Şimdi Ara

Neden sevgiliniz yok? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
14
Favori
7.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

PARAM YOK ŞAK ŞAK ŞAK ŞAK

Pulum yok şak şak şak
  • aynı konulara ilgi duyuyorsan çakıp geçeceksin, sonra başkasına gidip bağlanmayın
  • Biraz utangacım.
    Fazlasıyla seçiciyim.
    Kendimi üstün görüyorum. Çoğu kişiden yani.
    Bencilim.
    Sevdiğim kız arkadaşımın eski sevgilisi daha ne sayayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *InfLeXibLe*

quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

PARAM YOK ŞAK ŞAK ŞAK ŞAK

Pulum yok şak şak şak

Cibili cibili şak şak şak

• Biri bana yakınlaştığı zaman uzaklaşıyorum. Dönemin başında biri bana, değişik biri olduğumu ve hayatı boyunca yanında olacak kişi olduğumu hissettiğini söylediğinde direk kendimden soğuttum. Böyle huyum da vardır, soğuturum. Çok yakın olmam kimseye, ne zaman yakın olsam arkadaşlığımı ya bitirir ya da ondan uzaklaşırım. Bu yüzden genellikle bana ilgi göstermeyen/takmayan kişileri severim, sevdiğimi düşünürüm. Okulda gülüşünü sevdiğim biri vardı mesela. Güldüğü zaman -anlatacak kelime bulamadım şu an- cidden iyi hissettiriyordu. Onu gerçekten sevdiğimi düşünmüştüm. Hayatım boyunca ilk kez birinin yüzüne bakamayıp kızardım. Şimdi görsem ne olur bilmiyorum gerçi belki geçmiştir :) Aslında sadece bu tepkiler de yetmiyor, İzmir ve İstanbullulardan korkacaksın. Tüm sorun bu : güvenim yok. Bir insanın beni tamamen sevebileceğine güvenmiyorum. Birinin beni gerçekten sevdiğine inanana kadar da sevgilim olmayacak. Takılmalık ilişki bana göre değil zaten.

• Yakışıklı değilim arkadaşlar yakışıklı olmadığım yetmiyormuş gibi birde fakirim soluduğum oksijen zarar.
  • Kafama si... diyorum ne kadar insan yaklaştıysa hep hep Soğutuyorum kız elimi tutar geçerken çarpar ama benim gerizekaliligim ah ah.tip var araba var yaş 22. 23 olcak maks 3 4 seneye evlenmeyi düşünüyorum çocuğumla dede gibi olmak istemiyorum çünkü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalgardiyan

şöyle bir tipim var sevglim yok !
     Neden sevgiliniz yok?

tipin gayet normal abartılcak bişey yok. dışarda bi ton yakışıklı herif var bu neyin kafası

• para yok fakiriz sevgili zaten yok
  • Ona zaman ayıramam çünkü. Üşenirim
  • Olacaksa aşık olacağım kızla olsun ben aşk adamıyım, diğer türlüsü boşa masraftan başka bir şey değil

• mühendislik okuyorum. etrafımdaki kız sayısı malum, bunların içinden beğendim yok. dışarıya çok çıkmam. hal böyle olunca yalnızım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

şuan hayatımdan gayet memnunum, hüm haz alarak yaptığım işleri yapabilecek vaktım var. bir kız arkadaş şuan olsada olur olmasada olur umrumda değil çünkü mutluyum, bu mutluluğumuda bozmak istemiyorum işte sebebi bu çünkü hayatımı karı kız üzerine kurmadım hiçbir zaman

Ama verse nefessiz ...
  • niye mi sevgilimiz yok fakiriz de ondan
    dalga gecmedim gerçek düşüncedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Skip-_-60

Bosa masraf oluyo

Arkadaş konuyu baştan Skip 60

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • var ama sevgili olunca erkek kendisine vakit ayıramıyor. Sürekli benimle ilgilen diyen bir tip giriyor hayatınıza.. Oyun oynama benle ilgilen arkadaşlarınla çok takılma benimle ilgilen sıçma benimle ilgilen sinemaya gitme telefon edemiyorum mesajlarıma bakmıyorsun falan filan yani seveyim ilgisini arkadaş sevgili moduna geçildikten sonra hayatlarımıza eskisi gibi niye devam edemiyoruz anlamıyorum.

Şimdi bu mesajı okuyacak ( olmuş iki sene hala mesajlarımı kontrol ediyor acaba forumdan kızlara sarkıyor muyum diye ) Sabahın köründe yine telefon açıp 8,5 saat dırdır edecek.. İyi güzel hoş vakit geçiriyoruz birlikte yapmayı düşündüğümüz bir çok şey var vs. ama gel gör ki şu ikide bir benimle ilgilen muhabbeti, evlenince bilgisayarı bırakıcan değil mi ? sorusu ve beklentisi içimdeki bütün zevki alıp götürüyor.

Öyle işte bütün derdimi buraya döktüm valla.

• bilmiyorum

• Kısmet meselesi. Görseniz tip mip sıfır, var fakat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cago135

Benım sevdıklerım benı sevmıyor,benı sevenlerı ben sevmıyorum

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.