ya abi kimle konuşuyorsam 3 gün dayanmıyor hemen dengesizleşiyor valla bıktım artık. mükemmel giden muhabbetin anında içine ediyorlar. en az bi 40 defa yaşamışımdır bu durumu. 1 haftadır mükemmel muhabbet ettiğim kız daha dün "gel senle tatile çıkalım" diyor. şimdi de mesajlara 5-6 saatte cevap veriyor şimdi de gelmiş diyor ki regl takvimim bayrama geliyor bir yere gidemeyiz. mesajlarda soğuk soğuk cevaplar. aşırı ısındığım kızdan birkaç saatte anında soğudum daha öncekilerde olduğu gibi bu da galiba muhabbeti kesme derdinde ama 1 günde ne değişti arkadaş niye böyle davranırsın ki? galiba önem verdiğim için saygı duyduğum için ilk buluşmada direk üstüne atlamadığım için böyle oluyor. tc kızları gerçekten değer verilmekten hoşlanmıyor ya. |
Nedir abi bu türk kızlarından çektiğimiz yetti artık valla

-
-
bi anda üzerine ilgi boşaltınca bunalıyorlar o yüzden
sanaldan olmuyo bu işler yüz yüze konuşmak lazım
-
Daha bir hafta konuştuğun kız sana gel tatile çıkalım diyebiliyorsa zaten sıkıntı var demektir. Başka naneleri de vardır mutlaka. Her kıza balıklama atlamayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah başka dert vermesin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tcde yetişmiş kızlara gönül bağlamanın işi genellikle kötü biter. Ya sap takıl onurlu yaşa ya da çak geç. Ortası yok. Yani duygulu olmanın çıkar yolu yok. Bu ülkede insan evladı olursan üzerler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya da yabanci kizlarla takilcan
Geçen gün buna benzer bir olay da benim başıma geldi. Harbiden kafayı yemiş bunlar. Dengesizlik hat safada. Hiç takma boş ver.
Şu an çoğu kadın aslında kendisinin masraflarını çekecek bir sponsor arıyor. Eğer istediğini alamazsa anında tavır değiştiriyor.
Arz talep dengesizliğinden dolayı zaten sürekli ilgi ve mesaj yağmurundalar. Bundan dolayı en ufak bir tatminsizlikte hemen tekmeyi basıyor erkeğe çünkü sırada çok var.
Bizim gibi her açıdan geri kalmış ve insanı görgüsüz ülkelerde bu durumlar çok yaşanıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CüheyirŞu an çoğu kadın aslında kendisinin masraflarını çekecek bir sponsor arıyor. Eğer istediğini alamazsa anında tavır değiştiriyor.
Arz talep dengesizliğinden dolayı zaten sürekli ilgi ve mesaj yağmurundalar. Bundan dolayı en ufak bir tatminsizlikte hemen tekmeyi basıyor erkeğe çünkü sırada çok var.
Bizim gibi her açıdan geri kalmış ve insanı görgüsüz ülkelerde bu durumlar çok yaşanıyor.
Aynen genel olarak durum bu , kullanabileceği erkekleri arıyorlar; kendilerine hediyeler aldırabilecek ve arkadaşlarına bunlarla hava atacaklar, yemeğini, yol parasını, sinemasını tatilini falan beleşe getirecekler. Benim bildiğim kızların yüzde 90'ı bu şekilde; bir çoğu aile baskısından erkenden çıkmak için bu işi ciddi gibi gösterir , çevresindeki akrabaları ve arkadaşlarıysa sürekli yeni birilerini önerirler. Haliyle de bu kızların çoğu kişiliksizdir ve yaşadıklarından bundan kaynaklanıyor.
Not: %90 dememe rağmen az bile yazmış olabileceğimi düşünüyorum. Bir diğer sorun da özgüvensiz kızlardır; hiç erkek arkadaşı olmamış ya da çok zor bulmuş olanlardır, onlarda sülük gibi yapışır ve hemen evlenmek için fırsat kollarlar. Bu ülkede dünyanın en güzel kızı da olsa ben açıkçası evlenmem, sevmek nedir bilmiyorlar tek sevdikleri paran. Gelişmiş ülkelerdeki kızların aradığı iki şey vardır ; en büyük önceliği sevgidir, sonraki ise kendi geçimini sağlayacak bir işin olmasıdır. Bizdeyse işin ne, ne kadar kazanıyorsun ,evin var mı ,araban var mı, ; daha sonra işler ciddileşince de burasını beğenmedim şurada yapalım , aldığımız çeyiz eskidi yenisini alalım , ki böyleleri evlensen de bu defa yılda bir falan evin tüllerinden koltuk takımına kadar yeniletmeye çalışır.
