Şimdi Ara

Nedensiz iç sıkıntılar ? Yardım Bekliyorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle bende bu iç sıkıntılar olmadan önce Panik atak belirtileri vardı...Bazen kalp krizinden ölecek hissine kapılıp nefes açlığı çekip nedensiz korkmaya başlıyodum...Bunun panik atak olduğunu öğrenince bu sıkıntılı nöbetleri atlattım..Şimdi böyle bir sıkıntım yok çok şükür...

Ancak şimdilerde 3-5 gün arayla inanılmaz bir iç sıkıntısı geliyo bana...Anlatılmaz bir sıkıntı..Nedensiz durup duruken...Mutsuzluk , isteksizlik... Ve saçma sapanda takıntılarım var...Garip takıntılar....Ama şu iç sıkıntı feci bişe...

Bu iç sıkıntılarda Panik Atak belirtileimi acaba....Başka türlümü karşımıza çıkıyor? Ve antidepresan mı kullanmam gerekiyor?

Son olarakta Panik atak , depresyon hali ve takıntılar farklı şeylermi...Yoksa birbirlerine benzeyen durumlar mı?

Bu tip sıkıntıları olan arkdaşlar ve Psikolog olan abilerimiz bir yardımcı olurlarsa sevinirim..

"Bizler tarihin ortanca çocuklarıyız. bir amacımız ya da yerimiz yok. Ne büyük savaşı yaşadık, ne de büyük buhranı. Bizim savaşımız ruhani bir savaş. En büyük buhranımız hayatlarımız.Televizyonla büyürken milyoner film yıldızı ya da rock yıldızı olacağımıza inandık, ama olmayacağız. Bunu yavaş yavaş öğreniyoruz. Ve bu yüzden çok kızgınız."

• Yapacak birşey bul hobi felan , namaz kılabirsin oda rahatlatır , ama sıkıntıya girmenin sebebi hergün aynı şeyleri yapmaktan olabilir

Orijinalden alıntı: ugr61

Yapacak birşey bul hobi felan , namaz kılabirsin oda rahatlatır , ama sıkıntıya girmenin sebebi hergün aynı şeyleri yapmaktan olabilir

katılıyorum..
  • Bu sıkıntılı olduğun zamanlarda hava yağmurlu,kapalı,soğuk mu?Buna bir dikkat et.Bu genelde insanlarda olan bir şey gökyüzü bir nevi insanların evinin çatısı olduğundan psikolojik etki yaratmakta.Bahar kokusu gelen bi havada ise durduk yere kendini mutlu hissedersin.
    Özet:Etki-Tepki
  • Bence depresyondasın ! Tabi psikolog değilim...Kışın güneş yeterli olmadığı için insan ''d'' vitamini üretemiyor bunun eksikliği depresyon ve keyifsizlik yapıyor...Ayrıca mutluluk hormonu denilen seratonin üretimin düşük veya beyninde kalış süresi kısa, hemen sıkıntı basıyor,ek olarak alabilirsin. Mesela solgarın ''5-htp'' diye bitkisel bir ürünü var vucut bunu mutluluk hormonu seratonine çeviriyor...En az anti deprasanlar kadar etkili ve sıkıntını uyuşukluk yapmadan gideriyor...benim önerebileceğim bunlar...bende kullanıyorum...internette araştır.
    Daha Fazla Göster
  • bende panik atak gibi bir durum yok ama dediklerin bendede oluyor. ufak olan sorunları çok takıyorum hani unuttum desem bile sürekli beynimde aynı şeyler dönüyor.gece yattığımda bile
    kafamda dönenlerden dolayı uyuyamıyorum.ama arkadaşlarada katılıyorum havanın böyle olmasıda bence bu durumu destekliyor.demin yolda gelirken biraz güneş gördüm içim ısındı ya
    okadar özlemişim burda güneşi

Orijinalden alıntı: Johnnie-Walker

hobi amaçlı spor yap,stresini at güreş yada boksla mesela

boks ve güreş ile gerçekten çok rahatlarsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.