Şimdi Ara

:::: NEDEN SİGARA İÇEN ERKEKLER İTİBAR GÖRÜR? :::: (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: xeptoponic

belki, sigara içenler daha erken ölüyolar ondan olabilir

Böyle bir soruya verilebilecek en mükemmel cevap. Evet erken ölecekler nasılsa bari biraz itibar görsünler diye olabilir.
    Ancak bende sigara içiyorum. Hemde en kalitelisini. Hiç kimsenin sigaram için, veya içtiğim için farklı davrandığını görmedim.
    Aksine iğrenç bir durum. Mesela otobüs bekliyorsun. Adam sigarayı atıp direk otobüse biniyor (ben yapmamaya çalışırım) yanında oturan veya ayakta bekleyen insan için gerçekten çok içbulandırıcı bir koku....
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakup13

bencede üniversitede yada lisede bile arkadaş grubu edinebilmek adına sigara içen arkadaşlar olduğuna çok içten inanıyorum
    birebir gözlemlerim olduğunuda belirtmek isterim

bak arkadaş olayı açıklamış bu topic i açan arkadas da sanırım bunun gibi bişey den bahsetti çünkü lise de iken bende başlamamak için kendimle çok savaştım ki bütün arkadaslarım içiyordu ve bir grup olusturmuslardı resmen aralarında güzel bi grup okulun en kafa adamları içerdi

bazı yerlerde sigara içmek insan ı kafa olarak rahatlatıyor sanırım, diyelim ki bi yerde çalısıyorsun ve hava almak için dışarı çıktın ve bişey yapmadan dikiliyorsun hava alıyorsun biraz tuhaf gelebilir sizi tanımayan biri gördüğü zaman (ben hiç takmam böyle şeyleri ama kafasına takan olabilir) yada sen rahatsız olabilirsin, ama elinde sigara olduğu zaman adam sigara içmeye çıkmış diye düşünebiliyorlar bilmem anlatabildim mi yada sen onu belli edebiliyorsun arkadas burda bundan bahsedebilir ama yanlış

ben sigaraya tamamen karsıyım ne durum da olursa olsun içmemeye çalısıyorum hatta içmiyorumda hatta zararlı hiç bişey i kullanmamaya çalısırım kola bile yada onun gibi içecekler hatta kahveye bile gitmemeye çalısırım sadece emanet e hıyanet etmemek gibi bi düşüncem var...

o yüzden arkadas a bir nebze de olsa katılıyorum hem itibar görmeleri sadece sizin bildiğiniz akıllı kişiler tarafından da olmayabilir yani bir cahil tarafından da itibar görebilir sigara içen bilmem anlatabildim mi o yüzden cahil ile pek içli dışlı olmamak gerekebilir.

mesaj ın geneline bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız bazı yerlerde özendirici gibi konustum ama öyle bişey yok sadece arkadas ın anlatmak istediklerinin bunlara benzer şeyler olabileceğini düşündüm çünkü bende onun gibi düüşünüyordum bi ara ve bu cevap ları bulmusdum kendi aklımca

dediğim gibi bu vücut a zarar vermemek gerekir esasında hatta hakkımız yok diye düşünüyorum...

• Sigara kullanmıyorum
    Varmı bundan karizması

Ayrıca sigara için arkadaş edinceksen kızlardan ilgi göreceksen bu kişilerden sana hayır gelmez. Karekterini koy ortaya beni seven böyle sevsin de
  • Saçma.
  • sigara icerken en cok itibari cigelerimden goruyorum
  • Böyle bişey var gerçekten de.. sigara içenlere daha baba mumelesi.. itibarlı falan yaklaşlıyo bazı zamanlar bazı yerlerde bazı kimseler tarafından...

*hele kızlar konusuna hiç girmek isitemiyorum... farsça biliyorum desen kıza kız kucağına atlar kesin... hani sıradışı yaa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Böyle bişey var gerçekten de.. sigara içenlere daha baba mumelesi.. itibarlı falan yaklaşlıyo bazı zamanlar bazı yerlerde bazı kimseler tarafından...