Her neyse ben kimim ki yazıyorum zaten; ne varsa Ruslarda var ben parasını verir, eskortlarla işimi görürüm. Onlara bile 1 saatten fazla dayanamıyorum :D
-
"%90 böyle" diyerek bahsettiğiniz para avcısı kızlar da aslında "kovalatan" erkek gördüklerinde köpeğe dönüyolar. yani: "A kızı kendisine acı çektirecek pic meraklısıdır, B kızı ise para yedirecek keriz arayıcısıdır" gibi de düşünmemek gerek.quote:
Orijinalden alıntı: tobepeopleAynen genel olarak durum bu , kullanabileceği erkekleri arıyorlar; kendilerine hediyeler aldırabilecek ve arkadaşlarına bunlarla hava atacaklar, yemeğini, yol parasını, sinemasını tatilini falan beleşe getirecekler. Benim bildiğim kızların yüzde 90'ı bu şekilde; bir çoğu aile baskısından erkenden çıkmak için bu işi ciddi gibi gösterir , çevresindeki akrabaları ve arkadaşlarıysa sürekli yeni birilerini önerirler. Haliyle de bu kızların çoğu kişiliksizdir ve yaşadıklarından bundan kaynaklanıyor.
Not: %90 dememe rağmen az bile yazmış olabileceğimi düşünüyorum. Bir diğer sorun da özgüvensiz kızlardır; hiç erkek arkadaşı olmamış ya da çok zor bulmuş olanlardır, onlarda sülük gibi yapışır ve hemen evlenmek için fırsat kollarlar. Bu ülkede dünyanın en güzel kızı da olsa ben açıkçası evlenmem, sevmek nedir bilmiyorlar tek sevdikleri paran. Gelişmiş ülkelerdeki kızların aradığı iki şey vardır ; en büyük önceliği sevgidir, sonraki ise kendi geçimini sağlayacak bir işin olmasıdır. Bizdeyse işin ne, ne kadar kazanıyorsun ,evin var mı ,araban var mı, ; daha sonra işler ciddileşince de burasını beğenmedim şurada yapalım , aldığımız çeyiz eskidi yenisini alalım , ki böyleleri evlensen de bu defa yılda bir falan evin tüllerinden koltuk takımına kadar yeniletmeye çalışır.
Her neyse ben kimim ki yazıyorum zaten; ne varsa Ruslarda var ben parasını verir, eskortlarla işimi görürüm. Onlara bile 1 saatten fazla dayanamıyorum :D
Alıntıları Göster
benim 40+ yaş kişilerde bile gördüğüm bir vaka, kadın kendi kocasına "sağlayıcı" rolünü biçmiş, kocasına her şeyi "buyuruyor" ve en ufak bir şey eksik olsa kıcasına fırçayı basıyor. "erkek adam evini geçindirecek" diye naralar atıyor. aynı karı, kocasından habersiz olarak benim arkadaşın peşinden koşuyor, arkadaşa para yediriyor, arkadaşın kulu-kölesi oluyor.
bu şekilde karıları kekleyen birkaç tane arkadaşım var, ve sadece birisi yakışıklı, diğerleri kısa boylu falan, biri kıro zaten. iki kere bunların kekledikleri karılarla tanışma fırsatım dahi oldu, çünkü, karılar cafeleri gezip bizim bu arkadaşları arıyolar ve görürlerse direk gelip oturuyolar masaya, ben de bu şekilde denk geldim.
bu bahsettiklerim hep çalışan kadınlar bide, hostes olanı dahi var.
özetle, kadınların erkeklere bakıç açısı erkekten erkeğe değişiyo. erkek eğer "evimin adamı olacağım, sorumluluk sahibi olacağım, dışarıda gözüm olmayacak karıma değer vereceğim, aileme bakacağım, erkek adam olmak bunu gerektirir" kafasında biriyse, bu kişi ters bi karıya denk geldiğinde hayatı zindan olur çünkü kadınlar evinde oturup sadece kendisi ile ilgilenen erkeklerden tiksiniyolar. Hülya Avşar bile "adam dediğin ara ara aldatmalı, peşinden koşturtmalı, aldatma olmayan evlilik çok tekdüze oluyo bi noktadan sonra dayanılmıyo" demişti televizyonda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Daha bir hafta konuştuğun kız sana gel tatile çıkalım diyebiliyorsa zaten sıkıntı var demektir. Başka naneleri de vardır mutlaka. Her kıza balıklama atlamayın. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X