Şimdi Ara

Nedir bu grande punto sevdası ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3,4 sene önce bir seneye yakın grande punto kullandım.Tekrar araç bakıyorum Fakat son zamanlarda kime araç sorsam herkes punto tavsiye ediyor.

1 sene boyunca hiç yolda bırakmadı ,hiç masrafta açmadı gerçi bi şikayetim yoktu sadece konsolu sıkıcı geldiği için satmıştım.

Fakat forumlarda olsun,kendi sayfalarında olsun herkes puntoyu övüyor fakat aynı aracın bagajlısı lineaya herkes sövüyor.

Motor aynı ,şase aynı ,parça aynı farklı olan nedir ?

• Başlıca fark punto nun İtalya, linea nin Türkiye üretimi olması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Extra Terrestrial

Başlıca fark punto nun İtalya, linea nin Türkiye üretimi olması.

tamam da italyanlar neyi türklerden farklı yapıyor ? :) Türk içşisinden diyorsan ona kalırsa Mercedes'in türk otobüs üretim fabrikasıda dünyada en iyisi seçildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_zula -- 8 Eylül 2016; 22:28:28 >
  • 1. linea yerli grande punto italyan

2. Linea tipsiz uzun ince grande punto sportif

3.lineanın euroencap testi yok grande punto 5 yıldız

4. linea isimden kaybediyor ama grande puntonun bir geçmişi var.

Sanırım yeterli.
  • Puntolar İtalya dan geliyordu.Ncap dan 5 yildiz aliyor.Linea dan daha az yakıyor.Ort. en az 1 lt yakıt farkı var.Her ihtiyaca yönelik donanım çeşidi var.Pop,Evo vb Linea dan kullanımı daha kolay daha küçük olduğu için, tip olarak Linea dan çok daha sık ki yurtdisinda Punto Cross var çok güzel gibi farklılıklar var.
    Dolayısı ile Puntoya beğeni daha fazla olabilir.Şahsen Linea ve Symbolu tip olarak hic begenmiyorum.

• punto nun tipi daha güzel 1.3 mjeti de az yakıyor
  • 4 yıl kullandım yakıtı az parçası ucuz. Durmadan bi yerleri bozuluyor. Aracım hatasız boyasız ve servis bakımlıydı onu belirteyim. Aracın davlumbazları kağıt inceliğinde durmadan kırılıyor. City arızası acaba başıma gelirmi diye piskolojik bunalıma giriyor insan. Her yerinden ayrı ses geliyor. Camlar yarım açıkken kapıyı kapatırken ki çıkan ses insanı rezil ediyor. Amortisör takozu klasik sorunu hatta kronik arızası. Araç suya girdimi amortisör takozu ıslanıyor gacır gucur ses yapıyor. Parça ucuz ama servise gidip gelmek zor.. Falan filan ama gene idare eder işte güzel araba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel ASTRA daki NB ne demek.
    19 yıl önce açıldı
    2006 Sorento da ESP var mı?
    3 yıl önce açıldı
    Punto mu Clio mu?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • the_zula kullanıcısına yanıt
    Mesele işçi değil hocam. Bazı fabrika üretim farklılıkları (kaynak şekli gibi) ve parça farklılıkları (büyük ana parçalar değil; vida, plastik tutacaklar ve lokal üreticiden alınan diğer parçalar gibi) yüzünden farklı oluyor.

Farklı ülkelerde üretilen aynı model araçlar bire bir aynı değildir. Bazı parçalar farklı üreticiler tarafından sağlanır. Bu da bazı ufak farklılıklara sebep olur.

• Punto ile Linea yı kıyaslamak için ne yaşadın acaba?
    Biri %100 şirket arabası kıyas götürmez bir kere
  • bi göz doktoruna görün

• Bende yok öyle bir şey
     Nedir bu grande punto sevdası ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.