Şimdi Ara

Neden sevgiliniz yok? (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
14
Favori
7.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cago135

Benım sevdıklerım benı sevmıyor,benı sevenlerı ben sevmıyorum

+1
  • İşim gereği pek dışarı çıkamıyorum, asosyal yaşıyorum biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: smylmzr

İşim gereği pek dışarı çıkamıyorum, asosyal yaşıyorum biraz

+1
  • Çünkü az önce konuştuğum kızın 3 haftadır sevgilisi olduğunu öğrendim, güvenim kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evpandası -- 2 Mart 2014; 18:03:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üniversitede sevmediğim bölüme girdiğimden beri yani bir buçuk senedir benim için hayat farklı işliyor
    o yüzden:(
  • Bölümde kız yok, kendime güvenim yok, tipsizim vs.
    Daha saymaya gerek yok sanırım.
  • Efendilik sendromu, elini çabuk tutamama, apaçi savuşturma yeteneğinin bulunmaması ve hep saf_ama_güzel_ve_sevgilisi_olan kız grubuna denk gelmek ana hatlarıyla sayılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.Edison

quote:

Orijinalden alıntı: MS-TF

quote:

Orijinalden alıntı: Simo Hayha

Beyler herkesin sevgilisi olacak diye bir şey yok. Gay falan değilim ama kızlara ilgi duymuyorum. Şimdi sevgili olsa ne olacak ki?

Başkalarıyla paylaşmadığın duyguları onunla paylaşacaksın. Bir süre sonra seveceksin belki belki de sevileceksin. Değer vermenin ve başkalarına göre çıktığın kişinin gözünde dahada değerli olmanın ne kadar harika bir şey olduğunu anlayacaksın

Başkaları ile paylaşamadığım duygular neler peki?

Şimdiye kadar erkek arkadaşlar ile her konuyu konuşurduk. Bilirsiniz. Bunların dışında neler var.

Doğanın değişmez seleksiyonunda canlılar eşler edinir ve sevgilerini paylaşır. Doğal bi ihtiyaç olduğundan bence her sağlıklı insan bu duyguları paylaşabileceği eş/sevgili edinir. Başkalarıyla paylaşamayacağı duygulardan kasıt bir dişinin seni sevdiğini bilmek, sevgiyi paylaşmak, kulağına sevgi sözcükleri fısıldamak gibi sözlerle anlatılamayıp yaşanacak şeyler. Kankanın kulaklarına sevgi sözcükleri fısıldayıp sarılarak uyuyosanız sıkıntı yok.

• Arkadaş olarak yakın bir kız arkadaşım bile yok yani kızların sohbetinden hoşlanmiyorum sıkıcı geliyor ya da henuz kafa dengi biriyle tanışmadim denilebilir

Edit: ilişki sabır isteyen bir şey ama bende yok hemen olsun istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Platen -- 9 Nisan 2014; 18:48:26 >
  • Çok seçiciyim zor beğeniyorum beğendiklerim de beni beğenmiyor

• Zahmetli

• PARAM YOK ŞAK ŞAK ŞAK ŞAK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aesthetic.

quote:

Orijinalden alıntı: T.Edison

quote:

Orijinalden alıntı: MS-TF

quote:

Orijinalden alıntı: Simo Hayha

Beyler herkesin sevgilisi olacak diye bir şey yok. Gay falan değilim ama kızlara ilgi duymuyorum. Şimdi sevgili olsa ne olacak ki?

Başkalarıyla paylaşmadığın duyguları onunla paylaşacaksın. Bir süre sonra seveceksin belki belki de sevileceksin. Değer vermenin ve başkalarına göre çıktığın kişinin gözünde dahada değerli olmanın ne kadar harika bir şey olduğunu anlayacaksın

Başkaları ile paylaşamadığım duygular neler peki?

Şimdiye kadar erkek arkadaşlar ile her konuyu konuşurduk. Bilirsiniz. Bunların dışında neler var.

Doğanın değişmez seleksiyonunda canlılar eşler edinir ve sevgilerini paylaşır. Doğal bi ihtiyaç olduğundan bence her sağlıklı insan bu duyguları paylaşabileceği eş/sevgili edinir. Başkalarıyla paylaşamayacağı duygulardan kasıt bir dişinin seni sevdiğini bilmek, sevgiyi paylaşmak, kulağına sevgi sözcükleri fısıldamak gibi sözlerle anlatılamayıp yaşanacak şeyler. Kankanın kulaklarına sevgi sözcükleri fısıldayıp sarılarak uyuyosanız sıkıntı yok.

Eline sağlık . Hala kız arkadaşım yok konuyu açalı 1.5 ay falan olmuş yahu. Bu nasıl yalnızlıktır çözemedim. Beğendiğim beni beğenmiyor beğenmediğim beni beğeniyor. Yakın bir erkek arkadaşım var o çocukla dolaşmaktan millet gay sanıcak artık. Bununla da alakası var sanırım

• Zamanımızın büyük bölümünü bilgisayar başında harcıyoruz. Ne parti ne doğum günü nede bir faliyet içinde değiliz sık sık. Bir kafede lokalde olsak bile red edilme korkusu ve aşağılık duygusu ile kıza yaklaşamıyoruz ne kadar mahallemizde külhanbeyi olsak bile. Çoğumuzun içinde bir güven eksikliği var. bu bir gerçek. Bazı meziyetler öğrenmiyoruz mesela gitar çalmak.. Kızları baya etkiler. Şu an yarı asosyal durumumdan kurtulmak için bile gitar çalmayı öğrenmek ve hafta sonları eğlenmek uğruna bile olsa bir kafe de bedava çalabilirdim zamanım olsaydı. Hiç değilse daha çok sosyalleşirdim. hayata karışmıyoruz pek. Bu hepimizin ortak sorunu şu anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

helal kardeşime

aynı kafada düşünmüşüz bende aynı şeyi diyordum
  • Bilgisayarla cok ilgilendigim icin asosyalim o yuzden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kafam kocaman aşırı pc bağımlılığı günlerce aylarca dışarı çıkmamak
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalgardiyan

şöyle bir tipim var sevglim yok !
     Neden sevgiliniz yok?

tipin iyiymiş aga, vücut yerinde, vücut önemli ya tipsizi bile tipli yapıyor

• Olay basit çok rahatım olsa nolur olmasa nolur.
    Maymun iştahlıyım çıktıktan hemen sonra ayrılıyorum,
    Adını koymak istemiyorum
    İnsanları etkileyebiliyorum yada en azından öyle sanıyorum fakat arkasından koşulan değil arkadan koşan olmak istiyorum.
    Fiziksel özelliklere pek takmam ruh ikizimi arıyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathlyVisage -- 9 Nisan 2014; 20:36:42 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.