Şimdi Ara

NEDEN 'MİLLET GİDER MARSA BİZ GİDERİZ KARSA'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bugun yapılan deneyde aklıma soyle bir soru takıldı.yahu dunya bugunku deneyle-ve devamıyla- bigbang i arastırıyo,fizik kurallarını en dogru kaynaktan ogreniyo ve nedenlerini arastırıyo.halbuki turkiye ye bakıyorum 35 tane turk var ama gozlemci statusuyle.buradan yola cıkarak dedimki bu millet ne zaman akıllanacak da gevur isi demeyi bırakıp kendi de calısmaya koyulacak.irticanın degil medeniyetin yolunda emin adımlarla yol alacak.siz ne dusunuyorsunuz. fikirlerime katılıyor musunuz.Turkiye yi gelecek yıllar icinde hngi konumda goruyorsunuz?

• Türkiyede böylesine angut,cahil,kro,apachi,emo,tikky insanlar olduk.a Türkiyenin geleceği yoktur.

Adamlar kültürlü.Uraşıyorlar başarıyorlar..
  • NE KARSI BEN KARSLIYIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: E-rkan

NE KARSI BEN KARSLIYIM

• bu konu siysete kayar
  • Çünkü herkes bir birinden birşey bekliyor.Hiç oturupta ne yapabilirim diye düşündün mü?
  • Anlatsanıza mesela yaptıklarınızı.Siz süper bireylersiniz heralde.Bu lafı düzeltenin gene biz olacağını biliyorsunuzdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thoughtless -- 10 Eylül 2008; 21:41:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Napıyoruz biz ya
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  NEDEN 'MİLLET GİDER MARSA BİZ GİDERİZ KARSA'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uygurca -- 10 Eylül 2008; 21:42:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: You and Me

• çok basit osmanlıdaki beşik uleması sistemine aynen devam ediyoruz hatta onu dahada geliştirdik beşik uleması yatak uleması akraba uleması eş dost uleması olarak ilerlemekteyiz.

• Pardon ama siz şekilciliğe vurdunuz.Benim koyduğum fotoğraflarda amaç ve işlevlik arasında bir eleştiri var.Köprü insanlar için yapılmışken bizim yaptığımıza bakın! Ya da bir motosiklete ailecek binerek aile faicası yaratma çabasına ne denir ki? Bunlarım tümü halkımızın eğitimden yoksun olduğunu gösteriyor.Oysa sizin koyduğunuz fotoğraflarda sadece şekil olarak itici.İşlevinde bir sorun yok.Çok alakasız fotoğraflar olmuş ve biraz da aşağılamaya gitmiş.
  • siz derken anlamadım ama ben en azından oss ye calısıyorum ayrıca resimler muhtesem arkadaslar... acınacak halimize guluyoruz
    quote:

Orjinalden alıntı: Thoughtless

Anlatsanıza mesela yaptıklarınızı.Siz süper bireylersiniz heralde.Bu lafı düzeltenin gene biz olacağını biliyorsunuzdur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.