Şimdi Ara

Neden kızların kalbi kapalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tüm ülke kızlarına facebook yonja ve çeşitli arkadaş sitelerinden 1000lerce mesaj atmama rağmen bir türlü cevap alamıyorum.
    Reelde ise Yunanistan Gürcistan ve Ermenistan ayrıca kendi ülkemde defalarca denememe rağmen bir kızı kazanamadım.
    Sorun nerede olabilir?Genel olarak bütün kızlar aynı mı yoksa?sorun yakışıklı olmamakta mı?sorun nerede?yaş 27.

• direk yataga mi cagiriyorsun napiyorsun?
  • önceki ilişkilerinde kötü erkeklere denk gelmişlerdir belki ondan olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgold11

önceki ilişkilerinde kötü erkeklere denk gelmişlerdir belki ondan olabilir

hepsi mi acaba öyle?
  • Binlerce mesajadan başlarsak..Sanaldakilerin çoğu fake emin ol veya para için arkadaş arıyor numarası yapan tipler..Gerçek olanlar ise kalbini çalacak erkek aramıyor zaten

Reel'e gelirsek..Türk kızlarının büyük çoğunluğu aşırı kaprisli,benden sonra tufan anlayışına sahip..Zannedersin ki gezegende tek dişi o kalmış ve millet kuyrukta..Şöyle düşün,seni tavlamak için takla atan bir sürü kız olsa egon tavan yapmaz mı veya daha seçici olmaz mısın?Nasılsa erkekler avucumda istediğimi seçeyim,bugün yakışıklı,yarın çirkin ama zengin,öbür gün kaslı yakışıklı ama dingil hepsinin tadına bakıyorlar işte..Kızlara yalamalık yapanlardan sıra gelmiyor anlayacağın..
  • önce onlar gibi davranacaksın

Neden kızların kalbi kapalı?
  • yalnış ata biniyorsun turbolinea
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kiz olsan sana bakar miydin. Bu soruya cevabin evet ise neden evet. Hayir ise neden hayir. Ona gore cevabin sende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bora_T

Binlerce mesajadan başlarsak..Sanaldakilerin çoğu fake emin ol veya para için arkadaş arıyor numarası yapan tipler..Gerçek olanlar ise kalbini çalacak erkek aramıyor zaten

Reel'e gelirsek..Türk kızlarının büyük çoğunluğu aşırı kaprisli,benden sonra tufan anlayışına sahip..Zannedersin ki gezegende tek dişi o kalmış ve millet kuyrukta..Şöyle düşün,seni tavlamak için takla atan bir sürü kız olsa egon tavan yapmaz mı veya daha seçici olmaz mısın?Nasılsa erkekler avucumda istediğimi seçeyim,bugün yakışıklı,yarın çirkin ama zengin,öbür gün kaslı yakışıklı ama dingil hepsinin tadına bakıyorlar işte..Kızlara yalamalık yapanlardan sıra gelmiyor anlayacağın..

türk kızların erkek konusunda aşırı tok olması ne kadar acı bir durum?
    yurtdışındaki reelde arama cabalarım neden sonuç vermemiş olabilir?çok az sürelerde olduğu için olabilir mi?acaba onlarda mı aşırı derecede tok?

• Başka yerleri açık
  • kapalı dolaşım var ama belki panizza kanalı falan da vardır bilmiyorum tam. timsah misali
  • Kafası kapalı olacağına kalbi kapalı olsun daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Legend -- 18 Ocak 2012; 1:41:30 >
  • Ben size nedenlerden birini soleyim.. bi kere surekli biten iliskiler gormekten birini sevmeye korkuo insan ki bu kiz yada erkek farketmio.. Ayrica turk kizlari kaprisliyse bunun nedenide turk erkekleridir her gordukleri kizin pesine takilirlar en azindan cogu ole... tipe bakip asik olanlardan degilde kalbe bakip asik olanlardan olabilmek onemlidir..

Ee bu erkeklerde her kizin pesinden kosuo nasil olsa dusuncesine kapilip takmayanlarda var, beni guzel buluo pesimde dollassin dusuncesinde olanda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

quote:

Binlerce mesajadan başlarsak..Sanaldakilerin çoğu fake emin ol veya para için arkadaş arıyor numarası yapan tipler..Gerçek olanlar ise kalbini çalacak erkek aramıyor zaten

yurtdışındaki reelde arama cabalarım neden sonuç vermemiş olabilir?çok az sürelerde olduğu için olabilir mi?acaba onlarda mı aşırı derecede tok?

Türk kızları tok değil aslında..Bizde kadın hayatın tam anlamıyla bir parçası değil,uzun yıllar boyu çalışma hayatında kabul görmedi kadınlar ve hep erkeğin eline baktı,"sen bilirsin bey" zihniyeti ile yaşadı..Son dönemde bu durum tersine dönünce sineye çeken değil seçen,son sözü söyleyen taraf olmaya başladılar ama hala çoğu zengin bir herif bulup sırtını ona dayama derdinde..Bu nedenle kendi ölçülerine uyan her çiçekten bal alıp deneme yapıyorlar..Biz erkekler (en azından çoğumuz) etraflarında pervane olduğumuz için ve bazıları bunu vıcık vıcık bir yavşamaya kadar götürdüğü için daha aklı başında ve sade takılanların hiç şansı olmuyor veya sana sıra gelene kadar hatun zaten motorize hale geliyor..

