Bildirim
Nedir bu illuminati her sembolde o herseyde o
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
All seeing eye -
bu topikte
birazdan
Kan gövdeyi götürecek
Az Sonra... -
fasa fiso -
derin mevzular..
nette araştırma bence kitaplarda ara bul yada bilgili büyüklerine sor
ben nette aramaya kalktım hiç alakasız bi dünya yazı çıktı herkes bi köşeye çekmiş.. internet işte ağzı olan konuşuyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BoZ- -- 1 Eylül 2007; 3:38:14 > -
canlandırma demektir. Senin sorduğun anlamı. Bu elemanlar bir örgüt. Ülkelerin yönetimine el koyabilmek için yapay iç karışıklıklar yada yapay krizler oluşturuyorlar. Mesela imf-biz mesela biyolojik silah-ırak mesela
ikiz kule-afganistan. Ama inanmayın böyle şeylere komplo teorileri bunlar. -
quote:
Orjinalden alıntı: turnOFF
canlandırma demektir. Senin sorduğun anlamı. Bu elemanlar bir örgüt. Ülkelerin yönetimine el koyabilmek için yapay iç karışıklıklar yada yapay krizler oluşturuyorlar. Mesela imf-biz mesela biyolojik silah-ırak mesela
ikiz kule-afganistan. Ama inanmayın böyle şeylere komplo teorileri bunlar.
ben bunu sormuyodum dediklerini zaten biliyorum herseye simgelerini yerlestirmeleri cok acayibime gitti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4n1L -- 1 Eylül 2007; 3:44:08 > -
quote:
Orjinalden alıntı: 4n1L
quote:
Orjinalden alıntı: turnOFF
ikiz kule-afganistan. Ama inanmayın böyle şeylere komplo teorileri bunlar.
ben bunu sormuyodum dediklerini zaten biliyorum herseye simgelerini yerlestirmeleri cok acayibime gitti
Onlar herşeye simgelerini yerleştirmiyorlar ki bu teorinin savunucuları ortak bir amblem keşfetmişler. Ola bundan ibaretİlk çıktığı sene kitabı okumuştum çok ilgimi çekmişti. Şimdi çok saçma geliyor.
-
mesela yeditepe üninin çatsında olan üçgen çıkıntıyıda buna benzeten onlarca ınsan duydum -
şimdi bir şey geldi aklıma. kalabalık bir ortamda arkadaşlarla bir konu konuşuyorduk konu nasıl olduysa birden illuminatiye geldi bir arkadaş illuminatiyi deccala benzett. önce deccalın kendi yandaşlarına bir işaret koyacağından bahsetti ondan sonrada senin sorduğun soruyu sordu aralarında bir bağ olabilirmi diye bir soru daha sordu. cevap veremedik. olabilirmi olamazmı bilmiyorum. -
şimdilerde bizi gerici yobaz gören,reform öncesi avrupalılarda gerçeği iddaa eden bilim adamlarının toplandığı örgüt,cinayetler işlemişler suikastler düzenlemişlerdir, halkın yaparcasına bağlı olduğu kilise ise onları satanist yani şeytana tapar olduklarını iddaa etmiştir, ve şuan metalci gençlerin kendisini satanist sanmalarında büyük rol almışlardır..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X