Şimdi Ara

NEDEN OZEL UNIVERSITELER BAZI KISILER TARAFINDAN HOR GORULUR ACIKLIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tamamen kiskanclik kardesler. Neden? Adam 10 k siralama yapiyor zombi gibi yasayarak , sen ise 100k ile ayni bolumu okuyorsun cunku paran var zenginsin. Apartman universiteleri haric (ki bu her ulkede var) ozel universitelerin egitimi cogu devlet universitesine gore daha iyidir .. Sen iyi bir prof olsan doc olsan 3 bin veren devlettemi calisirsin 10 k veren ozelde mi ? Lisede ozel de okuyorsan iyi egitimli gozuyle bakarlar universitede bakmazlar tek sebebi kiskanclik....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• adamin emek vererek kazandığı bir hakkı, diğerinin parayla satın alması olabilir mi sayın müptezel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi practice -- 14 Mart 2017; 15:7:59 >
  • O apartman ünilerine ücretli gidenlere söylerim yani kimse kusura bakmasın. Kıskançlıkla hiç alakası yok. Ama kaliteli özellere gidenlere lafım yok tabi. Çalışmış da gitmiş sonuçta.

• Net olarak şöyle denebilir; Gecesini gündüzüne katarak çalışan gariban oğlu diğer tarafta işi gücü şımarıklık olan ve bir halta yaramayacak bir şahıs...

Ve bunlar aynı bölümü okuyorlar neden? çünkü parası var...Gülüyorum ki duvardaki adalet yazısına be!
  • vakıf üniversitesinde okuduğum halde hiç bir zaman vakıf üniversitelerini savunmadım hatta her sene düzenli olarak ygs lys bölümüne konu açıp başarısını kanıtlamış vakıf üniversiteleri dışındaki vakıf üniversitelerine gitmeyin diye sesleniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURQUOIS3 -- 14 Mart 2017; 15:9:49 >
  • ayy cok kıskandım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikle sağlık bölümlerinde dediğin "kalite"li eğitimi alan stajyerler geliyor. 2 yıllık mezun olacaklar daha anatominin a sından haberleri yok guzel eğitim sistemi kardeş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hangi universite olduguna bagli. Ayrica 10 bin yapan adam senin her sene bir araba parasi verdigin uniye belese gorebilir. Her ozel uni proflara iyi bir para ayiramiyor ne yazikki. Kaldi ki koklu devlet universitelerinin arsivlerine, kutuphanelerine hic bir ozel uni sahip degil, yani dunya para versen de kabul etmeyecek ogretim gorevlileri bulabilirsin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıskançlık ve kuyruk acısı.

Benden 200 puan düşük alan adam özel ünide okuduğum için laf sokuyor onlara bitiyorum.

• Ulan tam bir at kafası olan adamlar var. Adam puanı tuttuğu halde oturduğu şehirden gitmemek için kendi şehrinde özelde yarı burslu okuyorsa niye aptal oluyor. Parayla okumak fırsat eşitliğine aykırı ise ki doğru kapitalist sistem de fırsat eşitliğine aykırı değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PembePanjur

Net olarak şöyle denebilir; Gecesini gündüzüne katarak çalışan gariban oğlu diğer tarafta işi gücü şımarıklık olan ve bir halta yaramayacak bir şahıs...

Ve bunlar aynı bölümü okuyorlar neden? çünkü parası var...Gülüyorum ki duvardaki adalet yazısına be!

Özel üniversitede okumuyorum öyle zengin felan da değilim özel üniversiteye de karşıyım ama her özele giden zengin senin tarif ettiğin gibi mi bir düşün derim .genellemen ağır olmuş.

• Apartman üniversite ne?
  • ahahahah daha kaliteli demiş bir de

yav git bi ün yapmış devlet üniversitenden mezun olanların geçtiği pozisyonlara, bir de git bak özel ünide baba parasıyla okuyan berkecanların, pelinsuların mezun olduktan sonra geçtiği pozisyonlara.

eğitimi istediği kadar iyi olsun. özelde okuyan öğrenciler barajı zar zor geçip de gidenler. zaten akıllı ve iyi sıralama yapmış bir insan özele gitmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1A8E31AA1 -- 14 Mart 2017; 15:37:21 >
  • Bu yaftalamayı yapanların büyük bir kısmı kıskançlığından yapıyor bence. Karşılaştırdığınız iki taraf arasında tek bir fark var. Şans. Birisi daha şanslı doğmuş, yapacak birşey yok.

Ayrıca 10k yapan insan da apartman üniversitesi olmayanların çoğuna tam burs ile bile gidebilir yani.

Son olarak özel üniversitede okumak zor birşey değil ki? Ben de aynı rahatlığa sahip olduğumdan sadece nadiren okula ve dershaneye giderek %50 burslu okuyorum şuan. Yani biraz bile aklı olan bir insan gayet rahat %50burs kazanır. Yıllık15-20tl arası ödemeye tekabül eder bu. Bence bu miktarları birçok aile ödeyebilir diye düşünüyorum.

Ekleme:
    Bence de üst özel okullardaki eğitim devlet okullarından daha iyi. Bundan ziyade okula okul diye giderseniz özel okullar çok daha fazla fırsat ve imkanlar sunuyor devlet okullarına göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meert. -- 14 Mart 2017; 15:43:46 >
  • Kendin demişsin. Özel üniversite aklı ve azmi yetmediği için para karşılığı diploma almak isteyenlerin gittiği yer. Neden hor görülmesinler ki?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.