Şimdi Ara

NEDİR BU '212.156.1.15' ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
18.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öğlen bir dosya indirme sitesinden dosya indirdim ve başka bir dosya indirmek için internet bağlantısını kesip tekrar bağlandım. Bağlandım ama tarayıcıya herhangi bir sitenin adresini yazınca bütün siteler 212.156.1.15 numarasına yönlendi. Tam hatırlamıyorum ama sayfada kullanıcı adı şifre falan isteniyordu sanırım... Bağlantıyı kesip tekrar bağlanınca her şey eski haline döndü...

Biraz önce bilgisayarı açıp internete bağlanmak isteyince ilk denememde hata verdi bağlanmadı. İkinci denememde yine yukarıda belirttiğim IP adresine yönlendirildim. Üçüncüde ise her şey eski haline döndü...

Sorun nedir? Telekomdan mı yoksa benden mi kaynaklanıyor? Senelerdir ADSL kullanıyorum ilk kez böyle bir şey gördüm. Şu an bilgisayarı taratıyorum ama henüz bir şey çıkmadı...

İnternette aratınca şu sonuçlar çıkıyor. Modemden bahseden siteye yönlendiriliyorum sanırım...
    http://www.google.com/search?client=opera&rls=tr&q=212.156.1.15&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8

• bende de oldu bu olay 1-2 defa reset attım modeme düzeldi çoK şükür
  • quote:

Orjinalden alıntı: Efsane48

bende de oldu bu olay 1-2 defa reset attım modeme düzeldi çoK şükür

Telekom'un sitesi değil mi?

Şu sayfaya gidiyordu tarayıcı...
    http://212.156.1.15/password.html
  • Zannediyorum ki modeme girilen adsl kullanıcı adı ve şifresinin uyuşmadığını belirten olay. Bende de olmuştu bir kere modeme reset attığımda düzeldi, nedenini ben de bilmiyorum
  • modeme reset at bendede olmuştu doğal yani
  • Modemden değil diye biliyorum, çünkü adslde arıza olupta kayıt yaptırdıktan ve problem düzeltildikten sonra bazen bende bu sayfaya yönleniyorum. Oraya bilgileri girdikten sonrada ben herhangi bir değişiklik yapmadığım halde adsl şifremin değiştiğini görüyorum, sanırım telekomdakiler şifreyi sıfırlıyor ve sonrasında bizleri bu sayfaya yönlendirerek yeni şifremizi görmemizi sağlıyorlar.
  • Konu eski ama çözümünü yazmak istiyorum.Modem ayarlarınız doğru ise ttnet teknik desteği arayıp kullanıcı adı ve parolanızı teyit edin.Doğrusunu tekrardan modem ayarlarına yazdığınızda sorununuz düzelecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    185*65*15 mi,195*60*15 mi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ayni problemi ben de yasiyorum, smiledan turk nete tasidim aboneligimi, resetledim ama ise yaramadi. Sifre kullanici adi yanlismi acaba, sonuc alirsam foruma yazarim
    Herkese iyi gunler
  • Problemi cozdum, turk.netten aldigim kullanici adinin sonuna @turk.net yazmamisim, artik problem yok :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarda indirme yaptığım esnada bu sorun ile karşılaştım,ardından modemin internet ayar sayfasına (192.168.2.1) girdim ve ayarlar bölümünden TTNET in vermiş olduğu kullanıcı adını ve şifresini (K. adı : ........@ttnet ,Şifre: 1234567) girdim tekrar,problem çüzüldü.
  • Konu eski ama sorun tazeliğini koruyor. Burada yazılanların hepsini ikişer üçer defa denedim. Günlerdir internetim yok. Servis sağlayıcı değişikliği yaptım sorun aynı. Çözmeye balışılıyor. Aynı dertten muzdarip olanlar varsa diye yazıyorum. Herşeyin normal görünmesine rağmen internetiniz yok ise, sorun servis sağlayıcıdadır. Sizin üzerinize atıyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.