Şimdi Ara

Neden zenginler halk tarafından pek sevilmez ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mesela çok denk geliyorum adam iş adamı milyoner. Pahalı bir şey alınca bi ton laf sayıyorlar(Özellikle haber sitelerinde). Adam pahalı bir restoranta gidiyor . Hemen diyorlar afrikada yemek bulamıyor insanlar bu binlerce liralık yemek yiyor. Hani anlamadığım şey napacak parasıyla? Bağış yapsın falan diyenler var. Belki yapıyor gizlice. İlla toplum önünde mi yapmalı?
    Diğer bir konu bir ünlünün başından acı bir olay geçiyor. İnsanlar diyor : onun acı günü olmaz. Neden ? Çünkü zengin.

Neden bilmiyorum ama son günlerde çok sık görmeye başladım bunları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• belkiyle olmaz.yardım ediyorsa harcasında.dünyadaki cüzi bir paraya açlık bitiyor kafaya takan yok nalet olsun böyle işe.
  • kendileri zengin olmadığı için ve o kişinin sahip olduğu şeylere sahip olmak isteyip sahip olamadıkları için stres oluyorlar ve stresin yıkıcı gücünü azaltmak,yok etmek için savunma mekanizmalarını devreye sokuyorlar
  • Kiskanclik ve neye inandiklarini bilmiyolar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplumda herkes zengin olamaz herkes zengin olursa adı zenginlik olmaz. Bir insanın çok zengin olması başka insanların çok fakir olmasına sebebiyet veriyor. Sınıf farklılıkları doğuruyor. Zengin kişiler bilerek veya bilmeyerek isteyerek veya istemeyerek binlerce onbinlerce insanı sömürüyor. Ekonomik anlamda alt sınıf ve orta sınıf gelir düzeyindeki insanlar bundan dolayı zenginleri sevmiyor olabilir mi ?

• Çoğu yalakalıkla, hileyle hurdayla zengin oldukları için

• Kimisinin burnu havada oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çünkü halk fakir.
    Birbirlerini anlayamıyorlar çünkü yaşamları nereden nasıl geldiği nereye gittiği belli olmayan para etkeninden dolayı tamamen farklı geçiyor. Yakında farklı dili konuşacaklar, izlemedeyiz.
  • Haklısın. Benim de hep dikkatimi çekmiştir.
  • Halkı sömürerek, çalarak çırparak, işçinin emekçinin hakkını yiyerek, hırsızlık yaparak zengin oldukları için olabilir mi ?

• yunus626emre kullanıcısına yanıt
    İstisnalar kaideyi bozmaz, haklısın.
  • Adam pahalı bir restoranta gidiyor . Hemen diyorlar afrikada yemek bulamıyor insanlar bu binlerce liralık yemek yiyor.

Bu kısım bizim bir şeyi başka şeyle kıyaslama hastalığımızdan kaynaklı.
    Hayvanlara yardım edersin çocuklar aç derler,çocuklara yardım edersin hyvanlar aç derler.
    Sidik yarışı hevesimizden herşey.

Onun harici sevilmemesinin bir nedeni de bizim komplo teori kafamızın çalışmasıdır eğer zenginsen asla çalışarak olamazsın çalarak,çırparak,sömürerek,soyarak zengin olmuşssundur bundan başka ihtimal düşünülemez.
    Ek olarak magazin sevdiğimizden kim neyapmış,ne almış,ne satmış muhabbetlerini sevip adamların dert etmediği şeyi kendimize dert edip şikayet ederiz.

Özetle garip milletiz lan
  • bence zenginler halk tarafından pek sevilmez değilde parasıyla hava atan yapan zenginler halk tarafından sevilmez olmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.