Şimdi Ara

Nedir Bu Cs Online Muhabbeti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar son zamanlarda sıkça duyduğum Cs Online ne oluyor Valve'nin Cs Go'dan sonra geliştirdiği yeni bir oyunmu yoksa bizimkilerin başka bir csnin üstüne yaptığı bişey mi gerçi açık beta kapalı beta tarzı muhabbetler var ama valve'nin sitesinde böyle bir şey görmedim bilgisi olan var mı nedir bu
    http://cso.nexoneu.com/?PARTNERKEY=SVG102AD2TRMB20130502

• salak saçma çin yapımı bi oyun hiçbir geleceği olmayan bi oyun o yüzden go oynamaya bakın yakında ülkemizde dünya çapındaki turnuvaların elemeleri olucak wcg gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dh ana sayfasına reklam vermişler merak edip kayıt oldum indireceğim denemekten zarar gelmez ayrıca aşağıda valve logosunu görebilirsiniz.
  • Su an counter strike cs go dan daha fazla oynanıyor steamde . Bu yüzden hic de sacma degil. görünüş olarak 1.6 nın aynısı cs online ama bi kac tane extra özellik var. rütbe sistemi gibi.. nexon satın aldı valveden bu yüzden hile koruma sistemi vs nexon un. Muhtemelen valve ninkinden daha iyidir. Ama bu free oladugundan dolayı hile daha çok olacaktır muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gregom -- 9 Mayıs 2013; 19:42:31 >
  • Cs 1.8 candir. Internet kafemse surekli bu oynaniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oYUNU ŞU AN TÜRKİYEDE 10 BİN KİŞİYİ GEÇTİ OYUNCU SAYISI NORMAL CS NİN DAHA İYİSİ HARİKA
  • Arkadaşlar şimdi halen 1.5 oynayan var mı diyeceksiniz kemik tayfa 1.5 oynayan bir kısım insan bulunuyor yani akşamları 2 3 sw full oluyor buda yaklaşık 60-80 kişi arası. Yalnız sXe 1.5 güncellemeyi bıraktı Senoyna sunucuları artık 1.5 ile ilgilenmiyor buda sw lerin kalitesini akıcılığı tamamen yerler altına alıyor. İş tamamen sw sahipleri ve bu işi bilenlerin elinde..
    1.6 da kimse kalmamış CS Go ve CSO arasında sanırım CSO tercih ediliyor gibi. Çünkü CS 1990 lı nesil için özel bir oyundur öyle ahım şahım grafik istemez bu yüzden çoğu kişi halen 1.5 oynar, 1.6 geçen de oldu.Ben CS ile büyüyen bir neslin CS-Go pek rahbet edeciğini zannetmiyorum istisnalar hariç tabiki de fakat ben CS yi bir Call Of dty vs. oyunlar gibi yüksek grafikler silahlar vs. oynayarak zevk alamam..

Gelelim işin özüne CSO indirdim fakat giriş yapamıyorum. Kayıt olmak mı lazım bu oyunu nasıl kurar nasıl üye oluruz detaylı bilgi bulamadım..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben indirdim oyunu sayfasındakı torrent lınkınden ancak Norton vırus var bunda dedı komple daha mudahele etmeden ucurdu oyunu normal lınklerınden bırını deneyelım bırde.
  • CSO nedir Cs source mi ? grafik istemez demişşinde ne alaka çözemedim oynanış zevk aynı olduktan sonra grafik iyi diyemi oynanmayacak ? işte türklerde bu kafa olduğu sürece bırak cs 6 çıksın hala 1.5 1.6 oynamaya devam ederler bunu buraya yazayım şimdi diyeceksinki cs 1.6 daha çok seviliyor seviliyorda türkler seviyor bak skgaming vs vs pro oynuyanlar teker teker cs 1.6 yı kapattı cs go dan devam ediyorlar cs source vs cs go dersen cs go derim cs source çıktığında güzel olsa aynı şekilde gaming ler sourceye geçerdi ama pek beğenilmedi cs go beğenildiği için ondan devam ediliyor bu nasıl bir mantıksa ben CS yi bir Call Of dty vs. oyunlar gibi yüksek grafikler silahlar vs. oynayarak zevk alamam.. bunu diyen insan nasıl bir mantık içindedir anlamıyorum valve bunları gördükten sonra cs 1.6 yı keşki yapmasaymışım der steamda oynayanı olmasa siler bile

