Şimdi Ara

Nedir bu gri sevdasi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
3.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her ne kadar bakımı zor olsa da, siyahtan şimdiye kadar hiç şaşmadım.Şaşmayı da düşünmüyorum.Belki koyu lacivert alabilirim değişik olarak.Bazı arabalarda lacivertte enfes duruyor.
  • Gümüş Gri en sevmediğim renktir

Şimdiye kadar hiç gümüş gri arabam olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rst78

quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

Orijinalden alıntı: rst78

Beyazdan bir nebze daha iyi yine de.

ne si var beyazin.yıkandıgı zaman ve bakımlı bir beyaz arac gordunuzmu?heryer metalik gri.ozellikle beyaz aldım gri almamak icin.her yer gri.

Yok hiç görmedim beyaz araç, nereden göreyim Şaka mı yapıyorsunuz yer gök beyaz araç dolu

Temiz bir buzdolabı ya da temiz bir çamaşır makinesi gördünüz mü? İşte beyazın benim üzerimdeki etkisi bu Şirket arabası izlenimi de ayrı bir mevzusu.

Şimdiki aracım gri fakat griyi de çok fazla sevmem, tam istediğim donanımlara sahip araç denk gelince mecburiyetten aldım. Allah'tan tam dümdüz gri değil de ışığa göre maviye çalan, böyle sedefli gibi değişik bir gri, yoksa içime sinmezdi yine. Canlı, aracı gösteren renkler her türlü daha güzel duruyor bu alışılagelmiş (hatta artık gına gelmiş) renklerden.

Bendeki megane 2 de gümüş gri yazıyor ruhsatta. Aynı sizin dediğiniz gibi sedefli gibi, güneş altında mavimsi oluyor. Bunu etrafımdaki herkese söylüyorum, herkes şizofren muamelesi yapıyor bana
    İlk defa benim gibi gören birini gördüm

• Gri kolay satiliri ilk sizden duyuyorum , şayet araba alicak olsam kesinlikle gri renk ilk 3 de olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Nedir bu gri sevdasi

Nedir bu gri sevdasi

Gri var gri var. Aile hb arabalar içerisinde pug tekno gri ve vw tungsten gri elit renkler.
  • Bizim araç da gri...Satış temsilcisi özellikle telkin etmişti bize gri almamızı...
  • Opel astra sedanlarda kahverengi gayet şekil duruyor bence. Hatta astraya en çok yakışan renk kahverengi. Zaten aracın tanıtımları da kahverengi ile yapılıyor. Mesela ben arabalarda kırmızıyı çok sevdiğim halde astraya kırmızı gitmiyor. Biraz da arabayla da ilgisi var bu işin. Beyazlar Resmen beyaz eşya gibiler.

• imzam azirute blue

Nedir bu gri sevdasi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

Bendeki megane 2 de gümüş gri yazıyor ruhsatta. Aynı sizin dediğiniz gibi sedefli gibi, güneş altında mavimsi oluyor. Bunu etrafımdaki herkese söylüyorum, herkes şizofren muamelesi yapıyor bana
    İlk defa benim gibi gören birini gördüm

Benim araç da Tekno Gri diye geçiyor, lansman rengi aracın.

Nedir bu gri sevdasi

Yer yer açık mavimsi, buz mavisi gibi parlıyor bazen.

• predator93 kullanıcısına yanıt
    Aracınızdan memnunmusunz hocam?Şehir içi kaç lt yakıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

memnunum hocam.şuan ş.içi yol bilgisayarı 23 kmh ort hız ile 7.3 gösteriyor önceki depo hesabında 7.6 lt bir depo 650 km götürüyor.bunlar kışın.yazın biraz dikkatli kullanarak 26kmh ortalama hız ile 6.5 lt gördüm yol bilgisayarında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: predator93

quote:

memnunum hocam.şuan ş.içi yol bilgisayarı 23 kmh ort hız ile 7.3 gösteriyor önceki depo hesabında 7.6 lt bir depo 650 km götürüyor.bunlar kışın.yazın biraz dikkatli kullanarak 26kmh ortalama hız ile 6.5 lt gördüm yol bilgisayarında.

Anladım hocam 35-40 Km/s ortalaması nedir?
  • quote:

quote:

quote:

35kmh ile 5.8lt, 40kmh ile 5.4lt gibi bir değer çıkıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

35kmh ile 5.8lt, 40kmh ile 5.4lt gibi bir değer çıkıyor.

O halde çok iyi hocam.Dizel'i aratmaz.Aracım çok yakıyor.Cebimi kuruyor 20 lt yakıyorum.Az yakan sağa sola gitmeye birşey bakınıyorum.

• redbul_540 kullanıcısına yanıt
    evet özellikle 90 bg 1100 kg araba için yakıtı mennun ediyor.yazın 1 depo ile 800 km görmüşlüğüm var uzun yolda ise 1000 km yapıyor.ve yokuşlarda sizi üzmüyor.
  • vectra b'ye en çok yakışan renklerden biri oldu mu?
    hadi by by

•  Nedir bu gri sevdasi

Ama bu olaydı iyiydi

Nedir bu gri sevdasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan G. -- 25 Aralık 2015; 17:13:03 >

• Beyaz iyidir,
    Özellikle torosa yakışır(dı)
  • gri sevdası geçeli epey oldu bence, en popüler renk artık beyaz.
    benim aracımda beyaz ama en sevdiğim renk her zaman siyah olmuştur, siyahın asilliği gösterişi hiçbir renkte yok...
  • 2000lerde çok seviliyordu bi nevi modernliğin rengiydi gri. Ancak son yıllarda özellikle yollarda beyaz görmekten bıktım. Neden beyaz derseniz beyazın şu avantajı var;yazın aracın içi siyah ya da diğer koyu renkli araçlara göre 3 5 derece daha düşük oluyor. Ayrıca satılma meselesi var tabii hiç girmiyorum o konuya

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.