Şimdi Ara

Nedensiz yere bulaşan ve beni ezmeye çalışan tanımadığım kişiye karşı akıl konusunda destek verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba son yıllarda komik bir olay geçiyor sokakta hiç tanımadığım bir kişi ilk gördüğümde dans ediyordu ardından bana bulaşmaya ve bana hakaret etmeye başladı.birkac kere birkaç insan toplayıp bana dalga geçti ve deli olduğumu iddia etti.en son geçen hafta bana bulaştı ve bana vurmak istedi.bende kişi gidip gelip bululasınca gittim karakola polis birşey yapamacagini söyledi.sebep olarak kişiyi tanımadığım ve elimde görüntü ve benzeri şeyler olmadığını söyledi.bende bebeyi bekledim görüntü alıp şikayet etmek için.ardindan baya vakit geçti ve bende bende sabisizlanip polisi aradım ve iki bekçi geldi.beni eve yolladılar.bekciler sorunlu kişiyi bulacaklarını söylediler.ama maalesef bir sonuç çıkmadı.olaydan sonra kişi iki kere lafli bulaştı.ben şuan ne yapım.kisi o kadar asabiki konuşulmaz.birde takıldığı delilidir herhalde bir yaşlı moruk var ve sabah akşam zikir çekip duruyor.suan hellim yolumu gözetliyor.beni kayıtlı olduğum bina ve sokak ta rahatsız ediyor ve emniyet birimleri ilgilenmiyor.bu hafta aksiyon kamerası alıp kayıt ederek gezcem.sokakta fal vs anlatılıyor.cok tuhaf bir yerdeyim.sincanda herkes fal vs kafayı yemiş.lutfen acil yardım.sorunlu kişiden kurtulmam lazım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • yazının yazım hatalarının yok edilmis hali

    Merhaba son yıllarda komik bir olay geçiyor sokakta hiç tanımadığım bir kişi ilk gördüğümde dans ediyordu ardından bana bulaşmaya ve bana hakaret etmeye başladı. Birkaç kere birkaç insan toplayıp bana dalga geçti ve deli olduğumu iddia etti. En son geçen hafta bana bulaştı ve bana vurmak istedi. Bende kişi gidip gelip bulasınca gittim karakola polis bir şey yapmayacagını söyledi. Sebep olarak kişiyi tanımadığım ve elimde görüntü ve benzeri şeyler olmadığını söyledi. Bende kisiyi bekledim görüntü alıp şikayet etmek için.ardindan baya vakit geçti ve bende bende sabırsızlanıp polisi aradım ve iki bekçi geldi. Beni eve yolladılar. Bekçiler sorunlu kişiyi bulacaklarını söylediler. Âmâ maalesef bir sonuç çıkmadı. Olaydan sonra kişi iki kere laflı bulaştı. Ben şuan ne yapım. Kişi o kadar asabiki konuşulmaz. Birde takıldığı delidir herhalde bir yaşlı moruk var ve sabah akşam zikir çekip duruyor. Şuan yolumu gözetliyordur hehalde. Beni kayıtlı olduğum bina ve sokak ta rahatsız ediyor ve emniyet birimleri ilgilenmiyor. Bu hafta aksiyon kamerası alıp kayıt ederek gezcem.sokakta fal vs anlatılıyor. Çok tuhaf bir yerdeyim.sincanda herkes fal vs kafayı yemiş. Lütfen acil yardım. Sorunlu kişiden kurtulmam lazım.





  • dahada düzeltilmiş hali

    merhaba son yıllarda komik bir olay geçiyor basımdan, sokakta hiç tanımadığım bir kişi ilk gördüğümde dans ediyordu ardından bana bulaşmaya ve bana hakaret etmeye başladı. birkaç kere birkaç insan toplayıp bana dalga geçti ve deli olduğumu iddia etti. en son geçen hafta bana bulaştı ve bana vurmak istedi. bana terlik ve teşbih attı. bende kişi gidip gelip bulaşınca gittim karakola polis bir şey yapmayacağını söyledi. sebep olarak kişiyi tanımadığım ve elimde görüntü ve benzeri şeyler olmadığını söyledi. bende kişiyi bekledim görüntü alıp şikâyet etmek için.ardindan baya vakit geçti ve bende bende sabırsızlanıp polisi aradım ve iki bekçi geldi. beni eve yolladılar. bekçiler sorunlu kişiyi bulacaklarını söylediler. âmâ maalesef bir sonuç çıkmadı. olaydan sonra kişi iki kere laflı bulaştı ben oralı olmamaya çalıştım ve gitti. beni kayıtlı olduğum bina ve sokak ta rahatsız ediyor ve emniyet birimleri ilgilenmiyor. bu hafta aksiyon kamerası alıp kayıt ederek gezcem . ne yapacağımı bilmiyorum. lütfen acil yardım. sorunlu kişi ikide bir bulaşıyor.ne yapmam lazım yardım edin.


    buda karakolun adresi :sincan polis merkezi:akşemsettin, çengel sk., 06934 sincan/ankara





  • Konuyu farklı yere açmışsınız hocam.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.