Şimdi Ara

Nedir bu bb hastalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanki eskiden bu kadar yoktu özellikle okulda çok karşılaşıyorum 17 yaşındayım. Tamam kaslı vücut güzeldir insana özgüven verir daha sağlıklı olursunuz ama bu sporu kendi için yapan görmedim. Varsa yoksa kızlar için forumdada çok karşılaşıyorum. Hayatlarını kızlara adamışlar sevgi bakımından adasalar keşke hepsinin amacı belli vücutlarını geliştirdikden sonrada egoları tavan yapıyor. Sadece vücudunuzu değil beyninizide geliştirin.

Not : Breaking Bad bende severim bu konuda vurmayın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyrion Lannister -- 9 Ocak 2014; 0:02:14 >

• bende yapmayı düşünüyorum ama kilo almak icin kas yapma sevdam yok
  • Başlığı okuyunca

• Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de bb estetik olduğu için yapılıyor. Sen hiç sağlıklı olmak için kas yapan birini gördün mü ben görmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyrion Lannister

Sanki eskiden bu kadar yoktu özellikle okulda çok karşılaşıyorum 17 yaşındayım. Tamam kaslı vücut güzeldir insana özgüven verir daha sağlıklı olursunuz ama bu sporu kendi için yapan görmedim. Varsa yoksa kızlar için forumdada çok karşılaşıyorum. Hayatlarını kızlara adamışlar sevgi bakımından adasalar keşke hepsinin amacı belli vücutlarını geliştirdikden sonrada egoları tavan yapıyor. Sadece vücudunuzu değil beyninizide geliştirin.

Erkekler için mi yapacaklar?

• quote:

Orijinalden alıntı: ThiefInShadows

quote:

Sanki eskiden bu kadar yoktu özellikle okulda çok karşılaşıyorum 17 yaşındayım. Tamam kaslı vücut güzeldir insana özgüven verir daha sağlıklı olursunuz ama bu sporu kendi için yapan görmedim. Varsa yoksa kızlar için forumdada çok karşılaşıyorum. Hayatlarını kızlara adamışlar sevgi bakımından adasalar keşke hepsinin amacı belli vücutlarını geliştirdikden sonrada egoları tavan yapıyor. Sadece vücudunuzu değil beyninizide geliştirin.

Kendileri için yapacaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bustoll

quote:

quote:

Kendileri için yapacaklar.

Hadi Bi düşünelim.Kendisi için mi?Ne işine yarayacak?Sonucu kadına çıkmayan Bi örnek göster.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ok bb

• örneğin; " adonis candır yaaaaa" veya "kaslı erkekler çok quselll" gibi şeylerden sonra arttı
  • Tamda yazdıklarımdan birine çok iyi bir örnek gibi gözüküyorsun. Sondaki cümlemi sana özellikle öneriyorum.
  • quote:

Benle tanışsaydın keşke ama haklısın çevremde de hep diyorlar herkes artistlik için vücudunu sergiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John WICK -- 8 Ocak 2014; 21:17:46 >
  • quote:

Tamda yazdıklarımdan birine çok iyi bir örnek gibi gözüküyorsun. Sondaki cümlemi sana özellikle öneriyorum.

En azından Bi,amacımız var ve yapıyoruz.Senin asosyal beyninden de üstünüm vücudundan da.

• Breaking Bad sandım vurmaya geldim, gidiyorum.

• quote:

quote:

Tamda yazdıklarımdan birine çok iyi bir örnek gibi gözüküyorsun. Sondaki cümlemi sana özellikle öneriyorum.

En azından Bi,amacımız var ve yapıyoruz.Senin asosyal beyninden de üstünüm vücudundan da.

Egonda tavan yapmış dediklerime çok iyi bir örneksin bb yapmıyorum vücudum güzel değil zayıfım ama asosyal değilim tam tersi etrafımda çok sempatik herkesi güldüren neşeli biri olarak bilinirim. Vücudumla bilinmektense duygularım ve hareketlerim ile hatırlanırım. Benden üstünsün ama hangi konuda vücut olarak benden üstün olabilirsin ama benimde üstün olduğum konular elbette olacaktır.

• quote:

quote:

quote:

Egonda tavan yapmış dediklerime çok iyi bir örneksin bb yapmıyorum vücudum güzel değil zayıfım ama asosyal değilim tam tersi etrafımda çok sempatik herkesi güldüren neşeli biri olarak bilinirim. Vücudumla bilinmektense duygularım ve hareketlerim ile hatırlanırım. Benden üstünsün ama hangi konuda vücut olarak benden üstün olabilirsin ama benimde üstün olduğum konular elbette olacaktır.

Hahahaha.Şimdi ego hakkında eşitiz

• quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

Breaking Bad sandım vurmaya geldim, gidiyorum.

Ona laf yok hocam bağımlı olmasamda severim kendilerini
  • kızlar için vücut yapmayan birilerini arıyorsan git jay cutler la ronnie colemanla tanış ,ulan hayat bile seks etrafında dönüyor tabiki kız için yapıcaz,sen nasıl karşı cinsi etkilemek için espri yapıyorsan bizde vücudumuzla ilk görüşte etkiliyoruz kamilspor
  • Şimdi arkadaşlar o bahsettiğiniz kişiler yaz başlarına doğru gelir 2 3 ay sonra kaybolur zaten. Ama bu sporu yapmayı alışkanlık haline getirdiyseniz zaten bırakmak istemiyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yonto123

kızlar için vücut yapmayan birilerini arıyorsan git jay cutler la ronnie colemanla tanış ,ulan hayat bile seks etrafında dönüyor tabiki kız için yapıcaz,sen nasıl karşı cinsi etkilemek için espri yapıyorsan bizde vücudumuzla ilk görüşte etkiliyoruz kamilspor

Benim için seks etrafında dönmüyor. Kızları etkilemek için espri yapmam sadece insanların güldüğünü görmek beni mutlu eder. Kızlara ilgi duymuyorum gibi bir çıkarım yapmayın tabi ki sadece kızlara tek o anlamla bakmam.
  • tivitır ne ara yaygınlasştı bu amele kascılar ortaya birer birer çıktı 3-5 retrica camwow kızlarına yakışıklı gözükmek için salonlara gidenler var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.