|
Yahu arkadaş bi heves ettik elimizde ki üç beş kuruşla ayağımızı yerden kesecek bi araba alalım dedik, demez olaydık! Araçlara bakıyorum en düşük binilebilecek durumda ki araca adam 70-80 istiyor. 96 model vuruklu kırıklı araca 70-80 istiyor. 4 kapı değişmiş şaseleri oynanmış kaput bagaj değişmiş komple boyalı 2008 leona 96 bin istiyor. Mühendisleri bu kadar işlem yapmadı bu arabaya. Allahtan da mı korkmazsınız? Yok beğenmiyorsan alma gibisine şeyler yazmayın boşuna, akıl sıçramasıdır bu normal bir durum değil arkadaşlar. Ben inanmıyorum da yok pandemi yok ekonomik kriz yok siyasi konular falan. Bu tamamen akıl sıçraması ve fırsatçılık Toplasan 60 bin etmeyecek arabaya, Adam parça parça toplam 20bin lira hasarlı araçtan 1-2bin düşerken, aracına yaptırdığı (en baba malzeme ve ustalık ile) tek sticker ile yada far yada egzos ile her neyse 6-7bin lira yükseltiyor. 110bin liraya Bomboş 2008 hyundai-Getz gördü bu gözler? Allah aşkına arabayı baştan icat etmek bile daha ucuz. Bırakın altını doları hisseyi arsayı. Valla gidin araba alın. Hem binersiniz hem kilometre yapıp arabayı yıpratırsınız. 3-4 katı fiyatına alacak keriz mutlaka çıkar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bildiğin Odun -- 25 Ocak 2021; 9:7:51 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı