< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Neden sevgiliniz yok? (2. sayfa)

Neden sevgiliniz yok?
(En Son Oy Tarihi: 18.8.2025)
-
-
Sizin çevrede durum ne hocam yazılım sektörü geriledi mi yoksa revaçta mı benim duyumum ihtiyaç azaldığı yönünde siz ne dersiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Freelance yani kontrat usulü çalışıp bu paraları kazananlar var.
Hadi 10 olmasın 5-6 bin euro olsun hocam müşterin çok varsa boş kalmıyorsan kazanılıyor.
İyi bir danışmanın gün ücreti 650 Eur civarında.
Ortalama 5 bin euro bile kazansan o bile çok güzel paralar
Yapay zekadan dolayı yazılım bitmez hocam farklı tarafa evriliyor.
Ki benim çalıştığım alan erp yapay zekanın pektw çözüm bulamayacağı bir alan
İnşallah hocam Allah işinize bereket versin
Aynen ole hocam ihtiyac azaldı eskisi kdr ilan yok. Pandemi zamanı gibi zor olur. Simdi global resesyonda olunca ai mı yoksa harbi paramı yok kıstasıda yapamıyprum tam ama ilanların işin azaldıgı gercek.
Zor hocam eski bolluk yok. Netto 5k euro bile imkansız bu aralar brütte 10k euroyu aşıyor. Amerika fln olsa neysede avrupada zor
Ama yazılım bitmez yani mesela şuan bir şirkette makinelerde toplanan verileri yapay zekaya analiz ettirip yanıtlamasını sağlıyoruz.
Ollama llama3 modelini kullanıyoruz o yüzden yazılım pek bitmez
Hocam benim bahsettiğim freelance kontrat iş usulu çalışan danışmanlar maaşlı çalışanlar değil.
Dediğim gibi gerçekten kaliteli iyi bir danışmanın gün ücreti 650 euro civarı ama bunun için çok iyi iş bilgisi + sağlam network olması şart oluyor.
Tabi şuan globalde resesyon daralma var sıkı para politikası uygulanıyor. Daralmanın sebebi o
Erp sektöründe inanılmaz paralar dönüyor iyi danışmanlar gerçekten güzel paralar kazanıyor. Ama tabi o seviyeye ulaşmak zor herkes ulaşamıyor. Sağlam networkun varsa güzel paralar kazanılıyor network çok önemli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reodentreomantik -- 16 Ağustos 2025; 13:50:39 >
Aynı yoldan bende ilerliyorum
Evet dediğim gibi hipergamiden dolayı kadın sürekli seni birileriyle kıyaslar güçsüz olduğunu hissettiği an saygı duymamaya başlar.
Bende aynı 27 yaşında ilk arabamı aldım onuda 3 yıl birikim yaparak. İşine gücüne kariyerine bakmak bu yolda takıntılı olup başarıya ulaşmak lazım
Benim sadece öylesine görüştüğüm bir kızın dedikleri şöyleydi
* Vardiyalı işi olmayacak memur olacak
*Arabası olacak
*Evi olacak ama aile apartmanı olmayacak
*Maaşı en az 50 60 bin olacak
*10 bilezik olacak
Bunu isteyen 27 yaşında bir kız 😅
Bende ona dedim ki sen karşılığında ne sunacaksın e benle evlenecek ya diyor😅 kızlar kendini dev aynasında görüyor.
İyi kariyer iyi statü yapıp keyfine bak abi :)
Şuan yüksek değer olarak nitelendirilen erkeklere baksan çoğu ya boşanmış yada bekar zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reodentreomantik -- 16 Ağustos 2025; 13:54:8 >
Ben de ektirdim birkac sene once, Norwood 2,5 gibiydim, Norwood 1 gibi yogun sacim oldu. Saclari geriye taramayi seviyorum cunku. Saci dokulen varsa ektirsin kendinize bakin yani kel dolasmayin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 16 Ağustos 2025; 13:58:19 >
Zengin olan çalışmasın gerek yok.
Üremek istemeyen üremesin mümkünse ona da hiç gerek yok. O sorumluluğu alamayacaksanız üremeyin bir zahmet.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Üstteki yazdıklarım ile yorumunuz arasında pek bir bağlantı kuramadımda
Hayatın gerçekleri bunlar işler iyiyken iyi ama iflas edilince terkedilen erkek hikayesi o kadar fazla ki
Önce yatırım kendine yap eksiklerini kapat kendini güçlendir sonrasında evlen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reodentreomantik -- 16 Ağustos 2025; 14:57:9 >
Niye olsun?
Birden fazla seçenek işaretliyorum
e bu yazdığın aynı şey. güçlendin ve bu gücü bir kadınla paylaştın. sonra bir durum yaşadın ve bu gücü kaybettin ve kadın tarafından terk edildin?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayatta her şey olabilir hocam hiç bir şeyin garantisi yok.
Bunlar hayatın gerçekleri malesef.
Her gün işinle ilgili bir adım daha iyiye gitmek için çalışmak gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reodentreomantik -- 16 Ağustos 2025; 17:16:11 >
Türk kızlar ve caucasian ırktan kızlar bana bakmıyor, Asyalılar Afrikalılar ve Güney Amerikalılar bakıyor. Yurtdışına gidince kısa süreli bir sürü birlikteliğim oluyor Türkiye'de olmuyor olmadığı gibi birde alakalı alakasız dükkanlarda bankalarda kız çalışanlar tarafından heryerde dolandırılmaya çalışılıyorum yurtdışından buraya getirip evlenmek de bana kalırsa büyük enayilik o kız buraya gelince daha iyisini görünce paramı malımı mülkümü alıp başka Türk erkeğiyle yiyecek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X