*hele kızlar konusuna hiç girmek isitemiyorum... farsça biliyorum desen kıza kız kucağına atlar kesin... hani sıradışı yaa...

• saçmalık..

günümüzde artık, sigara kullanmayanlar iş ortamında daha çok aranıp, aşk hayatında da ön sıradadır.

iş hayatındaki sebebi, sigara = depresyon iştahsızlık yemek yememe enerji düşüklüğü unutkanlık uyuşukluk tembellik daha sayamıyacağım bir çok şeye etken ve ! bunu patronların çoğu bilir ve sigara içmeyen eleman tercih eder.

aşk ta ise ağız kokusu! tabi karşı cinsi içmiyorsa diğer kullananın ağız kokusu iğrençtir saçına siner üstüne siner ve tiksinti haline gelir.

sigara içene itibar edenin ben aklına tüküreyim...
  • Çocuğun yaşına vurun bence
  • Neden bile bile vücuduma zarar vereyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gael

yas kac

11,5 tan 12

madem sigara itibar göstergesi marijuana çek o zaman cumhurbaşkanı gibi itibar gör.
  • Sigara ile itibar mı olur? Hey Allahım. Forumun yaş seviyesi düştü iyice.
  • ben ünide okuyorum ve açıkca söyliyeyim..

1-mesela kantinde masada arkadaş grubu oturuyor...herkez yakmış sigarasını sen içmiyorsun..bazı kesimler süt kuzusu yada daha büyümemiş , gözüyle bakabilir

2-yine bir masada oturuyorsun yada ayakta dikiliyorsun elinde sigara olmasa bazı insanlara abes kaçıyor..

3-arkadaş grupların var mesela diyor ki gel bi sigara içelim muhabbet edelim..içmesen etçeği yok :)

4-sigara içen kişiye, aile baskısını yenebilmiş ve vucuduna zarar veren bir maddeyi içirmesini bile kabullenmiş...bu konuma gelmiş yani ailesinin karşısında bir şekilde durmuş ve kendine güvenen bir birey gözüylede bakılıyor

5-sigaranında elde durması insana karizmatik bir hava katıyor buda bir gerçek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Mctolga- -- 10 Ocak 2008; 18:59:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Mctolga-

ben ünide okuyorum ve açıkca söyliyeyim..

1-mesela kantinde masada arkadaş grubu oturuyor...herkez yakmış sigarasını sen içmiyorsun..bazı kesimler süt kuzusu yada daha büyümemiş , gözüyle bakabilir

2-yine bir masada oturuyorsun yada ayakta dikiliyorsun elinde sigara olmasa bazı insanlara abes kaçıyor..

3-arkadaş grupların var mesela diyor ki gel bi sigara içelim muhabbet edelim..içmesen etçeği yok :)

4-sigaranında elde durması insana karizmatik bir hava katıyor bu gerçek

güzel açıklama bu olayı bazı küçük arkadaşlarımız anlayamamış güzel anlatmışsın
  • Sigara içen insanlara ''ateş varmı abi?'' gibi sorular çok yöneltildiğinden sen onu itibar olarak algılamışın ama yok öyle bişey
  • Artik avrupada sigara icenlere 2. sinif muamelesi yapılıyor ne itibari ama dogrudur biz biraz geriden geliyoruz dogal bunlar ...(bende sigara iciyom )
  • atın ölümü arpadan ölsün bea
  • Sigara içiyorum.Hiç bir zamanda sigara içtiğim için itibar görmedim.Bir gerçek var ki arkadaş ortamlarına girmek için sigara, içki, ot v.s kullanan elemanlar daha rahat arkadaş gruplara girebiliyorlar.
  • ben sigara içiyorum hiç bir zamanda iitibar görmek için içmedimm... hatta yanımda kızlar falan warken sigara içmem yani... İtibar görmenin bir çok yolu war..
  • Bu dünyadan erken göçeçeklerya ondan merhamet gösteriliyor olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.