Şimdi Ara

Nedir bu ego ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya senin nick tanıdık geliyor ben fizz almıştım rankedde karşıma veigar pickleyen senmiydin yoksa benmi karıştırdım ?
  • Bana da denk geliyor arada karşımdaki adamın kaçınca veya beni öldürünce alldan ahahah yazması. Çok saçma bir davranış yaşı küçük veya kendini beğenmiş arkadaşlarımız tarafından sergileniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crypoison

Ya senin nick tanıdık geliyor ben fizz almıştım rankedde karşıma veigar pickleyen senmiydin yoksa benmi karıştırdım ?

Ranked da hiç Veigar oyunum yok
  • La ben senle oynadım sanırım ya yine Aatrox almıştın ranked nickini hatırlıyorum yav
  • ŞU EPIC Bİ HARAKET YAPTIĞIMDA ALLDAN "HAHAHHA GG" YAZDIĞIMDA EGOİSTMİSİN DİYEN TİPLERDENSEN

burayı terket.
  • usta oyun bu eğlence amaçlı,adam seni gıcık etmeye çalışmış sende koşa koşa gıcık olmuşsun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: _fizz_

ŞU EPIC Bİ HARAKET YAPTIĞIMDA ALLDAN "HAHAHHA GG" YAZDIĞIMDA EGOİSTMİSİN DİYEN TİPLERDENSEN

burayı terket.

buff yada baron çalıp alttan ggggggggggg gggggggggggg spamlamak çok harika
  • Ablam doğuruyor gitmem lazım diyen gördüm sen neyin kafasındasın
  • "Şu All chat i kullanmayin lutfen" yazmayi denedin mi? Gercekten anlayabiliyorum seni, bende bu ara tr serverinda smurf kasmaya calisiyorum fakat kendi takimimdan degil de, karsidan bizim takima boyle bir hakaret tarzi birsey geldigi zaman bu tarz bi cumle kuruyorum, buyuk ihtimal seslerini kesiyorlar, gecen el dedim hatta eleman pardon demisti daha da yazmadi, yani tatli dille sert bir sekilde aranizda sakalasin demek, etkili oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M 9 -- 9 Eylül 2013; 21:16:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilaldem12

quote:

ŞU EPIC Bİ HARAKET YAPTIĞIMDA ALLDAN "HAHAHHA GG" YAZDIĞIMDA EGOİSTMİSİN DİYEN TİPLERDENSEN

burayı terket.

Sonra yenilmek daha harika
  • quote:

Orijinalden alıntı: BioCookie

Bu SS az önce attığım maçtandır. İlk önce Teemo babam kızıyor dedi afk kaldı sonra Elise işe gidicem dedi afk kaldı hayır gidiceksen NİYE GİRİYORSUN NİYE. Sonra işte rakip takım da ses yok en son Lissandra ötmeye başladı adam ben dalarken e atsa kaçşa " Zaaa :DADS:DA:AD: Aatrox haahah " yaptı durdu. Diyoruz ne var bunda. Sonra işte kill alıyor yine hava atmalar falan diyoruz 3 kişiyiz tabi ezici üstünlük kuracaksınız bu hala hava atmaya çalışıyor yok nasıl aldım yok nasıl kaçtım ezikler falan çıldırttı resmen bunun gibilere benim gibi öfke besleyen var mı aranızda?
     Nedir bu ego ?

Edit: Nick op biliyorum.

Edit 2: Normal game biliyorum ama rankedda falan da çok kez başıma geldi şimdi konusunu açma gereği buldum.

Edit 3: Nick op en kısa zamanda değiştiricem

blokla gitsin
    takma kafaya

• quote:

burayı terket.

Ya abi kaç kez yazıcam ? Adam durduk yere E atıp kaçsa " Pro Liss ezolar " diyor epik bir şey yapsa anlıycam

• bende aynı senin gibiyim bu tiplere gıcık olurum bunların böyle olmasının sebebi her oyun ölümüne ezilirler canları çıkar bi oyun rasgele ezdiklerinde mutluluktan ölürler sürekli eğlenirler bu tiplerde böyle.
  • insanlık hali yok yok ergenlik hali
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

La ben senle oynadım sanırım ya yine Aatrox almıştın ranked nickini hatırlıyorum yav

Ranked da Aatrox oyunumda yok ama hatırlıyor olabilirsin başka oyunlardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilaldem12

quote:

burayı terket.

TRde öyle yazmak yasak , öyle yazarsan egoist olursun
  • Normal game la.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cayataı

Normal game la.

Editlerimi oku

• nicke bak hahahhah dalga geçmek için böyle bi nick seçtiğini söyle bana lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Euran Bvrek

nicke bak hahahhah dalga geçmek için böyle bi nick seçtiğini söyle bana lütfen

Bir nevi, Weeaboosour ya da Rupert yapıcaktım ikiside var

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.