Şimdi Ara

NEDEN MIUI rafa kalktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neden artık Mıuı üzerinde çalışmıyorsunuz şöyle tam takır çalışan sorunsuz bir yazılım yapmadan rafa kaldırdınız... Halbuki en kullanışlı room Mıuı... emin olun ki elite room kullanan sayısı ıcs dan falan daha fazla... Mıuı üzerinde çalışmaya geri dönün bence ... (bu bir öneridir dikkate alınız) :)

• 35 kerneldeki miui lerde sensör sorunu var. 32 kernelde zaten Elite serisi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugrasırsan @umitsizadam ram sorunuda sensör sorunuda yok miui v3 te gayet stabil çalısıyor

edit: konuyu açan arkadaş için söylüyorum rom editleyen veya modlayan arkadaşlar bu sorunu aşamadıkları için miui çıkartamıyorlar bende sana katılıyorum yakın zamanda tanıstım miui ile ilk kullandıgımda sinir olmustum ama şimdi vazgeçilmezim... diger bütün romlar bana göre değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 6 Ağustos 2012; 23:56:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ÜmitsizAdam-

35 kerneldeki miui lerde sensör sorunu var. 32 kernelde zaten Elite serisi var.

Hocam TerraMino bu ram sorununun kernel kaynaklı olduğunu söylemişti , sensör sorunuda adını hatırlayamadığım bir kernel editleyicisi yüzünden olduğu söyleniyordu. Bir ara miui prime v2 nin üzerine sizin paylaştığınız atmel fix kerneli yükleyip deneyecektim fakat rom değiştirdiğim için unutmuştum. Düzelirmiydi acaba, miui xj serilerinde bunu deneme şansınız oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: -HybridTheory-

quote:

35 kerneldeki miui lerde sensör sorunu var. 32 kernelde zaten Elite serisi var.

Hocam TerraMino bu ram sorununun kernel kaynaklı olduğunu söylemişti , sensör sorunuda adını hatırlayamadığım bir kernel editleyicisi yüzünden olduğu söyleniyordu. Bir ara miui prime v2 nin üzerine sizin paylaştığınız atmel fix kerneli yükleyip deneyecektim fakat rom değiştirdiğim için unutmuştum. Düzelirmiydi acaba, miui xj serilerinde bunu deneme şansınız oldu mu?

hayir atmel sorunu cozulse bile sensor sorunu devam ediyor unless kernel de lewa kerneli de miui yle uyumsuz oldugundan suanda 35 kernel miui lerde bu sorun mevcut 32 kernel elite v9.7 se oneririm miui olarak ama ben lewa modded deyim guzel olmus saolasin forumber

• denedigim romun hatti hesabi yoktur ama benim aradigim daha dogrusu 1 aya yakindir kullangim rom miui 2.3.30 xj_v2 bu rom biraz daha gelistirilse mukemmel tek kelimeyle

• quote:

Orijinalden alıntı: b_gundem

ugrasırsan @umitsizadam ram sorunuda sensör sorunuda yok miui v3 te gayet stabil çalısıyor

edit: konuyu açan arkadaş için söylüyorum rom editleyen veya modlayan arkadaşlar bu sorunu aşamadıkları için miui çıkartamıyorlar bende sana katılıyorum yakın zamanda tanıstım miui ile ilk kullandıgımda sinir olmustum ama şimdi vazgeçilmezim... diger bütün romlar bana göre değil...

dostum noldu telefonun geldi mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @Hyperspeed55 arkadasım msjımı okumadın sanırım suan kendi yaptıgım miui v3 kullanıyorum .35 kernel sensor sorunu fln yok umarım anlatabilmişimdir rom modlayanlardan ugrasmalarını isteyin çözeceklerdir. Çünkü miui sensorleri ters algılıyor yani siz telefonu dik konumdayken kullanırken o yataydaymıs gibi çalısıyor ve zaten sensordeki lag olayıda bundan kaynaklanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

ugrasırsan @umitsizadam ram sorunuda sensör sorunuda yok miui v3 te gayet stabil çalısıyor

yok be dostum adamlar tam 9 gunde anca kayıt olusturdular kargodan aldıkları halde o da tehditle yasal haklarımı kullanacagım artık 9 iş günü boyunca kayıt yapılmaz mı gibi uzunn bi mailden sonra bakalaım tamiri ne kadar sürecek bir daha KVK çıkışlı ürün almak mı asla gider gümrükten getttiririm vergiden muaf olurum aynı sey kvk lı ürünle cunku kvknın hiç bi güvencesi yok büyük firma gözüksede

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

yok be dostum adamlar tam 9 gunde anca kayıt olusturdular kargodan aldıkları halde o da tehditle yasal haklarımı kullanacagım artık 9 iş günü boyunca kayıt yapılmaz mı gibi uzunn bi mailden sonra bakalaım tamiri ne kadar sürecek bir daha KVK çıkışlı ürün almak mı asla gider gümrükten getttiririm vergiden muaf olurum aynı sey kvk lı ürünle cunku kvknın hiç bi güvencesi yok büyük firma gözüksede

kvk konusunda haklısın ancak bırak uzun sürsün hatta 30 günü geçsin belki iade alırsın :)

• quote:

RAM sorunun olduğunu söyleyen yokta,sensör sorununu nasıl çözdün?

