Şimdi Ara

NEDEN YENİ TOFAŞ KUŞ SERİSİ ÇIKMIYOR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
15.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden Fiat, TOFAŞ ile beraber yeniden kuş serisini çıkarmıyor ?

Şahin- en standart model olsa, 1.3 - 1.4 dizel motorlu, fiyatı 23-24 bin olsa

ek olarak benzinli bi model olsa Şahin S yine aynı isimde

Doğan- Lüks olsa, benzinli, Doğan S full lüks, full otomatik camlı full donanımlı, ne bileyim.. Fiyatı 30 bin olsa

Kartal pazarcı, ekmekci arabası yerine daha konforlu bir SW modeliyle çıksa ? Tempra SW gibi konforlu bir şey olsa ? Fiyatı 35 bin olsa..

Türkiye'de peynir ekmek gibi satmaz mı ?

Yanlış anlamayın modifiyeli şahin hastası apaçi değilim. Kuş serisinin ilk çıktığı dönemde hayranıydım, şimdi tertemiz, sade bi modelini görünce döner bakarım mesela..

Kısacası bütün modellerin üzerine 1-2 versiyon yenisi çıkarken neden kuş serisinin üretimi durdu ? Fiat'ın aklı varsa patlatmalı yeni model Şahin - Doğan - Kartal'ları..

• Kimse almaz 25 30 bine sahin. O yuzden gerek yok. Sahin 5 000 olursa satar anca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Kimse almaz 25 30 bine sahin. O yuzden gerek yok. Sahin 5 000 olursa satar anca.

Hocam şimdiki Albea- Linea'ların seviyesinde düşün yeni modelleri, o arabalar da o fiyata, köpek gibi satıyor.

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Kimse almaz 25 30 bine sahin. O yuzden gerek yok. Sahin 5 000 olursa satar anca.

Alacak adam var bence.

1995 şahini aynı donanımla bugün üretseler birebirini, 40.000 tl verende çıkar.

28 falan desen tamam. daha dün bir başlığa yazmıştım keşke kartal yeniden üretilse diye. ama bu parayıda vermem.. O parafa Sandero Stepway alırım :)

Ancak millet o kadar kuş serisine meraklı olsa vergisi düzenli yatırılmış, muayenesi yapılmış en hurdasından kuşu alır 10bin TL harcar sıfır hale getirir.

Bizde orjinal kazasız Doğan L var 91 model. 10bin masraf yapsak mükemmel hale gelir. Ama semerli eşeğin ötesine gitmez. Güvenlik yok araçta bir kere. 20bine başka araç almak on kat akıllıca iş olur.
    quando dava comida aos pobres, me chamavam de santo. quando perguntava por que os pobres nada tinham para comer, me chamavam de comunista.Yoksullara yemek verdiğimde bana aziz diyorlar,Yoksulların "niye yemeği yok" diye sorduğumda ise Komünist!!!dom helder camara (1909-1999)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Piyasadaki şahinlerin tükenmesini isterken,yollarda sıfır km kuş serisi mi? Güncel teknolojiye ayak uydurulmuş halde hemde. Aman dostum kalsın.Çocuklarımız-torunlarımız yaşamasın bizim yaşadıklarımızı

2013 Astra J Sport / 34 UV 0537

2010 Otokar M2010 / 34 M 0537

YILDIZ 24
  • Biraz şanzıman,difransiyel, motor güçlendirseler fena satmaz

1975 (40 YAŞ) - İSTANBUL / MEKANİK TESİSAT TEKNİK RESSAM - GİTARIN AYETULLAHIDIR, ÇÜNKÜ ONUN ADI ERKİN KORAYDIR!! DAİMA ROCK VE DAİMA ERKİN BABA!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Biraz şanzıman,difransiyel, motor güçlendirseler fena satmaz

Once frenlerini ve kabini saglamlastirsinlar hocam :)

• Dacia kalitesinde araba yapsa. Çin malı kalitesine düşmecek ondan bi gömlek üstü Dacia-Reno kalitesinde bi araç yapsa. Ufak tefekte donanımlar. 20 bin 25 bin gider en azından yarı yerli otomobile biner insanlar.
    Ya yeter 2013 senesindeyiz,aktif pasif hiç bir güvenlik sisteminden en ufak bir şekilde nasibini almalış bu aracın yeniden üretilmesini istemek neden
    Piyasada zaten binlerce var,ikinci el satışı yasak değil,isteyen alıp biniyor zaten
     NEDEN YENİ TOFAŞ KUŞ SERİSİ ÇIKMIYOR ?
    quando dava comida aos pobres, me chamavam de santo. quando perguntava por que os pobres nada tinham para comer, me chamavam de comunista.Yoksullara yemek verdiğimde bana aziz diyorlar,Yoksulların "niye yemeği yok" diye sorduğumda ise Komünist!!!dom helder camara (1909-1999)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KibarAyı

35 çok dedin

Yahu niyeki, şimdiki standart Linea'lar o kadar değil mi ? SW araç, mis gibi konforu olacak dediğim gibi Tempra SW gibi düşünün. Teneke Kartal'ları düşünmeyin. Oturaklı, donanımlı, konforlu bi araç düşün.

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

quote:

35 çok dedin

Yahu niyeki, şimdiki standart Linea'lar o kadar değil mi ? SW araç, mis gibi konforu olacak dediğim gibi Tempra SW gibi düşünün. Teneke Kartal'ları düşünmeyin. Oturaklı, donanımlı, konforlu bi araç düşün.

Hocam fiyat kısmında çok ciddi değildim de daciadan daha hesaplı olması lazım. Yerli üretim çünkü

quote:

quote:

35 çok dedin

Hocam fiyat kısmında çok ciddi değildim de daciadan daha hesaplı olması lazım. Yerli üretim çünkü

Dacia ların Stepway, Sandero gibi modellerini ayrı tutarak söylüyorum araçlar yürüyen teneke. Hiç bir özelliği yok.. Ben görünüşü karizmatik, güvenliği şimdiki standart araçlar kadar olan, teknolojik donanımı yerinde olan bir kuş serisi bekliyorum. Yorum yazan arkadaşlar yanlış anladı herhalde beni , 90 larda çıkan modellerin aynısı çıksın demiyorum, günümüze uygun modeller çıkmalı diyorum ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

35 çok dedin

Dacia ların Stepway, Sandero gibi modellerini ayrı tutarak söylüyorum araçlar yürüyen teneke. Hiç bir özelliği yok.. Ben görünüşü karizmatik, güvenliği şimdiki standart araçlar kadar olan, teknolojik donanımı yerinde olan bir kuş serisi bekliyorum. Yorum yazan arkadaşlar yanlış anladı herhalde beni , 90 larda çıkan modellerin aynısı çıksın demiyorum, günümüze uygun modeller çıkmalı diyorum ?

Çok alıcısı olur bence. Ama seri üretime geçmek tofaş için zor olacaktır diye tahmin ediyorum

• Bazı ülkelerde üretimi var sanırım halen. 3 değil de 4 veya 5. Dunya ülkelerinde olabilir. Sen halen kendine bu araçların sıfırını yakıştırabiliyorsan umutsuz vakasın demektir.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.