Şimdi Ara

Neden sevgiliniz yok? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
14
Favori
7.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkesle her kesimden her tipden insanla sohbet edebilirim. Kafama denk düşenlerle iyi arkadaşlıkta kurarım. Kızlarla konuşup sohbet etmeyide severim, dertlerini dinkleyip bir çözüm noktası bulmayı severim. Aynı şeyleri erkeklerlede yaparım. Arkadaşlarım bu yüzden benle sohbet etmeyi sever. Fakat bir kadını(sevgili niyetiyle) zor severim. Bu yüzden yok ama doğru kişi ile neden olmasın fakat sırası değil şuan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma sapan aşk muhabbeti yapan değil gerçekten ''kafa dengi '' olacak bir kız yok henüz piyasamda
    ve de ikinci bir boğaza para harcayamam
  • Tipimin iyi olduğunu söylerler ama bende sorun var gibi.Seçiciyim, kıskancım, olaylar başlamadan bırakırım olayın peşini yani hemen vazgeçerim.40 yılın başı karar kıldığım kızlarla ise bir türlü olmaz.%69'unda ben cesaret edemem veya son dokunuşu yapamam boş kaleye.Mutluyum ama böyle.Tamam değilim ama en azından dertsizim
  • Önce bir iş kuralım
  • asıl kötü olan odun gibi adamların yanında at gibi hatunların olması
  •  Neden sevgiliniz yok? +  Neden sevgiliniz yok?

Daha anlatıyımmi =)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oooguz -- 23 Şubat 2014; 1:15:38 >

• Seçiciyim ve sevgilim olması için gram çaba sarf etmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

şuan hayatımdan gayet memnunum, hüm haz alarak yaptığım işleri yapabilecek vaktım var. bir kız arkadaş şuan olsada olur olmasada olur umrumda değil çünkü mutluyum, bu mutluluğumuda bozmak istemiyorum işte sebebi bu çünkü hayatımı karı kız üzerine kurmadım hiçbir zaman

Aynı kafadayız kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DaRKFoRCeS

Gerek duymadığımdan.
    İngilizcem iyi olmadığından
    Yabancı kızlara ilgi duymamdan.

Fazla kafanda buyutme yakinlasinca bu muymus diyeceksin. En fazla 3 gun takilip ertesi gun tanimiyorlar. Aileleri evdeyken erkek arkadaslarini davet ediyorlar sen utaniyorsun ama onlar gayet rahat. En masumu bile esrar iciyor ve bunu normal goruyorlar. Velhasil davulun sesi uzaktan hos geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ladies and gentlemen

param yok. en önemlisi bu fakirim.

Öyle bi yazmışsın ki vallahi acıdım. Bizde de durum aynı para para para...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

şuan hayatımdan gayet memnunum, hüm haz alarak yaptığım işleri yapabilecek vaktım var. bir kız arkadaş şuan olsada olur olmasada olur umrumda değil çünkü mutluyum, bu mutluluğumuda bozmak istemiyorum işte sebebi bu çünkü hayatımı karı kız üzerine kurmadım hiçbir zaman

Aynı kafadayız kardeşim.

çevremdeki kişilerin %80i nin hayat merkezi kadın,sex ve alkol başka bir şey düşünmüyorlar. acıyorum onlara

• _bluescream_ kullanıcısına yanıt
    helal kardeşime
  • +1

hayatım boyunca kızlara para yedirmedim

aksine kız arkadaşım bana kontör felan alıyordu sms yapmam için felan.

sevgili yapamayanlar bahane uydurmasın para yok felan diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GökŞah

quote:

Orijinalden alıntı: BJK23

quote:

Orijinalden alıntı: metalgardiyan

şöyle bir tipim var sevglim yok !
     Neden sevgiliniz yok?

Hakikatten hocam sizin nasil yok

ayni sehirde olsaydik

Manisalı o yüzden yok

hocam tahmin edeyim
    boy 1.85 kilo 100 falansın muhtemel

• hoşlandığın kızın yüzüne karşı hertürlü iltifatta bulunursun, ama o seni knk olarak görür.
  • Ice King kullanıcısına yanıt
    tanışalım mı
  • Seçiciyim, kafa dengi birisi karşıma çıkmadı. Bir erkek olarak kendime dikkat ediyorum (kilo, yüz, saç vb) karşı tarafında böyle olması gerektiğini düşünüyorum. Normalde bir çok kişinin yürüyeceği(!) kızlara kafa çeviriyorum. Bunlara ek olarak okuduğum bölümdeki kızların büyük çoğunluğu liseli ergenler gibi hareket ediyor (Dipnot: Üni 4.sınıfım)

Tanıştığım güzel kızlar oldu ama düşünce tarzı, fikirleri, karakteri sıkıntı. Bir yandan da kafaların uyuştuğu ancak yüzüne bakmayacağın kızlar var. Şunların eşit dağılanı olsa olurdu muhtemelen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ice King

Sessiz bir insanım. Seçiciyim. Kendini beğenmişim biraz. Kızlarla pek konuşmam. Ereklerle de az konuşurum.

+1

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.