Yurtdışı farklı bir alem,kültür farkı yaşam tarzı farkı hepsi etken olabilir..Yabancı biriyle ciddi bir ilişki yaşamadım hiç veya açıkça söyleyeyim elde etmeyi denemedim o yüzden çok biliyormuş gibi yazmayayım ama gördüklerimden yola çıkarak tahmin yürütmek çokta zor değil..Onlarda ilişkiler duygusal ve fiziksel olarak dolu dolu yaşandığı için kadında erkekte (ama özellikle kadın) hayatına girecek kişiyi her yönden süzüyor,irdeliyor,ölçüp tartıyor..Sen eğer tanışalım edelim faslını biraz çabuk geçip olayı kısadan yatağa bağlamak istediğini belli ettiysen veya senden böyle bir izlenim aldılarsa başarısızlık ondandır bence..Evet yabancılar daha geniş insanlar ama istisnalar hariç onlara göre herşeyin bir yeri ve zamanı var ve adım adım gidilmeli..Eli yüzü düzgün bir kızla tanışıp 3. veya 5. gün barda tanışıp götürdüğün hatun muamelesi yaparsan hiç şansın olmaz..

• quote:

quote:

quote:

Türk kızları tok değil aslında..Bizde kadın hayatın tam anlamıyla bir parçası değil,uzun yıllar boyu çalışma hayatında kabul görmedi kadınlar ve hep erkeğin eline baktı,"sen bilirsin bey" zihniyeti ile yaşadı..Son dönemde bu durum tersine dönünce sineye çeken değil seçen,son sözü söyleyen taraf olmaya başladılar ama hala çoğu zengin bir herif bulup sırtını ona dayama derdinde..Bu nedenle kendi ölçülerine uyan her çiçekten bal alıp deneme yapıyorlar..Biz erkekler (en azından çoğumuz) etraflarında pervane olduğumuz için ve bazıları bunu vıcık vıcık bir yavşamaya kadar götürdüğü için daha aklı başında ve sade takılanların hiç şansı olmuyor veya sana sıra gelene kadar hatun zaten motorize hale geliyor..

Yurtdışı farklı bir alem,kültür farkı yaşam tarzı farkı hepsi etken olabilir..Yabancı biriyle ciddi bir ilişki yaşamadım hiç veya açıkça söyleyeyim elde etmeyi denemedim o yüzden çok biliyormuş gibi yazmayayım ama gördüklerimden yola çıkarak tahmin yürütmek çokta zor değil..Onlarda ilişkiler duygusal ve fiziksel olarak dolu dolu yaşandığı için kadında erkekte (ama özellikle kadın) hayatına girecek kişiyi her yönden süzüyor,irdeliyor,ölçüp tartıyor..Sen eğer tanışalım edelim faslını biraz çabuk geçip olayı kısadan yatağa bağlamak istediğini belli ettiysen veya senden böyle bir izlenim aldılarsa başarısızlık ondandır bence..Evet yabancılar daha geniş insanlar ama istisnalar hariç onlara göre herşeyin bir yeri ve zamanı var ve adım adım gidilmeli..Eli yüzü düzgün bir kızla tanışıp 3. veya 5. gün barda tanışıp götürdüğün hatun muamelesi yaparsan hiç şansın olmaz..

3-5 günlük peşinde değilim.belki de çok eğilmiyorum kız tavlama konusuna...içimde bu durum yara kalacak.
    maddi durumlar çok çok düzeldiğinde belki bir umut her şey güzel olacağına inanıyorum.mutlaka beni de sevecek birileri olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 18 Ocak 2012; 1:51:09 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

3-5 günlük peşinde değilim.belki de çok eğilmiyorum kız tavlama konusuna...içimde bu durum yara kalacak.
    maddi durumlar çok çok düzeldiğinde belki bir umut her şey güzel olacağına inanıyorum.mutlaka beni de sevecek birileri olacak.

Maddi durumunla sevecekse kenarda dursun derim..

• Anladığım kadarıyla senin devamlılığın yok..Çabuk bıkan veya pes eden biri gibisin sanki..
  • quote:

Anladığım kadarıyla senin devamlılığın yok..Çabuk bıkan veya pes eden biri gibisin sanki..

çabuk bıkan pes eden biriyim ama bıktım artık 14 yaşındaki veletler gibi yakınmaktan.bizi bu hallere getirenler utansın.
    maddiyat bir bakıma kendini farkettirmektir.yeni ortamlara girmek demektir.elbetteki paraya gelen bayan şeytandır.
    ama hayatı öğreniyoruz süzülüyoruz yaşadığım bu kötü olaylardan ders çıkararak ilerde kusursuz bir hayata zemin hazırlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 18 Ocak 2012; 2:03:34 >
  • Başlık sakat, çıplak mı gezsinler kapatcaklar tabi o bölgeyi
  • quote:

quote:

Anladığım kadarıyla senin devamlılığın yok..Çabuk bıkan veya pes eden biri gibisin sanki..

çabuk bıkan pes eden biriyim ama bıktım artık 14 yaşındaki veletler gibi yakınmaktan.bizi bu hallere getirenler utansın.
    maddiyat bir bakıma kendini farkettirmektir.yeni ortamlara girmek demektir.elbetteki paraya gelen bayan şeytandır.
    ama hayatı öğreniyoruz süzülüyoruz yaşadığım bu kötü olaylardan ders çıkararak ilerde kusursuz bir hayata zemin hazırlıyorum.

Para elbette gerekli en azından medeni insanlar gibi asgari düzeyde yaşayabilmek için..Bunun sıkıntısını zaman zaman bende çektim ama işte böyle tokat yiye yiye,düşe kalka öğreniyor insan

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.