçma olabilir ama belki jelatin vardır

• quote:

quote:

quote:

4s alıp pişman olmayın gerçekten hem incelik hem ekran kalitesi ve ağırlığı olsun mükemmel bir telefon elinize aldığınızda düşücek gibi geliyor o kadar hafifi :D Şarjıda gayet başarılı akşam %100 de bırakıyorum kullanıma göre değişiyor ama 7 8 gibi %30 %40 kalıyor gayet başarılı ama bi avmde incelemeyin bir şey anlamıyorsunuz aynı şeye bakıp duruyorsunuz bi yakınınızda varsa daha iyi olur alıp almama konusunda ama benden size tavsiye eğer takım elbise felan giymiyorsanız beyaz alın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

3GS,4 ve 4S kullandım.. En sorunsuzları 3GS ve 4S'ti.. Anladım ki S serisi alacaksın şu apple şirketinin ürettiği telefonları.. İmkanım vardı 5 almaya fakat iyi ki 4S almışım diyorum. 5S gelsin,4S'i satıp 5S'e geçip 2 sene kullanırım artık..

aynn hocam katiliyorum

• quote:

quote:

quote:

ben 4S kullaniyorum.. fistik gibi telefon hocam cook memnunum

• bendede saçma saçma durumlar olmaya başladı,şarj bütün uygulamalar kapalı olmasına rağmen 4 saatte %95 ten 40 a düştü bekleme modunda elime bile almadım.Tuş kilidini açarken şifreyi girdikten sonra donuyor bazen,3 aydır kullanıyorum aldığıma pişman edecek beni.Kamera olayında çok şanslı çıktım sorunsuz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.