Şimdi Ara

Neden sürekli bir şeyleri anlamaya...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neden sürekli bir şeyleri anlamaya çalıştığınızı anlamaya çalışıyor musunuz? Muhtemelen bunu anlamaya çalışırken de bir şeyleri anlamaya çalışmak için çabalayacaksınız. Anlayın işte daima anlamaya çalıştığınızı. Bu bir varış noktasına ulaşmaktan dolayı değil, bir amaçta aramayın bunda. Yapmanız gereken tek bir şey varmış gibi hareket ediyorsunuz elbet bununda bir sebebi var lakin siz kendinizi kısır bir döngüye sokmuş vaziyettesiniz, asıl hedef belkide bir adım ötenizde ama siz oraya vardığınızda bile anlamaya çalışmaktan başınızı kaldıramıyorsunuz ve görülmesi gerekeni gözden kaçırıyorsunuz. Siz sanıyorsunuz ki hedef binlerce adım ötede bu yüzden sormanız gereken cevap bulmanız gereken anlamanız gereken çok şey var, ha bir adım ha binlerce adım arada bir fark yoktur. Bir adım dahi atamamışken koştuğunu düşünenlerde var. Evet bir koşuşturmaca var ama gidilen bir yol yok. Bir şey aramayın bu yolu seçin, neden bu yolda yol alamayacağınızı sanıyorsunuz. Düşünmek beynin yemeği mi? Aç kalmaktan mı korkuyorsunuz ama bilakis hep açlık çekiyorsunuz. Ne dediğimi hiç anlamayacaksınız değil mi. Okyanusa bakıp ufukta görünen küçük bir şeyin peşindesiniz yaklaşıyor yaklaşıyor fikirler üretiyorsunuz şu mu bu mu diye halbuki okyanus olmasaydı o şeyin orada işi ne. Düşüncelerde o şeydir ha bunu düşün ha şunu değişen nedir. Bir fikir türetip sonra onu yüzdürüyorsunuz ve kendi yüzdürdüğünüz şeyin içine giriyorsunuz, batmasın diyede onu sağlamlaştırmakla boşa zaman harcıyorsunuz. O batmadığı sürece o küçük şeyde hapis olmaktan kurtulamayacaksınız. Sizde haklısınız aslında bu deryada kayıp olmaktan korkuyorsunuz. Yahu düşünmeyin işte daha neyini okuyorsunuz, düşünceler gerçeği örten perdedir. Ağlarsınız lan gerçeği görseniz kendinizi ne hale soktuğunuzu ne halde olduğunuzu görseniz ağlarsınız. Sonrada cennet cehennem nerededir diyorsunuz olmuyor bakın bu cahilliktir, dediğimi yapın sonra size cahil dediğim için haklı mıyım haksız mıyım gelin bana cevap verin. Kendinizi bana bırakmazsınız ki, bugüne kadar neden anlayamadığınız için kendinizi suçlarsınız. Anlamanız gereken sadece bir şey var düşünmek size fayda getirmiyor zarar veriyor, işin kötüsü de ne kadar bir zararda olduğunuzu "anladıktan" sonra keşfediyorsunuz oysaki daha önce bu zararın farkında olsanız zarar etmekten kaçınırsınız. Ama önemli değil dostlar zararın neresinden dönerseniz kardır. Hem o adımı atarsanız gerisi mühim olmayacak.

• Biz bazan kulağımızla değil gozumuzle duyuyoruz. Bazan gozumuzle duyduğumuzu görünce kulağımızın duyması gerekeni taleb ediyoruz.

Bu iki ongoru arasında birisi bize bir şeyi anı olarak bırakıyor. Bu anı bize ilhamın ötesi konusunda işaretler veriyor ve aynı zamanlı olarak bu tınıya ses verenin biz olmadığını olamayacağını anlatıyor.

Göz duvara çarpınca ses göze duşuyor ve kulak anlam vermek isterken ben ben değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HADO77 -- 8 Nisan 2016; 20:00:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HADO77 kullanıcısına yanıt
    ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:5:3 >
  • dumprep D kullanıcısına yanıt
    Düşünceler toparlanma evresinde.

• HADO77 kullanıcısına yanıt
    ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:4:49 >
  • ben anlamadım şahsen. bu bir kısır döngü mü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.