Şimdi Ara

Neden şahin alınmaz sorusunun cevabı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün benzin alırken rastladım bunlara. Siz olsanız geçmişinde böyle hareketler yapılmış bir araba alırmıydınız ? Yada Neden hep şahinler böyle , apaçilerin neden odak noktası bu arabalar :D İyi seyirler.

• apacilerin ortak noktasi bu arabalar cunku ehliyeti alir almaz ellerindeki az parayla bunlardan alabiliyorlar. vursalar, kaza yapsalar dert etmezler cunku bakkalda manavda parcasi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu şahinci olgusunun bittiğini görmeye ömrümüz yetmeyecek galiba, inancımı iyice yitirdim artık.
  • Şaka maka mavi renkli olan iyi dönüyo, altında 400 beygir S 2000 olup sıçıp batıran da var
  • bana kızacaksınız ama 4 yıldır araba kullanıyorum en güzel sürüş keyfi şahinde yokuşlar hariç

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

bana kızacaksınız ama 4 yıldır araba kullanıyorum en güzel sürüş keyfi şahinde yokuşlar hariç

Taşlanmaya hazir ol

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

bana kızacaksınız ama 4 yıldır araba kullanıyorum en güzel sürüş keyfi şahinde yokuşlar hariç

Taşlanmaya hazir ol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Taşlanmaya hazir ol

şaka maka sevmiyorum bende şahinleri ama. Çok güzel eğleniyorlardı izlemeside videoya almasıda keyifliydi. Ama arabaların canını okuyorlar :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ayak kokusu

apacilerin ortak noktasi bu arabalar cunku ehliyeti alir almaz ellerindeki az parayla bunlardan alabiliyorlar. vursalar, kaza yapsalar dert etmezler cunku bakkalda manavda parcasi var.

+ yan verebilen makineler.
  • quote:

Bmw mercedes kullandınmı ustam
  • Arkadaşımda var difransiyeli kitlemişti araba ufak bir virajda arkasını atıyordu işi bilene pahalı arabalardan bile daha iyi zevk veriyor

• İnsanlara apaçi, kıro, keko gibi yakıştırmalar yapmak basit insanların yapacağı şeylerdir.

Popülist mesaj verme kaygısıyla insanları aşağılamayın bu çirkin bir davranıştır.

Son günlerde bu olay benim çok canımı sıkmaya başladı. Bir araç kullanıcısının yaptığı davranışı o araç modelini kullanan bütün sürücülere yükleyemezsiniz. Civic, Leon, Cruze, Şahin kullananlar apaçi demek ne kadar sağlıklı bir genellemedir ? Elbette bu işleri daha sağlıklı araçlarda daha profesyonel kişilerle yapmak daha iyi ama ülkemizde sunulan koşullarda belli.

Video'da ki araçların arkadan itiş olması ve piyasa koşulları sebebiyle çok tutulması hepimizce malum. Gördüğüm kadarıyla trafiğe kapalı alan sayılabilecek otopark gibi bir yerde araçlarını deniyorlar lastiğini benzinini siz mi alıyorsunuz ? Yoksa yürüyen aksama zarar gelince faturası size mi yansıyor ? Trafiğe açık alanlarda benim ve ailemin güvenliğini tehlikeye atacak harekette bulunmaları elbette kabul edilecek bir davranış değildir.

Ancak önemli nokta şu; aşağıda ki videoyu izleyince o arkadaşa da apaçi diyebiliyor musunuz ? Yoksa apaçiler sadece ucuz araç kullanan insanlar mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

quote:

Kullanmadım ama çok bindim tabiki o araçların yol tutuşu ivmelenmesi şahinle kıyaslanamaz ama ben şahini eğlenceli araç olarak görüyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

quote:

Kullanmadım ama çok bindim tabiki o araçların yol tutuşu ivmelenmesi şahinle kıyaslanamaz ama ben şahini eğlenceli araç olarak görüyorum

O olabilir bak eski arabalarla uğraşmayı sürmeyi bende çok severim tangur tungur

• Geçen çukura girince torpido kapağı açıldı tavandakigüneşlikler aşağı salllandı

• quote:

Orijinalden alıntı: Erukay

İnsanlara apaçi, kıro, keko gibi yakıştırmalar yapmak basit insanların yapacağı şeylerdir.

Popülist mesaj verme kaygısıyla insanları aşağılamayın bu çirkin bir davranıştır.

Son günlerde bu olay benim çok canımı sıkmaya başladı. Bir araç kullanıcısının yaptığı davranışı o araç modelini kullanan bütün sürücülere yükleyemezsiniz. Civic, Leon, Cruze, Şahin kullananlar apaçi demek ne kadar sağlıklı bir genellemedir ? Elbette bu işleri daha sağlıklı araçlarda daha profesyonel kişilerle yapmak daha iyi ama ülkemizde sunulan koşullarda belli.

Video'da ki araçların arkadan itiş olması ve piyasa koşulları sebebiyle çok tutulması hepimizce malum. Gördüğüm kadarıyla trafiğe kapalı alan sayılabilecek otopark gibi bir yerde araçlarını deniyorlar lastiğini benzinini siz mi alıyorsunuz ? Yoksa yürüyen aksama zarar gelince faturası size mi yansıyor ? Trafiğe açık alanlarda benim ve ailemin güvenliğini tehlikeye atacak harekette bulunmaları elbette kabul edilecek bir davranış değildir.

Ancak önemli nokta şu; aşağıda ki videoyu izleyince o arkadaşa da apaçi diyebiliyor musunuz ? Yoksa apaçiler sadece ucuz araç kullanan insanlar mı ?

Hocam kusura bakma ama koymuş olduğun videodaki kişide bana göre apaçi...

Elinde sigara sokak ortasında bu şekilde araç kullanmak, normal bir insanın yapacağı birşey değil.

Şayet gösteri yapmak istiyorsan ve tanesi ülkemizde 1.250 TL'ye satılan gopro marka kameralardan aracın içine dışına yerleştirebiliyorsan bir zahmet GERÇEKTEN trafiğe kapalı alanda bu gösteriyi sergile. Aksi halde apaçi vb bilumum tabire maruz kalırsın.

Dünyada gösteri yapan ve bu konuda tanınan bir kişinin videosu

Bu da Ankaralı "apaçi" arkadaşın videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcat_745 -- 8 Mart 2013; 16:37:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Erukay

İnsanlara apaçi, kıro, keko gibi yakıştırmalar yapmak basit insanların yapacağı şeylerdir.

Hocam benim konuyu açma amacım insanları aşağılamak vb değil. Apaçi arabsı olması bir klişedir ona yapılabilecek birşey yok. Benim bahsettiğim araçların hırpalandığı için tercih edilmemesi gerektiği hepsi bu.

• neden şahin alınmaz. emniyet kemeri( o da kanuni zorunluluk) dışında hiçbir güvenlik donanımı olmayan bir aracı nede alayım ki.

• Bende pertten toplama Şahin videosu falan var sandım.

Videoda birşey yok ki alt tarafı adam sıfır çiziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ss01

neden şahin alınmaz. emniyet kemeri( o da kanuni zorunluluk) dışında hiçbir güvenlik donanımı olmayan bir aracı nede alayım ki.

+1905 arabanın sicili bozuk aynı şeyler doğan için söylenöez
    Birde yakıtı ocak söndürür

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.