Şimdi Ara

NEDİR BU HIZ TUTKUSU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
6.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yav forumda motosiklet meraklılarının %90ı racing motorlardan hoşlanıyor. Niye bu kadar çok hızlı gitmeyi seviyosunuz? ayrıca hızlı gitmenin bi süre sonra hiçbir zevki kalmıyor. Çünkü çok yapıldığı sürece haftada 2-3 kere 260 km çıkıldığında mesela artık rutin bi hale geliyor ve adrenalin, heycan kalmıyor. Ve ayrıca çok tehlikeli bu kadar hızlı gitmek.

Sanırım çoğunuzun anlayışı en hızlı, en iyisidir mantığında ilerlemekten kaynaklanıyor. Yada bazılarınızda motorun şekli ve dizaynı hoş olduğundan insanlara hava atmanın güzel bir yolu olarak görüyor.

bence gerçek motorcu racingci deildir.... gerçek motorcu gösteriş ve en hızlı olmak yerine, en düzgün ve doğru kullanan kişidir...

• (bence gerçek motorcu racingci deildir) demişsin.laf mı yani şimdi bu.Racing motor gösteriş için alınmaz.Senin motordan anladığın asma kabağı ile özdeş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fagrusovic

(bence gerçek motorcu racingci deildir) demişsin.laf mı yani şimdi bu.Racing motor gösteriş için alınmaz.Senin motordan anladığın asma kabağı ile özdeş.

Racing motoru gösteriş için aLan bi sürü kişi var maaLesef. Sırf bu insanLar yüzünden öLüm makinesi diye ismi çıktı SS makineLerin.

Gerçek motorcu racing'cide oLur , chopper kuLLananda oLur scooter kuLLananda. Bi insan hızLı gitmeyi sevebiLir bence bi sorun yok. Sırf hızLı gitmeyi sevdiği için de motorcu oLamaz diye bi kaidede yok. Herkesin kuLLanış tarzı kendine , kimi yavaş kuLLanır kimi uzun geziLere çıkmayı sever kimide işe gidip geLmek için kuLLanır. Herneyse racingci motorcu değiLdir diye bi geneLLeme yapmak bence yanLış.
  • '''' Sanırım çoğunuzun anlayışı en hızlı, en iyisidir mantığında ilerlemekten kaynaklanıyor. Yada bazılarınızda motorun şekli ve dizaynı hoş olduğundan insanlara hava atmanın güzel bir yolu olarak görüyor. '''''

katılıyorum....tarz dan ziyade havalı ve hızlı bir motora binmenin farkı olarak görüldüğünü düşünüyorum..(benim görüşüm)
  • quote:

(bence gerçek motorcu racingci deildir) demişsin.laf mı yani şimdi bu.Racing motor gösteriş için alınmaz.Senin motordan anladığın asma kabağı ile özdeş.

ne tür bi motorcu olduğunu tahmin edebiliyorm. altımda R1 im olsun, gözümde ray-ban güneş gözlüüm, nişantaşında geziim.

muhtemelen koruma bile takmadan bana bişi olmaz diyerekten motora binen birisin. Motor anlayışın bu kadar olsa gerek...
  • Arkadaşa katılıyorum. Dedikleri tamamen olmasada doğru söylemler.
  • Aynı tipi chopper, veya enduro motor üzerinde ben senin için canlandırmıştım.Ancak bu tipler digerlerine motorcu olarak bakmazlar.Benim için mobilet kullananlar bile motorcudur.
    quote:

Orjinalden alıntı: Sentinal

quote:

ne tür bi motorcu olduğunu tahmin edebiliyorm. altımda R1 im olsun, gözümde ray-ban güneş gözlüüm, nişantaşında geziim.

muhtemelen koruma bile takmadan bana bişi olmaz diyerekten motora binen birisin. Motor anlayışın bu kadar olsa gerek...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Hız Dengesi Normal mi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • herkes farklı görüşlere sahip olur, herkes farklı şekilde düşünür düşündügünü yapar vs....
    bunlar uzar insandan insana degişir arkadaşın dedigi büyük bi kısmı kapsıyor evet öyle
    benim içinde hava atmaktan ziyade ( hiç sevmem ) hız tutkusu bu hızla yapabilceklerim vs... vede
    bu hızın sonuçunda getirebilecegi aksiliklerden korkmamamdır..
    benim görüşümde budur Racing lere hasta olan birisi olarak....
  • ben mesela motocross yapmak racing le otobanda gitmekten 1000 kat daha eğlenceli ama insanın fiziğine ve cesaretine bağlı bu. Eğer çok tıknazsanız veya çok sıskaysanız motocross yapmak çok zordur sizin için çünkü iyi sağlam dayanıklı insan gerekir motocrossta. Ayrıca motorla bi rampadan uçup diğerine inmek ve arazide hızlı gitmek emin olun racing le hızlı gitmekten çok daha heycanlı oluyor. Tam bir adrenalin delisi oluyosunuz zaten. Ayrıca arazinitehlikesi çok daha azdır trafikten. Yaptığınız kazaların bi çoğunda kalkıp yürüyebilir halde olursunuz çünkü 200 km le kamyona çarpma veya düşüp bariyerlere girme gibi bi olasılığınız pek yoktur.

