Şimdi Ara

Nedir bu illuminati her sembolde o herseyde o

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Su video cok ilgimi cekti adamlar dünyayi elegecirmisler vay halimize

• All seeing eye
  • bu topikte

birazdan

Kan gövdeyi götürecek

Az Sonra...
  • fasa fiso
  • derin mevzular..

nette araştırma bence kitaplarda ara bul yada bilgili büyüklerine sor

ben nette aramaya kalktım hiç alakasız bi dünya yazı çıktı herkes bi köşeye çekmiş.. internet işte ağzı olan konuşuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BoZ- -- 1 Eylül 2007; 3:38:14 >
  • canlandırma demektir. Senin sorduğun anlamı. Bu elemanlar bir örgüt. Ülkelerin yönetimine el koyabilmek için yapay iç karışıklıklar yada yapay krizler oluşturuyorlar. Mesela imf-biz mesela biyolojik silah-ırak mesela
    ikiz kule-afganistan. Ama inanmayın böyle şeylere komplo teorileri bunlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turnOFF

canlandırma demektir. Senin sorduğun anlamı. Bu elemanlar bir örgüt. Ülkelerin yönetimine el koyabilmek için yapay iç karışıklıklar yada yapay krizler oluşturuyorlar. Mesela imf-biz mesela biyolojik silah-ırak mesela

ben bunu sormuyodum dediklerini zaten biliyorum herseye simgelerini yerlestirmeleri cok acayibime gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4n1L -- 1 Eylül 2007; 3:44:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu nasıl bir guzelliktir?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4n1L

quote:

Orjinalden alıntı: turnOFF

canlandırma demektir. Senin sorduğun anlamı. Bu elemanlar bir örgüt. Ülkelerin yönetimine el koyabilmek için yapay iç karışıklıklar yada yapay krizler oluşturuyorlar. Mesela imf-biz mesela biyolojik silah-ırak mesela

ben bunu sormuyodum dediklerini zaten biliyorum herseye simgelerini yerlestirmeleri cok acayibime gitti

Onlar herşeye simgelerini yerleştirmiyorlar ki bu teorinin savunucuları ortak bir amblem keşfetmişler. Ola bundan ibaret İlk çıktığı sene kitabı okumuştum çok ilgimi çekmişti. Şimdi çok saçma geliyor.

• mesela yeditepe üninin çatsında olan üçgen çıkıntıyıda buna benzeten onlarca ınsan duydum
  • şimdi bir şey geldi aklıma. kalabalık bir ortamda arkadaşlarla bir konu konuşuyorduk konu nasıl olduysa birden illuminatiye geldi bir arkadaş illuminatiyi deccala benzett. önce deccalın kendi yandaşlarına bir işaret koyacağından bahsetti ondan sonrada senin sorduğun soruyu sordu aralarında bir bağ olabilirmi diye bir soru daha sordu. cevap veremedik. olabilirmi olamazmı bilmiyorum.
  • şimdilerde bizi gerici yobaz gören,reform öncesi avrupalılarda gerçeği iddaa eden bilim adamlarının toplandığı örgüt,cinayetler işlemişler suikastler düzenlemişlerdir, halkın yaparcasına bağlı olduğu kilise ise onları satanist yani şeytana tapar olduklarını iddaa etmiştir, ve şuan metalci gençlerin kendisini satanist sanmalarında büyük rol almışlardır..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.