cs online ye gelirsek rezalet bir oyun cs 1.6 %1000 basar silahları karakterleri değiştirmişler iğrenç olmuş dövme eklemişler kollara iğrenç oynanışta gitmiş boşuna başlamayın cs den sıkıldıysanız gidin cs go alın oynayın geri kafalıktan kurtulun artık......................

• cs go oyuncularını etkilemese bare :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillerPrince1404

CSO nedir Cs source mi ? grafik istemez demişşinde ne alaka çözemedim oynanış zevk aynı olduktan sonra grafik iyi diyemi oynanmayacak ? işte türklerde bu kafa olduğu sürece bırak cs 6 çıksın hala 1.5 1.6 oynamaya devam ederler bunu buraya yazayım şimdi diyeceksinki cs 1.6 daha çok seviliyor seviliyorda türkler seviyor bak skgaming vs vs pro oynuyanlar teker teker cs 1.6 yı kapattı cs go dan devam ediyorlar cs source vs cs go dersen cs go derim cs source çıktığında güzel olsa aynı şekilde gaming ler sourceye geçerdi ama pek beğenilmedi cs go beğenildiği için ondan devam ediliyor bu nasıl bir mantıksa ben CS yi bir Call Of dty vs. oyunlar gibi yüksek grafikler silahlar vs. oynayarak zevk alamam.. bunu diyen insan nasıl bir mantık içindedir anlamıyorum valve bunları gördükten sonra cs 1.6 yı keşki yapmasaymışım der steamda oynayanı olmasa siler bile

cs online ye gelirsek rezalet bir oyun cs 1.6 %1000 basar silahları karakterleri değiştirmişler iğrenç olmuş dövme eklemişler kollara iğrenç oynanışta gitmiş boşuna başlamayın cs den sıkıldıysanız gidin cs go alın oynayın geri kafalıktan kurtulun artık......................

Siz bir kere CS nin kavramını ve dediklerimi anlamamışsınız.. CS çok eski bir oyundur 1990 lı nesil için özel bir oyundur. Bu yüzden grafiğin vs. bir önemi pek olmaz. Senin mantığına gelirsek herkes yüksek grafik de oyun oynamak ister en iyisi ister. Fakat CS farklı bir oyundur fazla detaya istemez grafik vs gerektirmez oyunun ayrıcalığı burdadır..
    Yani CS 1.5-1.6 bir kenara CS Go bir kenara. CS Go bana göre ayrı bir oyundur 1.5-1.6 dan tamamen farklı bir oyundur.. Bakın ben iyi yada kötü demiyorum bunun tartışmasını yapmıyorum. CS 1.5-1.6 nın eski nesil için önemi ayrıdır bunu anlamanızı istiyorum.. Ayrıca Türklerin mantığından bahsetmişsin bizler neysek oyuz başkaları şöyle düşünüyor diye bizde aynısını düşünmek zorunda değiliz.. Ben halen aynı fikirdeyim CS oynanacaksa öyle yüksek grafiklere, abuk sabuk karakterlere, gelişmiş silahlara vs. gerekmez..

