Şimdi Ara

Nedir Bu Arabanın Günahı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
1.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumenu

Proflar begenmemis

Hemde hiç beğenmemişler valla :)
  • Arkadaşlar bide bişey sorcam bu galariler dodge nin challenger modelini felan getirmişler onlarda ötv veriyor degilmi challengeri getiren neden chargeri getirmezki en azından biri alır görürüz :D
  • Katılıyorum o amerikan tofaşı dediğiniz arabada hayatınızda tatmadığınız ve görmediğiniz konfor ve malzeme kalitesi vardır emin olabilirsiniz.

Amerika'da 3-5 kuruşa satılmasının sebebi ise halkının ucuza kaliteli araç binmesini istiyor firmalar ve politikacılar tabi biz alıştık artık ellenmeye kalite algımız değişti.
  • Charger görse üzerine atlayacak. Gelip burda çöp muamelesi yapıyor. Sabah sabah iyi güldüm.
  • arkadaşlar böyle konular açıp moralimizi bozmayalım. biz bize yeteriz. ne görelim, ne iç geçirelim. biz reno ile fiatı karsılastıralım. pollyannacılık oynayalım. bırak ona da amerikalılar binsin.
    en iyi araba bindiğin araba.
    ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca!
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayri77

arkadaşlar böyle konular açıp moralimizi bozmayalım. biz bize yeteriz. ne görelim, ne iç geçirelim. biz reno ile fiatı karsılastıralım. pollyannacılık oynayalım. bırak ona da amerikalılar binsin.
    en iyi araba bindiğin araba.
    ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca!

aslında moralimizi bozmak degil sadece merak nedir günahı yazdım konuyada ama bilemiyorum tam olarak burda aynı fiyata satılsa gelse alan olur elbet ama şahin muamelesi yapmaları arkadaşların iyi olmadı görseler yanına gider foto çektirirler ama onlar için çöp :D
  • Charger,Mustang ikondur candır.
    İsterse tofaş olsun çöpcü kullansın srt8 kullanırım.
    Parası az olması "basit" olduğu anlamına gelmez zevkler bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dawras

Charger,Mustang ikondur candır.
    İsterse tofaş olsun çöpcü kullansın srt8 kullanırım.
    Parası az olması "basit" olduğu anlamına gelmez zevkler bunlar.

Aynen kardesim ikondur srt8 bu tasarimi tofas cikarsin kredi ceker alirim orasi abd oranin garsonu buranin doktorundan iyi oranin otomobil firmasi cebini dusunmuyor halkı dusunuyor bu yuzden bu kadar iyi konumdalar dodge nin hangi arabasi tipsizki charger tipsiz olsun tofasinda hele sahincilerin allah belasini versin kusura bakmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • charger ı beğenmeyen arkadaşlar,

bedava verseler yürütemezsiniz, komik olmayın.
  • Zaten nerde güzel bir araba varsa Türkiyeye gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Achiever

güzel şarkı ama rüya deil hayal kardeş :D
  • Sen Türkiye'sin, düşünme bunları hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

E-5'de salak saçma 70 km/h hız sınırının, TEM otoyolunda ise 120 km/h hız sınırının olduğu bir Türkiye'de bu tarz arabaları alabilsek ne yazar? Alamamak daha iyi bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wesley Sneijder 10

quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

E-5'de salak saçma 70 km/h hız sınırının, TEM otoyolunda ise 120 km/h hız sınırının olduğu bir Türkiye'de bu tarz arabaları alabilsek ne yazar? Alamamak daha iyi bence.

Walla o arabayı alsam bi hayal basmam şehir içi yavaş yavaş herkez görsün :) kıroluk ama degmez mi ?
     Nedir Bu Arabanın Günahı

• Bide Arkadaşlar kendimizi kandırmayalım bu arabadan daha iyileri var ülkemizde ve buna binenlerde var sorun her ne kadar ülkedede olsa asıl sorun bizde
  • ABD de sık gördüğüm bir araba klasik american muscle tarzı, ancak US tofaşı da dense küçümsense de golfe passata tapılan ülke için 3-5 gömlek fazla.. Arka stoplar gece çok fena bu arada..
  • hayaller hala bedava iken bula bula bu arabayı mı buldunuz hayal edecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judge34

ABD de sık gördüğüm bir araba klasik american muscle tarzı, ancak US tofaşı da dense küçümsense de golfe passata tapılan ülke için 3-5 gömlek fazla.. Arka stoplar gece çok fena bu arada..

Arka stop lambalari arabanin onunden bir tik daha tatli hayal kurmak icin illa bugatti veyron mu lazim bu arabayi sevdik forum olarak bunun hayalini kuruyoruz
     Nedir Bu Arabanın Günahı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.