Şimdi Ara

Neden olmuyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yasuo zor bi champ. olmamasına rağmen beceremiyorum artık deliricem.Hatta çoğu champ. için böyle ne yapmalıyım siz kendinizi nasıl geliştirdiniz?

• Yasuo kolay bi champ değil ki zaten eğer takımında onunla kombo yapabilecek birileri yoksa çöp gibi kalıyor ortada farm yapması rahat ama oynaması o kadar kolay değil
  • oynaması kolaymı ?
  • Yasuo dia alti falan cop bence karsima yada takimima hic iyi oynayan yasuo gelmedi hepsi feedledi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Early Farm yapmaya odaklan late de 1v1 kesin alırsın (Farmın iyi ise). Q tutturmak tf de okadar da zor değil, ama her tutan hortumada ulti atma. Bende bu kadar.
  • hacı yasuo kolay bi' champ ama anlayana. karşındakini ve kendini tanıman lazım, kaç vuruyosun, bi q adamın canını ne kadar götürür vs.

sana verebileceğim bi' kaç taktik var okumaya tenezzül edersen;

*karşına jax, riven vs. ad şampiyonlar gelmezse karşıdaki apc'lere genellikle çok vurursun, o yüzden saldırmaya korkma, ama yine de bir bak kaç zırhları var vs.
    *saldırmadan önce adamların stun, snare vs. kullanmasını bekle ki e ile uçtuğunda yapıştırmasınlar.
    *saldırırken q ile minyona bir kere vur, sonra adam farm almaya gelince e ile adama yakın bi minyona uç, q'nu adama vur, ardından normal vuruş yap ve adama e ile atla, q'nun hortumu gelmiş olacak zaten, adama hortumu at ve arkandaki minyonlara uçarak geri dön. adamın hayatından yıl çalarsın bu şekilde.
    *saldırmadan önce adamın sana vurmasına izim verme ki pasif kalkanını kırmasın. o lane'deki en önemli özelliğin.
    *yasuo ile kombo yapılabilecek şampiyonlar iyi oluyor tabi, ama q'nun olayını biraz çözersen 4-5 kişiye bile tutturabilirsin ultini. takımın sırf senin için bilmediği, oynayamadığı champlar alırsa zararlı taraf siz olursunuz.
    *farm yapması gerçekten kolay, kill alamasan bile farm yaparak adamdan öne geçebilirsin. e ile farm yapmaya çalışma, normal vuruş ve q yetiyor zaten.
    *adamın kulesine çok yakınsan ve jungle sana doğru geliyorsa, kaçmak için arkandaki jungler'a e atıp ardından kendi kulene doğru flash atabilirsin.
    *yasuo early'den late'e kadar çok iyi gelişimi olan bi champ, 1. seviyeden 18. seviyeye kadar her aşamada gerekli hasarı vurabiliyor, farmdan geri kalmadığın sürece oyundan düşmezsin.

Başka soruların varsa yazabilirsin buradan kardo.

EDİT: ha bide adamı harass'licam diye farmdan geri kalma, ezerler adamı. önceliğin %70 farm %30 harass olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Czech Warrior -- 1 Haziran 2014; 10:07:20 >

• Dedikleriniz doğru zaten sıkıntı çektiğim olay ulti olayı.Tek yasuo için böyle değil ki çoğu champ. beceremiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden böyle oluyor ? Yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kryptonium

Dedikleriniz doğru zaten sıkıntı çektiğim olay ulti olayı.Tek yasuo için böyle değil ki çoğu champ. beceremiyorum

ulti olayına kendin alışman lazım. millete bağımlı olma, hortum flash gibi dümdüz gitmiyor, 1.25 sn'de falan (yada daha fazla) hedefe varır, pratik yapman lazım. adam yürürken önüne atacaksın, çok uzaktaysa e ile yaklaşıp fırlatacaksın (hortum hızlı ilerlemediği için adam geri çekilip savuşturabilir). hortumu attığın an r'ye ard arda bas ki adama değdiği an ultileyebilesin.

bütün şampiyonlar derken neresini beceremiyosun onu anlamadım.
  • stream izle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Czech Warrior

quote:

Orijinalden alıntı: Kryptonium

Dedikleriniz doğru zaten sıkıntı çektiğim olay ulti olayı.Tek yasuo için böyle değil ki çoğu champ. beceremiyorum

ulti olayına kendin alışman lazım. millete bağımlı olma, hortum flash gibi dümdüz gitmiyor, 1.25 sn'de falan (yada daha fazla) hedefe varır, pratik yapman lazım. adam yürürken önüne atacaksın, çok uzaktaysa e ile yaklaşıp fırlatacaksın (hortum hızlı ilerlemediği için adam geri çekilip savuşturabilir). hortumu attığın an r'ye ard arda bas ki adama değdiği an ultileyebilesin.

bütün şampiyonlar derken neresini beceremiyosun onu anlamadım.

Mesela main'imin Carry olduğunu düşünüyodum ona rağmen Jinx veya Lucianla s.çıyorum.Neredeyse hepsinde böyle

• Kryptonium K kullanıcısına yanıt
    başka carryler dene, galibe oyuna yenisin, tüm mekaniklere alışmak zaman alır. oyuna yeniysen şimdiden "ben sıçıyorum bu oyunda" de bırak kardeş benden sana bi tavsiye. git single player oyunlar oyna ama lol ömür törpüsü gerçekten. çok vakit öldürüyor.
  • quote:

başka carryler dene, galibe oyuna yenisin, tüm mekaniklere alışmak zaman alır. oyuna yeniysen şimdiden "ben sıçıyorum bu oyunda" de bırak kardeş benden sana bi tavsiye. git single player oyunlar oyna ama lol ömür törpüsü gerçekten. çok vakit öldürüyor.

Oyundan zevk alıyorum bırakmam ama adam gibi oynayamıyorum Luci. ile bir oyundayım 0/7/2 mesela en büyük sıkıntım oyun başlarında koridor bölümlerinde rakip canımı kolayca eritiyor nasıl çözebilirim?
  • Kryptonium K kullanıcısına yanıt
    farm alıcam diye dibine girme, çan çalma itemi al 800 lük, uzaktan farm yap riske girme. lucian'ın e siyle kaçarsın hem. yavaşlatmaları siliyo.
  • quote:

farm alıcam diye dibine girme, çan çalma itemi al 800 lük, uzaktan farm yap riske girme. lucian'ın e siyle kaçarsın hem. yavaşlatmaları siliyo.

Olsun, gene bi Qse-u yarı can yiyor örneğin.
    Edit:Örneğin midde AhrivsTristana atıyordum adam bildiğniz eritiyordu canımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kryptonium -- 1 Haziran 2014; 13:21:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.