Şimdi Ara

[NedenAllahım] [UPLANDI] 2015 Haziran'a mesaj bırakın. Konu uplanacak :) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
857
Cevap
39
Favori
17.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Birikim
    PS4
    Body Building
    ve O

Edit: Hiçbiri olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-455036665 -- 1 Haziran 2015; 14:38:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Beyza ile ilişkin nasıl gidiyor? Ayrılmadın inşallah!

Hala akıcı olarak ingilizce konuşamıyor musun lan yoksa

Yeni bi laptop istiyordun alabildin mi?

Boyun bi kaç santim uzamıştır inşallah

Bir yıl önce iki hafta sonra (16 Haziran 2014) final sınavın vardı inşallah 70+ bişey almışsındır

Üniversite nasıl gidiyor, ilk senede tökezlemedin inşallah

Muhtemelen geçen süreçte hap kullanmayacaksın ama sivilcelerden kurtulmuşsundur umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pedrik -- 1 Haziran 2014; 18:44:17 >

• Kızla konuşabildin mi?
    Ygs nasıl geçti?
  • Bugün tarih defterinin teslim edilmesine 1 gün kaldığı ve hiç bir şey yazmadığın gün. Mause alacaktın stok bitti kaldın öyle. Yoksa hala o eski mouse'u mu kullanıyorsun? Bu arada annende yurtdışında seneye hatırla da mutlu ol.

Ekleme: Hee birde macbook alacaktın ne oldu o iş? Yoksa yine fikir mi değiştirdin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper5398 -- 1 Haziran 2014; 18:41:31 >
    "En büyük savaş cahilliğe karşı yapılan savaştır." Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
    Steam
  • 2.Senende ygsde pdr-psikolojiye yetecek puan yaptın mı ?
    Lysye iyi hazırlandın mı ?
    Kiloları verdin mi ?

geçtim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anomaly -- 5 Haziran 2015; 19:38:20 >

• Birkaç hafta önce fitnessa başlamıştın, bıraktın mı yoksa hala devam ediyor musun? Fit bir vücudun var mı artık? Boyun uzadı mı? Wushuya gittin mi, eğer gittiysen hala devam ediyor musun? Belge olarak ne aldın? Hangi liseye gidiyorsun? Lisen nasıl, memnun musun? Kaptan olma hayalini bıraktın mı, yoksa hala denizler seni çekiştiriyor mu? Şu an bulunduğun zamana kadar ne kadar kitap okudun, ne kadar film/dizi izledin? Kızlarla aran daha iyi mi? Hoşlandığın veya çıktığın bir kız var mı? Nasıl arkadaşların var? Umarım geçen seneki gibi şerefsiz arkadaşlara denk gelmemişsindir. (Sadece ikisi şerefsizdi, unutma, adam gibi arkadaşların da vardı.) Notların nasıl? Hocaların iyi mi? Geçen seneye göre daha iyi misin? Yazın nasıl geçti, kışın ve ilkbahar ayların nasıl geçti? Gezdin mi, kitap yazdın mı, yazmaya başladın mı, hala kitap yazma hayalin var mı? Tipin biraz olsun düzeldi mi? Sivilceler ne durumda?

Kendine iyi bak, seni seviyorum. Geçmişteki ben sevdi, gelecektekiler de sevecek. Unutma, önünde uzun ve güzel bir hayat var, kendini ve hayatı sev. Hedeflerin için uğraş. Üretici bir insan ol. Seni yönlendiren şey sadece beynin veya sadece kalbin olmasın, ikisini birlikte kullan. Yolun açık olsun Dolgun G.t. (Arkadaşlarımın bana taktığı lakap. Mesajımı okuyan diğer arkadaşlara söylüyorum.) Umarım ölmemişsindir. Seni seviyoruz.

• Hazirligi geçtinmi ???? Seneye bakalim nolcak

• Hala mı sevgilim yok lan ? Zor muydu bu yıl ? Belge aldım mı? Bursdan arttırdığım para kaç lira oldu ? Taşındık mı? 2014 den beri hayatımda önemli bir değişim oldu mu? 2014 e göre daha mı mutluyum ? yine çalışmadın dimi ağzına mıçtığım akıllanmayacanmı lan sen !. Yaz için anneme verdiğim sözüde tutmamışsındır sen ! . hala mı özgüvensiz bi asosyalin tekisin lan edlt: bir kaç acımasız ekleme not: harbiden akıllanmam lan ben iki gün ağlarım sonra yine çalışmam :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2605FBED8 -- 1 Haziran 2014; 21:56:44 >

• Yeni Bilgisayar Aldım Mı
    Daha Sosyal Oldum Mu?
    Zayıfladım Mı?
    Sınıfa Yeni Kişiler Geldi Mi
    Pazar Günleri Evde Oturuyormuyum
    Sakallarım Daha Duzgun Çıkıyor Mu
    Haftaya Cuma Bodruma Gidiyoruz Nasıl Geçti
    The Forest Ne Kadar Gelişti?
    Dayz Ne Kadar Gelişti
    . Superga Sipariş Ettim Ne Durumda Şuan
    Ayrıyeten Bugunu Hatırlayayım Diye Bugün Çok Sıkıcıydı

Mention Atmayı Unutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OwlPray -- 1 Haziran 2014; 19:01:10 >

• - İstediğin şehire gittin mi?
    - Rise dönemini tekrar yaşıyor musun?
    - Hayatın daha güzel oldu dimi?
    - Sarışın?
    - Çevren şu an çok geniş?
    - PS4 aldın?
    - VV yaptin mi?(vcd)
    - Mutlusun dimi?
    - Şu an kendini çok sıkkın ve parasız pulsuz gibi hissetsende seneye bugün süper olacaksın!

Sevgiler 1.06.2014'den...
    "I am not a god. I have never created life...but I have lived. That is enough. So I will fight to preserve that same opportunity -- to love, to dream, to soar among the stars -- for all those yet to come. Many lives will be lost in the battle ahead -- but their efforts will ensure that some remain to remember their deeds. And, like the gods, the will truly live forever...even after they are gone."
  • İnşallah istediğin yerde istediğin bölümdesin konyadaysan eve çıktın suan planın bu.kafan dolu ama mutlusun pişman olduysan üzülme doğru olanı yaptın pişman olup geri döndüysen yazık sana saçmalamışsın sınava 2 hafta kaldı hala calışmadın geçen seneden farkın yok tembel yaza bir sürü planın var üşenme yap hala zayıflamadıysan zayıfla bari.bir hedefim ya da isteğim yok mutlu olmaya çalış daha kötü günler atlattın

Hahaha konya işi yalan oldu belki de olmadı belli olmaz benim işim.istemediğim yere gidicem büyük ihtimal.gerçi bir isteğimde yok ama 3.seneye kalmayı düşünmüyo değilim(imkansız) mutsuzum nedenini ben de bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmx__ -- 8 Temmuz 2014; 14:55:03 >

Astra H 1.6 115HP / Enjoy + / 2013
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.