ewt bu benim fikrim. Eğer tıknaz veya sıskaysanız bu işi pek de iyi yapamayabilirsiniz bu yüzdende çok zevk almayabilrsinz ama o heycan hayatımda yaşadığım en büyük heycanlardan. Hatta bağımlılık yapıyor durmadan bi heycan arayaşında oluyosunuz. Yinede bu tadı herkese tavsiye ederim. denemeden etmeyin.

• Ben yarış motorunu seviyorum ama hızından dolayı değil.Granaj-kasa-duruşundan dolayı seviyorum.Bbende suçlumuyum?
  • Motocross yapmana gerek yok.Şehir içi trafik her motorcuyu yeteri kadar adrenalin delisi yapıyor zaten.
  • Ben racing motorların ivmelenmesinden dolayı tutkunuyum. Bölye bir akselerasyon için herhalde motora verdiğinizin 20 katı parayı bunu yapabilecek arabaya vermeniz gerekir. Misal Kawasaki ZX-14 0-100 km/s hizlanmasını 2.5 saniyede tamamlıyor (fabrika verisi). Yurtdışı satış fiyatı 11.500$ civarı. Evet beyler söyleyin bakalım bu ivmelenmeyi arabada elde etmek için ne kadar para harcamanız gerekli Ya da şöyle sorayım? Böyle bir standart binek otomobil var mı
  • Var arkadaşım Bugatti Veyron.Yurt dışı Fiyatı 1,100,000 EUROTabi bu yurt dışı fiyatı buraya gelene kadar 2,500,000 EURO olur herhalde(Türkiyedeki vergi sistemi olduğu sürece)
  • quote:

Motocross yapmana gerek yok.Şehir içi trafik her motorcuyu yeteri kadar adrenalin delisi yapıyor zaten.

tmm da sen en ufak bi hataanda ölüyosun veya sakat kalıyosun. Ben arazide düşünce pek de bişi olmuyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

Var arkadaşım Bugatti Veyron.Yurt dışı Fiyatı 1,100,000 EUROTabi bu yurt dışı fiyatı buraya gelene kadar 2,500,000 EURO olur herhalde(Türkiyedeki vergi sistemi olduğu sürece)

Var tabi hocam ben de bililyorum da o alet kaç para işte bak sen de yazmışsın ben onu diyorum. Onu alamazsın ama bir ZX-14 alabilirsin. Mesele de bu zaten. Tabi Bugatti çok daha güvenli motorsiklete nazaran kabul

• Arkadaşım bizi anlamıyorlar napalım. Ben de senin dediğin ZZR 1400 alayım dedim herkes alma ölüüürsüüün dediBeni bir sen anlıyorsun "AIRBUS" arkadaşım.
  • Motor tutkusu başlıbaşına bir heyecan zaten, ister hız olsun,ister zevk isterse yavaş, herkesin zevki ve rengi farklı, bu bir tercih meselesi...

Ama bana sorarsanız, şöyle mükemmel bir yolda altımda Kawasaki 1100cc'lik bir motor olsa, herhalde 300'ün üzerine çıkmak isterdim, sırf nasıl bir adrenalin oluşturduğunu merak ettiğim için.. Tabi bir gün böyle bir motoru vede yolu bulduğum zaman...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

Arkadaşım bizi anlamıyorlar napalım. Ben de senin dediğin ZZR 1400 alayım dedim herkes alma ölüüürsüüün dediBeni bir sen anlıyorsun "AIRBUS" arkadaşım.

Al abi al yahu Kim tutar seni

• bence motoru gösreriş olsun diye kullananlar motorcu deildir.
    tırtıtr

ben mesela racinge bindiğim zaman şehir içinde scooter gibi kullanırım.basarsam tehlikeli.(bazen millet gaz ver gaz ver diye seslnediği oluo )
    ama otobanda basarım yeteri kadar
  • Allah düşürmesin.Kaza arazi marazi dinlemez.
    quote:

Orjinalden alıntı: Sentinal

quote:

Motocross yapmana gerek yok.Şehir içi trafik her motorcuyu yeteri kadar adrenalin delisi yapıyor zaten.

tmm da sen en ufak bi hataanda ölüyosun veya sakat kalıyosun. Ben arazide düşünce pek de bişi olmuyo.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.