• 1,5 1,6 baz alınmış ekranlarda zaten aynısı ki ben sonraki sürümlerine hiç geçmedim 1.5 1.6 candır cannnn tam pro oyuncunun istediği gibi bir oyun yapmışlar! perfect! :D yükledikten sonra umarım düşüncelerim değişmez! şu an download ediyorum!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazahell

1,5 1,6 baz alınmış ekranlarda zaten aynısı ki ben sonraki sürümlerine hiç geçmedim 1.5 1.6 candır cannnn tam pro oyuncunun istediği gibi bir oyun yapmışlar! perfect! :D yükledikten sonra umarım düşüncelerim değişmez! şu an download ediyorum!

oynadım oyunu.
    cs 1.5 1.6 sevenler hücum oyun birebir aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcnx

quote:

Orijinalden alıntı: KillerPrince1404

CSO nedir Cs source mi ? grafik istemez demişşinde ne alaka çözemedim oynanış zevk aynı olduktan sonra grafik iyi diyemi oynanmayacak ? işte türklerde bu kafa olduğu sürece bırak cs 6 çıksın hala 1.5 1.6 oynamaya devam ederler bunu buraya yazayım şimdi diyeceksinki cs 1.6 daha çok seviliyor seviliyorda türkler seviyor bak skgaming vs vs pro oynuyanlar teker teker cs 1.6 yı kapattı cs go dan devam ediyorlar cs source vs cs go dersen cs go derim cs source çıktığında güzel olsa aynı şekilde gaming ler sourceye geçerdi ama pek beğenilmedi cs go beğenildiği için ondan devam ediliyor bu nasıl bir mantıksa ben CS yi bir Call Of dty vs. oyunlar gibi yüksek grafikler silahlar vs. oynayarak zevk alamam.. bunu diyen insan nasıl bir mantık içindedir anlamıyorum valve bunları gördükten sonra cs 1.6 yı keşki yapmasaymışım der steamda oynayanı olmasa siler bile

Siz bir kere CS nin kavramını ve dediklerimi anlamamışsınız.. CS çok eski bir oyundur 1990 lı nesil için özel bir oyundur. Bu yüzden grafiğin vs. bir önemi pek olmaz. Senin mantığına gelirsek herkes yüksek grafik de oyun oynamak ister en iyisi ister. Fakat CS farklı bir oyundur fazla detaya istemez grafik vs gerektirmez oyunun ayrıcalığı burdadır..
    Yani CS 1.5-1.6 bir kenara CS Go bir kenara. CS Go bana göre ayrı bir oyundur 1.5-1.6 dan tamamen farklı bir oyundur.. Bakın ben iyi yada kötü demiyorum bunun tartışmasını yapmıyorum. CS 1.5-1.6 nın eski nesil için önemi ayrıdır bunu anlamanızı istiyorum.. Ayrıca Türklerin mantığından bahsetmişsin bizler neysek oyuz başkaları şöyle düşünüyor diye bizde aynısını düşünmek zorunda değiliz.. Ben halen aynı fikirdeyim CS oynanacaksa öyle yüksek grafiklere, abuk sabuk karakterlere, gelişmiş silahlara vs. gerekmez..

ARKADAŞIM cs 1.6 yı kim yaptı valve değilmi ? adamlar cs 1.6 nın oynanışını go ya uyarlamış yani sen tıpatıp cs 1.6 ya uyarlanmış sadece grafikleri düzenlenmiş oyun olsa sırf bunun grafikleri güzel ben sevmem diyorsan yazık sana pc yi kapat git asi styla dinlemeye devam et yazık kendinize oyuncu diyorsunuz yüksek grafik olsa fenamı olur sen sırf oyunlar yüksek grafikli diye mario mu oynuyacaksın ? ama yok ben geri kafalı kalacağım diyorsan sözüm yok bide cs online oynuyorlarya artık bişey diyemiyorum 1.6 dan düşme bari yazıktır.

• Ya sen önce okuduğun şeyi anlama kabiliyeti göster sonra gel yorum yap ne kalın kafalı adamsın ya pehh !
    Diyoruz ki CS oyunu özel bir oyundur 1.5 -1.6 serisi milattır 90 lı nesil için. Cs-go gördük gir youtubeye 1.5-1.6 dan tamamen farklı. CS-Go yeni nesil oyunlarla birebir aynı özelliklere sahip. Daha güzel olabilir, oynamadım ama mutlaka daha iyidir. Fakat CS 1.5 - 1.6 ile büyüyen bir nesil için CS-go ağır gelir çünkü o tarz oyunlar piyasada çok var..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.