Arkadaşım işte senin düşündüğünü ben de düşünüyordum. Aynı açıdan bakıyoruz aslında. Konuyu açarken utana sıkıla açtım inan. Ben hep kendini yetersiz gören insanlara cesaret verirdim, şimdi ki durumuma bakıyorum yani bu ne saçma iş ? Tamam 10/10 luk bir insan değilim fakat kendini geliştirmiş kaliteli bir kadınla birlikte olup, yine aynı kadınla iyi yetişmiş bir evlat yapamayacaksak ben ne ipime yaşıyorum. Kim için yaşıyorum kardeşim söyle ? Hayatım boyu abimin ablamın çocuklarına mı hediye alacağım ? Sadece onlarla mı ilgileneceğim. Açıkça kendimi anlattım, hatta inan elimden geldiği kadar mütevazi yazdım. Kibarlık yerine göre var dostum, senin aklındaki düşünceyi anladım. Dediğim gibi duygusal biri olsam da kararlı bir insanım, disiplin net duruş net tavır her zaman. Şu da var ki o maço erkek isteyen ve sürekli kocasının ağzına bakan insanla benim zaten işim yok. Onlara tahammül edemiyorum zaten. Onlar için davul dengi dengine diyorum çünkü aradıklarından ülkemizde bolca var. Ben dediğim gibi esnaflıktan yetişmiş biriyim, sanayide fırlatma ustaların elinde de yetiştim. Yani ezber bozan bambaşka bir birey hayal et dostum ne diyim bilmiyorum ki. |