@-HybridTheory-

Sensör,kernel sorunlu.

• ram sorunu yok mu? :) güldürme beni miui bi süre sonra 80-90 mb larda dolasır ki bunu kendi cıkarttıgın romlardada yazdıgını cok iyi biliyorum ben onu yine 190-230 arasında dolastırıyorum... ayrıca sana kpss den sonra kernelede bulasacagımı yazmıstım ki miui deki sorunda tam olarak kernel diyemeyiz kernelle birlikte lib dosyalarında da sorun vardı...
    buyur bu da senin cıkarttıgın sürümden senin izlenimlerin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ideosx5.gb

Boş ram miktarı ne kadar yeni sürümde? Flash player ı çıkartmışsınız , bunu neden yaptınız anlayamadım. Ramin sürekli düşmesi gibi bir sorun var mı? b_gundem in videodaki ses sorununu düzelten fixi var mı?

Boş RAM miktarı açılışta 210 MB (20 MB tema açık halde). Sonradan düşüyor. En düşük 79 MB ı görebilirsiniz. RAM ın düşük olmasının sebebi ekrandaki görüntüyü GPU ya yüklemem. Zaten ağır RAM isteyen bir program olduğunda,ZRAM çağresine bakıyor. En yüksek 250 MB ı gördüm. b_gundem in kamera fix i sanırım video kaydı için. Bu ROM da böyle bir sorunla karşılaşmadım. Flash player ı çıkartmamın sebebi, zip in boyutunu küçültmek

edit: alıntı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 7 Ağustos 2012; 2:00:20 >

• legolash ın yaptığı miui v3 kullanıyorum hala. bende miui den başka kullanmak istemiyorum.
  • Beyler rom cular miui falan birakin. Su cihaza sidirdan bi rom yazin. Saninizi dunya gorsun.

• quote:

@Hyperspeed55 arkadasım msjımı okumadın sanırım suan kendi yaptıgım miui v3 kullanıyorum .35 kernel sensor sorunu fln yok umarım anlatabilmişimdir rom modlayanlardan ugrasmalarını isteyin çözeceklerdir. Çünkü miui sensorleri ters algılıyor yani siz telefonu dik konumdayken kullanırken o yataydaymıs gibi çalısıyor ve zaten sensordeki lag olayıda bundan kaynaklanıyor

Dostum madem böyle bir ROM yaptın, paylaşmama sebebini az çok biliyoruz, belirli bir kırgınlığın var, ama o kadar zaman geçti üzerinden , zaten telefon da artık miyadını doldurmak üzere, şu ROM u bir şekilde paylaş da Telefonlarımız son günlerini huzur içinde geçirsin hiç değilse , sevap kazanırsın bak Ramazan Ramazan hadi

• quote:

Orijinalden alıntı: gkngndcll

Dostum madem böyle bir ROM yaptın, paylaşmama sebebini az çok biliyoruz, belirli bir kırgınlığın var, ama o kadar zaman geçti üzerinden , zaten telefon da artık miyadını doldurmak üzere, şu ROM u bir şekilde paylaş da Telefonlarımız son günlerini huzur içinde geçirsin hiç değilse , sevap kazanırsın bak Ramazan Ramazan hadi

Ben sadece sözümün arkasındayın arkadaşım yptıgım en küçük iyi bir şeyi forumda paylaşmayacagım dedim ve sürdürüyorum o kadar... sorun sadece o kullanıcının bize küfretmesi de değil aslında... öyle olsa 1-2 kişi için romu yayınlamazlık etmezdim.. sorun şu ki biz küfür yerken ya da haksız yere uygunsuz biçimde yaptıklarımız yargılanırken o kadar hakkımın geçtigi kişiler -gerek romumu kullanan gerekse de telefondaki arızasını giderdiğim,telefondaki sorunlarını giderdiğim kişiler- ya sesini bile çıkartmadan yazılanları okudu ya da daha kötüsü onlarda sövdü bize.... (2-3 kullanıcıyı saymıyorum sagolsun onlar her zamn arkamdaydı)
    rom cıkartırsam sonu caglar gibi olur biliyorum ona da cıkartma demiştim çıkarttı sonucta beni dahil herkesi sildi cıkarttıgı romları vs... onun için kızgınlıgım geçsede kendi itibarımı ve zamanımı değmeyecek olanlara harcamak istemediğimden cıkartmıyorum romu... neyse saygılar herkese iyi ramazanlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.