Şimdi Ara

Nedir bu gümüşte çektiğim(QQ KONUSU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler mainim adc silver 2deyim ve artık dayanamıyorum son 2 maçı öyle bi throwladı ki team sinirden çıldırdım birinde dakika 30 olmasına rağmen 83 farmlı 2-9 oynayan bi tf(ki bu oyunda 13-4 dravendım) diğerinde 21-13 önde olup mid inhib kulesini dahi almışken 3 kişi arasına atlayıp yhaa onu nası alamadım .s yazan bi tristana yüzünden kaybettim. Support, jungle, solo, mid her lane i oynadım ama her türlü takımdan kesinlikle biri feedliyor ve o adam yüzünden oyunu kaybediyoruz. 4 defa seriye girmeme rağmen ve ilk oyunlarını almama rağmen 0 puana düştüm. ŞU SİLVERDAN NASIL ÇIKILIR ARKADAŞLAR?

• Giren Çıkamıyo Gümüşten.
  • tek çözüm daktır mındoğğğ
  • gold1 deyim 5 kere ard arda 4v5 oynadım, 10. dakikaya kadar gank atmayan adama bi yere gank at artık dedim bb dedi rage quit attı düşün sen artık. Silverdan çıkmak da tamamen şans işi 1000 oyunda 2 kere promotiona çıktım 2.de çıkabildim gelen takımlara bağlı tamamen.
  • Soloq adc zor iş duo bul

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek yol jungle ciddiyim. Silver 1e kadar çıktım hep jungle şu anda puan az geliyo az gidiyo yavaş yavaş tırmanıyom golda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lieux

Soloq adc zor iş duo bul

2.oyunda topda duo arkadaşım rengar ile fiorayı ezmesine rağmen tflerde zyra focus yapmayan diğer 3ü sayesinde sürekli vererek yenildik fiora en sonunda akıllanıp gelip bana ulti atıyordu neden bi kere bile şu takıma düzgün adam gelmez anlayamıyorum, amumu q tutturamaz ulti boşa atar vs. blitz gider seju çeker
    @Rdau abi jax ile jungle yaptım 3 kule aldırdım, dragon aldırdım 2-0 iken 2-4 bitirdim ve kaybettik oyunu ama master yi ile daha fazla taşınabiliyor

30 win 25 lose felan vardı g3e geçtiğimde şimdi 51-53 felan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu beyaz şey nedir?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mainim support gümüş bir iki üç dört takılıyorum öyle :D Ekleyebilirsin ''Best Jesus TR''
  • gold ta işler değişecek mi sanıyorsun.

plat olduğunda rahatlıyorsun plat olana kadar oyunlar çöp.

gold1 hesabımla promotion maçındaydım az önce oyunu alsam plat 5 im. lane den 0-5 çıkan trynd oyunu 17-5 bitirdi . adam ilk defa blitz deniyorum dedi neden dedim skinim var dedi. Demek istediği gold olunca da qq yapıcaksın o yüzden boşver. Zevkine oynamaya bak zaten yeteneğin varsa öyle böyle illaki çıkıyorsun.

Bazen oluyor takımın + karşı takım yani 9 oyuncununda seviyesi seninkinden kötü o zaman ister istemez taşıyorsun oyunu .
  • Duo bi tane kayle bul solo yada mide geçsin. TF'de seni suppla birlikte korursa iyi işler başarabilirsin. Ben öyle kurtuldum.
  • ranked da 750 maçım var normalde 700 maçım var hala gümüş 1 deyim olmuyo yani bi gün tüm gün kazanıyorum 85 puan oluyorum diğer gün 35 puana düşüyorum yaklaşık 1-2 haftadır böyle.
    ama tavsiyem midde iyi oynayan birini bul duo gir jungle al.
  • Jungle oyna.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.