Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Nedenini Bilmediğim Bi Sorun Lütfen Yardım Edin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar acemiyim bu konularda ben bilgisayarımın özelliklerini yaziyim ardından sorunu yaziyim.

CPU Türü=DualCore Intel Pentium E6700, 3200 MHz (12 x 267)
    Ekran Kartı=ATI Radeon HD 4850 Series 1gb gddr3 HDMI Onboard
    Ram= 4 gb ddr3
    Güç Kaynağı=XILENCE 400w

bu özelliklerde bi bilgisayarım var fakat oyunlarda erkanda kare noktalar veya görüntünün tamamen bozulması dumanlı ve alevli sahnelerde ekranda kasmalar ve donmalar yaşıyorum nedeni nedir hangi parça buna neden oluodur nası düzeltebilirim lütfen yardımcı olurmusunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycoloq -- 13 Temmuz 2011; 20:17:16 >

• Probleminiz ekran kartından kaynaklanıyor..Oyunun adı nedir?
  • Darksiders,Call of Duty Black Ops,Call Of Duty Modern Warfare 2,F.E.A.R 3 bu gibi oyunlar
  • Ekran kartı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycoloq

Darksiders,Call of Duty Black Ops,Call Of Duty Modern Warfare 2,F.E.A.R 3 bu gibi oyunlar

Maşallah:D O oyunlara hd 4800 baya düşük hd 5650 vs öneririm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bypislick16

quote:

Orijinalden alıntı: psycoloq

Darksiders,Call of Duty Black Ops,Call Of Duty Modern Warfare 2,F.E.A.R 3 bu gibi oyunlar

Maşallah:D O oyunlara hd 4800 baya düşük hd 5650 vs öneririm..

HD5650 dediğiniz mobil cihazlarda bulunan bir GPU,başka birşey yazacaktınız herhalde.Ayrıca HD4830,HD4850,HD4870 gibi kartlar çözünürlük çok yüksek olmayacaksa hala iş görebilecek kartlar.

@psycoloq; sizin sorununuz ekran kartında gibi görünüyor,imkan varsa kartı başka bir bilgisayarda deneyin,sorun devam ediyorsa kartı garantiye gönderin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForeverMetal -- 13 Temmuz 2011; 17:25:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bana Yardım Edin
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.