Şimdi Ara

:::: NEDEN SİGARA İÇEN ERKEKLER İTİBAR GÖRÜR? :::: (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ölümün ne ile geleceği belli olmaz...adam sigara içmez,alkol kullanmaz,organik beslenir,herşeye dikkat eder... bi araba çarpar vefat edebilir...
  • Sigara ve itibar birbiri ile uyum sağlamayan kavramlar bence...
    Bile bile kendine zarar vermenin neresi itibar olabilir ki...

Sigara İçenler Topluluğu içinde birbirlerine +sevecenlikle yaklaşma olabilir, aralarında biri sigara içmese ve onlara sizde içmeyin gibisinden konuşmalarda yada nasihatlarda bulunsa ona itibar olmaz gibi. +++

• quote:

Orjinalden alıntı: -Mctolga-

ölümün ne ile geleceği belli olmaz...adam sigara içmez,alkol kullanmaz,organik beslenir,herşeye dikkat eder... bi araba çarpar vefat edebilir...

evet çok haklısınız ama sigara içer alkol alırsa zaten araba çarpmasına gerek kalmıyo
  • evet doğru. okula yeni geldiğinde dışarıda yada serviste bir sigara yaktığında,aa sendemi içiyon diyolar. gel beraber içelim,sonra muhabbet felan,nun arkadaşları felan tanışıp bir anda çevre yapmış oluyosun.

Ne kadar zararlıda olsa,sigara insana bir hava katıyor.
  • ben kullanıyorum, kullanmayan birini gördüğümde imreniyorum.
  • Sigara ictigim zaman icmeyenleri yanıma almam en azından pasif icici duruma düşmemeleri için.. Sigara ictigim icin agzımda sürekli sakızla dolaşmak zorunda kalıyorum kül tablası muamelesi görmeyi istemem.. Elden kokusu çıkmıyor zaten kız arkadaşınla el ele tutuşmuşsun kız diyor ki elime koku sindi ya ne bu.. Haydaa iğrenç hissediyorsun kendini. Sigara içmek için okul tuvaletlerinde yakalanma riskini göze alıyorsun içtin diyelim kokusu üstüne siniyor zaten 10 kişi 1 anda içtigi için sınıfa bir giriyorsun herkes ezer gibi bakıyor.
    Bir maç yaparsın tıkanırsın.
    Ağzında nikotin kokusu var kız arkadaşını öpemezsin ( gerçi benimki alıştı )
    Kavgada bile kesiliyorsun, diyorum lan 30 umdan sonra kesin cinsel hayatım biter benim ..

ya saymakla bitmez iğrenç birşey keşke hiç başlamasaydım diyorum bir yandada daha zararlılarını bıraktığıma şükrediyorum..Umarım bir gün herkes bırakır

• quote:

Orjinalden alıntı: VIKING

quote:

Orjinalden alıntı: gael

yas kac

11,5 tan 12

madem sigara itibar göstergesi marijuana çek o zaman cumhurbaşkanı gibi itibar gör.

• arkadaş genel olarak dememiş bazı kesimlerde görüyosun gerçekten
  • Sigara içene itibar gösterilecekse herkes içsin.

Herkes eline Marlboro, Parliement alsın?

Çoluk çocuk doldu forum böyle saçma birşey duymadım görmedim şimdiye kadar.

Bende sigara içiyorum Uzun Parliement, gittigim hiçbi yerde vayy abi sen parliementcisin senin yerin şurası deyipte özel ilgi görmedim.

Saçmalamaya başladınız iyicene.
  • Eskiden Ankara'da, kızlar beni sigara içerken görüp, tanışmak istiyorlardı. Sigara içenlerden hoşlanıyorlar. Artık içmiyorum ama böyle bir gerçek var.

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Tebrikler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.